QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 04, 08:09)
Labas rytas,
Va, ieskojau ir atradau uzuolaidu temele, kuri man dabar yra aktuali
Uzsisakem mes uzuolaidas is INTERIOR AVENUE parduotuves Vilniuje (Siaures miestelyje). Pinigeliu pasiprase visos sumos (gryodzio 19d.), o uzuolaidu dar negavome
Tai taip erzina visa sita situacija!!! Siandien vel skambinsiu p. Ilonai ir vel kamantinesiu... Oi...
Beje, klausimelis, gal kas nors esate susidurusios su INTERIOR AVENUE?
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 02 04, 09:36)
Dekui uz atsakyma.
Mes buvom tokie laimingi, kad pagaliau uzsisakem uzuolaidas!!!
Tai mes tik kasos pajamu orderi gavom, kad sumokejom jiems suma uz audini (mokejom pilna suma del to, kad tik tada dave didesne nuolaida).
O siaip tai ten yra normali imone, ne siaip kazkokia privati moterele tuom uzsiimanti, tai kazkaip ir drasiai elgemes.
Siandien butinai jiems skambinsiu. Prasysiu sutarties atsiuntimo ir viskas. Pagal termina, kiek ji man buvo sakiusi, tai ateinanciam pirmadieniui turetu buti. Ti vis tiek kazkaip neramu...
tokiu atveju, kai sumokėta pilna suma, aš būtinai būčiau prašiusi sutarties su konkrečiu terminu ir kitomis sąlygomis pirkėjui ir paslaugų teikėjui (nepaisant didelė ar maža firma). Nes dabar kaip suprantu tai liko tik žodinis susitarimas, kad užuolaidos bus 02.09.
Jei nurodė datą, tai matyt ir neskubės atlikti darbų anksčiau laiko. Tik kiek ten tų užuolaidų, kad pasiuvimas trunka 2 mėn.