Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Ingese @ 2009 02 05, 19:18)
Merginos kaip manote kas tiktų balkone šešių metrų ilgio, plastikiniai langai žeminti be palangės?

As irgi manyciau sirmos arba paprastos uzuolaidos. Na bet nemacius sunku kanors pasakyti.
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 02 05, 10:06)
nesu siuvėja, bet siuvausi svetinei, tai dieninių norimą plotį dauginau iš 2,5 karto, naktinių ( su žiedais) tik 1,8 karto, tai pilnumoj užteko. PVZ. jei langas 3 m. pločio, tai dar ėmiau papildomai, kad iš kraštų liktų po 40 cm. tai viso 3,80 m. tai visą šitą plotį dauginau iš 2,5 viso 9,5 m. Bet galima ir mažiau, čia priklauso kiek norėsi, kad jos būtų sutrauktos, net manau jei būčiau pirkusi 2 kartus būtų irgi viskas tvarkoje.

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 02 05, 10:06)
Sveikutes,

Na ka, pradejau ir as galvot apie uzuolaidas cool.gif  Gal gali tos, kurios jau siuvosi ar siaip zino, kiek reikia medziagos uzuolaidosm?  ax.gif  Nezinau is kur uzsifiksave, bet berods dieninems imamas minimum dvigubas lango plotis? Ar as kazka maisau?  blush2.gif
Aciu!

Maziausiai dauginkit is 1.5 g.gif jei pirksit audini su rastu,jei be rasto tai drasiai is 2-2.5 mirksiukas.gif Bet manau vietoj patars pardavejas,nes vistiek nuo medziagos daug kas priklauso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 02 05, 20:18)
Merginos kaip manote kas tiktų balkone šešių metrų ilgio, plastikiniai langai žeminti be palangės?

Paprastos uzuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 05, 20:42)
Aha be rytojaus nieko nebus  verysad.gif Ryt pasimaivysiu  ax.gif
kIEK SKAIČIAU VITRININIAMS LANGAMS IDEALIAI TINKA ŠIRMOS  ax.gif

Kas ten per širmos? g.gif nesuprantu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(swimmer @ 2009 02 05, 22:48)
As irgi manyciau sirmos arba paprastos uzuolaidos. Na bet nemacius sunku kanors pasakyti.

Ne užuolaidų balkone, man tikrai nereikia.Man reikalinga tik tiek. kad galėčiau retyskiai apsisaugoti nuo saulės karštais vakarais....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 02 06, 18:14)
Papildyta:

Ne užuolaidų balkone, man tikrai nereikia.Man reikalinga tik tiek. kad galėčiau retyskiai apsisaugoti nuo saulės karštais vakarais....

Sutinku, pas mus tokią funkciją atlieka paprastos medines žaliuzės,tos nebrangios,kur susisuka i rulona, ėmėm plačias ir 5 užteko.
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2009 02 06, 18:24)
Sutinku, pas mus tokią funkciją atlieka paprastos medines žaliuzės,tos nebrangios,kur susisuka i rulona, ėmėm plačias ir 5 užteko.

Čia tos vadinamos bambukinės ax.gif gal ir nebloga mintis, ir jos gal šiek tiek šilumą sulaiko.....
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2009 02 06, 17:24)

o kur tokiu placiu gavot pirkti ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Petrowna @ 2009 02 06, 19:13)
o kur tokiu placiu gavot pirkti ir kiek kainavo?

Na jų yra įvairių dydžių nuo 1 m. iki 1,80 pločio - kaina ,kiek pamenu, nuo 30- 40 lt. Veiksmas buvo senai, nepamenu,kur pirkom, gal senukuose ar jyske- buvo išpardavimas.
Štai radau, kur pažiūrėti http://www.hesora.lt/ kainos - bambukiniai roletai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 06 vasario 2009 - 18:50
QUOTE(geraszmogus @ 2009 02 06, 19:46)
Na jų yra įvairių dydžių nuo 1 m. iki 1,80 pločio - kaina ,kiek pamenu, nuo 30- 40  lt. Veiksmas buvo senai, nepamenu,kur pirkom, gal senukuose ar jyske- buvo išpardavimas.
Štai radau, kur pažiūrėti http://www.hesora.lt/    kainos - bambukiniai roletai.

tai juk didmenines prekybos kaina,o mamenine kazi ar parduoda g.gif
Atsakyti
Na ką gi pozuojam. Foto ne ideali blush2.gif bet vaizdą susidarysit ax.gif
Prieš darbinė aplinka blush2.gif

user posted image

Po
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2009 02 06, 17:14)
Papildyta:

Įdėjau savo širmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Avocetė pasakiskai grazu. gal pati siuvai?
Atsakyti