Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(solerna @ 2009 02 08, 17:30)
Superines uzuolaideles, Avocete, visas kambarys labai skoningai suderintas, nei pridesi, nei atimsi  thumbup.gif

Ikeliu nuorodele savo languciu  ax.gif

http://public.fotki....rna/uzuolaidos/

Solerna, gražu mirksiukas.gif Man patiko miegamjame naktinės.
Manau tikrai sudrinta užuolaidos prie klasikinio stiliaus. Pas jus turbūt aukštos lubos?
Pas mane namuose, tai nėra išvis užuolaidų, bet jos tikrai suteikia daug jaukumo...
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 02 08, 18:42)
Solerna, gražu mirksiukas.gif Man patiko miegamjame naktinės.
Manau tikrai sudrinta užuolaidos prie klasikinio stiliaus. Pas jus turbūt aukštos lubos?
Pas mane namuose, tai nėra išvis užuolaidų, bet jos tikrai suteikia daug jaukumo...

Aciukas, taip, lubos pas mus 3 metrai biggrin.gif Tikrai nepalyginsi vaizdo, kai be uzuolaidu ir kai su, turbut be ju nesugebeciau susikurti jaukumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2009 02 08, 16:30)

user posted image
man tokios labai patinka uzuolaidos.... wub.gif thumbup.gif labai puosnu
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 02 08, 19:51)
user posted image
man tokios labai patinka uzuolaidos.... wub.gif  thumbup.gif labai puosnu

Aciu laimike, noriu paklausti kaip man paciai butu galima ikelti paveiksliuka i tema, o ne nuoroda? As cia biski ne i tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 02 08, 10:19)
Dar kartą pasikartosi tikrai gražios užuolaidėlės.O tos vielelės, kad medžiaga išsitemptų ar ne?O kaip jei atitaukti nori?Gal langui su balkonu tokios netiktų, kaip manai?O kur čia Jūs tokias pirkote?Ir jei ne paslaptis kiek kainuoja....
Papildyta:
Ir užuolaidėles siuvotėsar pirkote jau tokias? ax.gif

Siūtos pagal užsakymą.
Mano langas su balkonu. Tai norint į eiti į balkoną atitrauki antrą (su gėlėm) širmą ir kuo puikiausiai įeini mirksiukas.gif Kaina su karnyzu 1100
Metalai reikalingi kad medžiaga išsitemptų 4u.gif

QUOTE(solerna @ 2009 02 08, 16:30)
Superines uzuolaideles, Avocete, visas kambarys labai skoningai suderintas, nei pridesi, nei atimsi  thumbup.gif

user posted image
čia man nelabai, labai marga blush2.gif
o austrijietės wub.gif
lova labai siaura unsure.gif čia viengulė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 08 vasario 2009 - 20:35
QUOTE(solerna @ 2009 02 08, 18:30)

Svetainės langai ir visa aplinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 08, 20:31)
lova labai siaura  unsure.gif čia viengulė?

lotuliukas.gif nu gal ne visi mėgsta sugulovo po visą lovą ieškot mirksiukas.gif manau čia 1,4... pas mus ir tokio pločio ir visai per akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 02 09, 08:49)
lotuliukas.gif  nu gal ne visi mėgsta sugulovo po visą lovą ieškot  mirksiukas.gif  manau čia 1,4... pas mus ir tokio pločio ir visai per akis  mirksiukas.gif

MAN TAI SIAURA lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

gal kas neseniai užsisakinėjot kur nors roletus stoglangiams? mažas bijo šešėlio, kuris naktį nuo stoglangio krenta doh.gif
dextera turi dabar akcijų, bet stoglangių roletams nėrfa. tai nuo 120 už metrą. lauresta skelbiasi, kad nuolaidos iki 50 proc., bet tą nuolaidą reik atvažiuot į saloną išsitraukt blink.gif o ko mums važiuot, jeigu iš karto sakomės? schmoll.gif o jeigu jau atvažiuoja, tai tik 10 proc. nuolaidą duoda.

tai va, gal kas žino, kur pigiau būtų? g.gif
Atsakyti
Austrijietės pasakiškos thumbup.gif
Atsakyti
Uzsisakiau ir as vakar "Mijoloj" uzuolaidas siuti ax.gif Bet zinokit biski nusivyliau sia firma, aisku pasirinkimas tikrai didelis, bet jau aptarnavimas tai patyliu doh.gif nei paklausi pas ka nei tau atsakys ka nors i tema doh.gif o be to nusipirkau uzuolaidai audini 1.5 m plocio, parsinesu namo galvoju pasimatuosiu, ir kagi plotis tik 1.43m, su visai apspurijusiais sonais blink.gif nueinu kita diena i baze, sakau ten dirbanciai mergaitei, kad taip ir taip, o ta ziuri i mane stiklinem akim, mazdaug gamintojas taip deklaruoja ir cia ne ju kalte, tai sakau pries rasant ant lapeliu gal malonekit pamatuoti ir neklaidinti zmoniu g.gif blyn sunervino kaip reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 08, 22:31)
Siūtos pagal užsakymą.
Mano langas su balkonu. Tai norint į eiti į balkoną atitrauki antrą (su gėlėm) širmą ir kuo puikiausiai įeini  mirksiukas.gif Kaina su karnyzu 1100
Metalai reikalingi kad medžiaga išsitemptų  4u.gif
user posted image
čia man nelabai, labai marga  blush2.gif
o austrijietės  wub.gif
lova labai siaura  unsure.gif čia viengulė?

Miegamojo ciuzinys 160, o pati lova 170, tik galvugalis toks paaukstintas, tai uztai ir atrodo, kad siauroka biggrin.gif Jeigu kalbate apie miegamaji, tai cia ne austrijetes o sirmos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solerna: 09 vasario 2009 - 12:13