Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(lapute33 @ 2009 01 28, 21:15)
Mergaites labai noreciau jusu pagalbos  4u.gif  gal kuri nors turite pasidare namuose sirmas su gamykliniu mechanizmu  ax.gif  mane domintu pacio mechanizmo storis (aukstis) ir to sliauzeklio plotis, prie kurio tvirtinasi sirmos medziaga. Koks butu viso mechanizmo aukstis, nes matuoju kiek medziagytes reikia ir nezinau kiek atmesti  g.gif  na tikiuosi supratote ka nors  biggrin.gif

Cia dar priklauso nuo profilio ir nuo to kiek noresite kad butu pakilusi medziaga nuo grindu. Kiek teko gaminti - nuo aukscio minusuojasi apie 4 cm, tuomet sirma buna pakilusi apie 2 cm nuo grindu. Del sliauziaklio plocio - reikia skaiciuoti pagal visos sirmos ploti. Cia aisku kaip kam patinka, bet man atrodo, kad geriausia jei sirmos medziagos prasilenkia apie 5 cm.
Atsakyti
as miegamajam uzuolaidas praitu metu 04 men. buvau uzsisakius Alandeko kaune, tiek nervu prasigadinau schmoll.gif praskambinejau , pravazinejau, bet esu be uzuolaidu, tiksliau pries sventes gavau, bet ne uzuolaida o skudura- per trumpa, sutrauktom siulem... Vos atgavau pinigus, tik pradejus grasinti kad kreipsiuos i tam tikras institucijas doh.gif kazkoks siaubas.. tokio bendravimo su klientais, tiksliau atviro nesiskaitymo ir durninimo nesu macius niekur.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 01 27, 22:07)
Aš užsisakinėjau čia.
Tai padarė per kelias dienas ir dar nuolaidėlę davė  thumbup.gif

O kokios pas juos kainos uz roletus?
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2009 01 27, 20:24)
O kodel darete roletu kasetes rudos spalvos? blush2.gif  ax.gif Kai lango remas baltas - man labiau patiktu balta kasete  4u.gif Bet pati roletu medziaga man patinka  mirksiukas.gif

Tai, kad langai nebalti, o balintos pusies smile.gif Ir niekas neturejo balintos pusies remu, o gal as blogai ieskojau g.gif Teko derinti is tu kurie buvo. Yra kambary mediniu detaliu, tai kazkaip isikomponavo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

merginos, užsisakiau roletus. Meistras matuodamas paklausė: ar valdymą darom iš šonų? Aš kažkaip nesusimąsčius sakau - taip....

Vakar pradėjau galvot, kodėl jis manęs to paklausė ir tada kokie dar galimi būdai - greičiausiai tas be virvelės doh.gif
gal žinote -
ar yra kainų skirtumas tarp vieno ir kito mechanizmo,
ar gali montuot atvažiavęs meistras dar daryti pakeitimus,
kuris patogesnis naudojimui - su virvele ar be virvelės....

jei kas galėtų atsakyti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 30, 08:32)
Labas rytas,

merginos, užsisakiau roletus. Meistras matuodamas paklausė: ar valdymą darom iš šonų? Aš kažkaip nesusimąsčius sakau - taip....

Vakar pradėjau galvot, kodėl jis manęs to paklausė ir tada kokie dar galimi būdai - greičiausiai tas be virvelės  doh.gif
gal žinote -
ar yra kainų skirtumas tarp vieno ir kito mechanizmo,
ar gali montuot atvažiavęs meistras dar daryti pakeitimus,
kuris patogesnis naudojimui - su virvele ar be virvelės....

jei kas galėtų atsakyti, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Roletai gali buti valdomi grandinele (tai gal ir turejo omeny kaip valdyma is sono). Dar yra valdymas su spyruokle. Ta prasme tuomet roleto viduje yra spyruokle, o zemyn roletas leidziamas traukiant uz apacios. Ir paskutinis galimas roleto valdymas - su varikliuku.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2009 01 30, 08:49)
Roletai gali buti valdomi grandinele (tai gal ir turejo omeny kaip valdyma is sono). Dar yra valdymas su spyruokle. Ta prasme tuomet roleto viduje yra spyruokle, o zemyn roletas leidziamas traukiant uz apacios. Ir paskutinis galimas roleto valdymas - su varikliuku.

4u.gif
o kas patvariau - grandinėlė ar spyruoklė?
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2009 01 29, 22:42)
Tai, kad langai nebalti, o balintos pusies smile.gif Ir niekas neturejo balintos pusies remu, o gal as blogai ieskojau g.gif Teko derinti is tu kurie buvo. Yra kambary mediniu detaliu, tai kazkaip isikomponavo smile.gif

Kazkaip nuotraukoje atrode balti langai uztat taip ir pagalvojau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 30, 14:35)
4u.gif
o kas patvariau - grandinėlė ar spyruoklė?

Jeigu kokybiski roletai tai patvaru ir viena ir kita. Tik grandinele valdomus roletus patogiau naudoti, nes spiruokle valdomi sunkiau fiksuojasi, arba tiesiog reikia priprasti.
Tiesa, dar spiruokle valdomu roletu yra ribojami matmenys. Plotis berods iki 250 cm o aukstis iki 220 cm. Na cia apytiksliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swimmer: 30 sausio 2009 - 16:50
QUOTE(swimmer @ 2009 01 30, 16:44)
Jeigu kokybiski roletai tai patvaru ir viena ir kita. Tik grandinele valdomus roletus patogiau naudoti, nes spiruokle valdomi sunkiau fiksuojasi, arba tiesiog reikia priprasti.
Tiesa, dar spiruokle valdomu roletu yra ribojami matmenys. Plotis berods iki 250 cm o aukstis iki 220 cm. Na cia apytiksliai smile.gif

ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2009 01 26, 10:56)
Kažkada žadėjau įdeti savo virtuvės roletus ax.gif

user posted image

Nesuprantu kodėl kasetės rudos spalvos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 02 01, 14:05)
Nesuprantu kodėl kasetės rudos spalvos  unsure.gif

nu negi taip sunku paskaityt kelias žinutes toliau... rašė kodėl wink.gif
Atsakyti