Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(elenele @ 2009 01 26, 11:56)
Kažkada žadėjau įdeti savo virtuvės roletus ax.gif

user posted image

O man tamsesnes kasetes ir remelis visai neblogai ayrodo.Savotiskai iremina ir atrodo kaip paveiksliukai.
Atsakyti
Mergaitės, norėjau pasiteirauti ar yra ruletų nelygiu apatiniu kraštu, na tarsi banguota apačia. Esu mačiusi kelis tokius, bet tik iš išorės, tai galvoju ar tai roletas ar romanete? Ir ar toks dalykas tvirtinasi prie lango rėmo, nes pas mane virtuvėje langas nišoje, todėl reikia kažką galvoti, kad būtų arba ant lango rėmo arba grynai kabėtų nišoje. Tai kaip suprantu belieka tik ruletai .....
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 02 02, 13:54)
Mergaitės, norėjau pasiteirauti ar yra ruletų nelygiu apatiniu kraštu, na tarsi banguota apačia. Esu mačiusi kelis tokius, bet tik iš išorės, tai galvoju ar tai roletas ar romanete? Ir ar toks dalykas tvirtinasi prie lango rėmo, nes pas mane virtuvėje langas nišoje, todėl reikia kažką galvoti, kad būtų arba ant lango rėmo arba grynai kabėtų nišoje. Tai kaip suprantu belieka tik ruletai .....

Galima uzsakyti roletus su banguota apacia. Tik nezinau ar tokie gaminami kur tvirtinasi prie stiklo
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 02 02, 14:54)

Toks roletas gali būti ir paprastas, tvirtinamas nišoje, prie lubų ar dar kur tik sugalvosit; ir kasetinis - tvirtinamas prie pat stiklo, su rėmukais lango kraštuose.

Roleto apatinė kraštinė iškarpoma pagal jūsų pasirinktą ornamentą, o nukirptas kraščiukas padekoruojamas juostele, irgi pagal skonį wink.gif

Tik reikia turėti omenyje, kad pasirinkus tokį kasetinį roletą, jį nuleidus apačioje palei rėmą liks tarpeliai dėl nelygios apačios. Na virtuvėje tai tikriausiai nėra problema, bet apgalvokit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerukanti: 03 vasario 2009 - 11:05
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Va, ieskojau ir atradau uzuolaidu temele, kuri man dabar yra aktuali smile.gif
Uzsisakem mes uzuolaidas is INTERIOR AVENUE parduotuves Vilniuje (Siaures miestelyje). Pinigeliu pasiprase visos sumos (gryodzio 19d.), o uzuolaidu dar negavome sad.gif
Tai taip erzina visa sita situacija!!! Siandien vel skambinsiu p. Ilonai ir vel kamantinesiu... Oi...
Beje, klausimelis, gal kas nors esate susidurusios su INTERIOR AVENUE?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 04, 08:09)
Labas rytas,
Uzsisakem mes uzuolaidas is INTERIOR AVENUE parduotuves Vilniuje (Siaures miestelyje). Pinigeliu pasiprase visos sumos (gryodzio 19d.), o uzuolaidu dar negavome sad.gif
Tai taip erzina visa sita situacija!!! Siandien vel skambinsiu p. Ilonai ir vel kamantinesiu... Oi...

Sveika,
niekad nereikia duoti visos sumos!!!
o jus sutarti kazhkokia pasirashet, kad davet visa suma? jei taip tai yra uzhrashyta data iki kada jie isipareigoja pasiuti uzuolaidas ir jei jau tas terminas praejo reikia pradeti gazdinti, kad kreipsites i atitinkamas institucijas cool.gif
mum taip pat su baldininku buvo, bet mes davem avansa puse sumos ale tai uzh medzhiagas ir dingo jis, neatsiliepinejo ir pan tai parashem sms kad ryt jei neatsako i tel skambuti kreipiames i policija - ishkart atsirado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 04, 09:53)
Sveika,
niekad nereikia duoti visos sumos!!!
o jus sutarti kazhkokia pasirashet, kad davet visa suma? jei taip tai yra uzhrashyta data iki kada jie isipareigoja pasiuti uzuolaidas ir jei jau tas terminas praejo reikia pradeti gazdinti, kad kreipsites i atitinkamas institucijas  cool.gif
mum taip pat su baldininku buvo, bet mes davem avansa puse sumos ale tai uzh medzhiagas ir dingo jis, neatsiliepinejo ir pan tai parashem sms kad ryt jei neatsako i tel skambuti kreipiames i policija - ishkart atsirado  thumbup.gif

Dekui uz atsakyma.
Mes buvom tokie laimingi, kad pagaliau uzsisakem uzuolaidas!!!
Tai mes tik kasos pajamu orderi gavom, kad sumokejom jiems suma uz audini (mokejom pilna suma del to, kad tik tada dave didesne nuolaida).
O siaip tai ten yra normali imone, ne siaip kazkokia privati moterele tuom uzsiimanti, tai kazkaip ir drasiai elgemes.
Siandien butinai jiems skambinsiu. Prasysiu sutarties atsiuntimo ir viskas. Pagal termina, kiek ji man buvo sakiusi, tai ateinanciam pirmadieniui turetu buti. Ti vis tiek kazkaip neramu...
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 04, 08:09)
Labas rytas,

QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 04, 09:36)
Dekui uz atsakyma.
Mes buvom tokie laimingi, kad pagaliau uzsisakem uzuolaidas!!!
Tai mes tik kasos pajamu orderi gavom, kad sumokejom jiems suma uz audini (mokejom pilna suma del to, kad tik tada dave didesne nuolaida).
O siaip tai ten yra normali imone, ne siaip kazkokia privati moterele tuom uzsiimanti, tai kazkaip ir drasiai elgemes.
Siandien butinai jiems skambinsiu. Prasysiu sutarties atsiuntimo ir viskas. Pagal termina, kiek ji man buvo sakiusi, tai ateinanciam pirmadieniui turetu buti. Ti vis tiek kazkaip neramu...

tokiu atveju, kai sumokėta pilna suma, aš būtinai būčiau prašiusi sutarties su konkrečiu terminu ir kitomis sąlygomis pirkėjui ir paslaugų teikėjui (nepaisant didelė ar maža firma). Nes dabar kaip suprantu tai liko tik žodinis susitarimas, kad užuolaidos bus 02.09.
Jei nurodė datą, tai matyt ir neskubės atlikti darbų anksčiau laiko. Tik kiek ten tų užuolaidų, kad pasiuvimas trunka 2 mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 04, 10:53)
tokiu atveju, kai sumokėta pilna suma, aš būtinai būčiau prašiusi sutarties su konkrečiu terminu ir kitomis sąlygomis pirkėjui ir paslaugų teikėjui (nepaisant didelė ar maža firma). Nes dabar kaip suprantu tai liko tik žodinis susitarimas, kad užuolaidos bus 02.09.
Jei nurodė datą, tai matyt ir neskubės atlikti darbų anksčiau laiko. Tik kiek ten tų užuolaidų, kad pasiuvimas trunka 2 mėn.  g.gif

Uzuolaidas jie vezasi is Anglijos (bent jau taip sake). Tai pasake,kad jie visi ten atostogavo iki sausio 9 d. ir tik tada galejo padaryti uzsakyma.
Na o nuo sausio 9 menuo laiko pristatymo terminas. Tai ir gaunasi vasario 9 d.
Oi, einu turbut skambinti ir prasysiu, kad atsiustu man sutartele, o jei ne, tai paprasysiu, kad su direktore sujungtu...
Ka manot, ar ne bus per grieztai?
Atsakyti
shitokiu atveju labai sunku ka patarti, nes ivykdymo terminas dar nepasibaiges, tai nelabai galima griezhtai ir reikalauti.. g.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, gal kas naudojotės Senukų (esančių Megoje) užuolaidų dizainerės paslaugomis? 4u.gif Įdomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti