Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(zvaigzhdut @ 2009 01 22, 16:53)
nu faina  bigsmile.gif

na va, apie klijavimą prie lango  rolleyes.gif

čia iš abiejų pusių nufotkijau kaip atrodo juostelė kuri klijuojasi prie lango:
user posted image

o kur galima isigyti ir kokia metro kaina ??

As prikau Arporoje, tai 1 metro kaina beveik 3 lt, o veliau maciau ermitaze, tai 2 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzhdut @ 2009 01 22, 17:53)
nu faina  bigsmile.gif

na va, apie klijavimą prie lango  rolleyes.gif

o kur galima isigyti ir kokia metro kaina ??

senukuose yra
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 22, 23:32)
O per kiek laiko visos firmos mazdaug pagamina roletus?

Laurestoj užsisakinėjau, senukuose turi savo filialą, tai man per 5 dienas pagamino ir į virtuvę, ir į mergaitės kambarį mirksiukas.gif
Virtuvės tai galiu nufotografuoti ir įdėti, o pas mergaitę tai nelabai, nes jau ir užuolaidas dienines užkabinau, tai nebus vaizdo blush2.gif pasmergaitę kabinau, kad saulutė neperšviestų, nes vasarą tik užšviesdavo ir atkeliaudavo pas mus į lovą, o dabar ramiai miega, nes tamsu kaip naktį būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 23 sausio 2009 - 10:14
QUOTE(zvaigzhdut @ 2009 01 22, 18:19)
ax.gif  o cia pastaruju dienu darbas

neimantru, paprasta, bet labai miela, nes savas

http://www.ipix.lt/desc/83071861

Nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik nelabi supratau - naktines uzuolaidos atskirai ir po dieninem, ar az kazka ne taip suprantu? Laaaabai grazu, noreciau kazko panasaus, tik neismanau techniniu dalyku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Noreciau prasyti jusu patarimo del siu vaiku kambariuose esanciu langu unsure.gif galvoju kabinti kazkokias lengvas dienines uzuolaidas, kas galetu man paaiskinti kaip tai padaryti jei neimanoma pakabinti horizontaliai karnizo unsure.gif Ar is vis tai imanoma? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labutis: 23 sausio 2009 - 17:50
QUOTE(laimutte @ 2009 01 23, 10:15)
Nerealu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tik nelabi supratau - naktines uzuolaidos atskirai ir po dieninem, ar az kazka ne taip suprantu? Laaaabai grazu, noreciau kazko panasaus, tik neismanau techniniu dalyku ax.gif  4u.gif

Parodykit ir man cray.gif neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 23, 23:11)
Parodykit ir man cray.gif neatidaro  unsure.gif

Jo, dabar jau ir man neatsidaro, db jau reik prasyti zvaigzdutes, kad dar karta idetu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=labutis,2009 01 23, 19:45]
Noreciau prasyti jusu patarimo del siu vaiku kambariuose esanciu langu unsure.gif galvoju kabinti kazkokias lengvas dienines uzuolaidas, kas galetu man paaiskinti kaip tai padaryti jei neimanoma pakabinti horizontaliai karnizo unsure.gif Ar is vis tai imanoma? g.gif

Dek begeli ar karniza pagal lubas, o uzuolaida virsuje uzfiksuok, kad nenuciuoztu. mirksiukas.gif
Grazus bus kambariukai smile.gif
Stai keli pvz.:
http://oduva.lt/uzuo...olaidos_madinga
http://oduva.lt/uzuo...uolaida_palepej
Atsakyti
Dekui Teo uz pavyzdukus, siek tiek aiskiau paliko 4u.gif bet vis dar ne iki galo aisku g.gif Ar as teisingai suprantu - kad galima deti iprasta begeli kur ir paprastai uzuolaidas kabiname, tik reikes kiekviena ta kabliuka su kazkuo pritvirtinti kad neciuozinetu? Tai taip iseina uzuolaidos neatsiskleis? Na man tai ne taip ir svarbu tik svarbu issaiskint viska teisingai 4u.gif
Dar vienas prasymas patarti blush2.gif kaip galvojate geriau begeli deti prie pat lubu, ar zemiau - virs lango, kazkaip neina isivaizduoti kaip graziau butu ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(labutis @ 2009 01 24, 20:10)
Dekui Teo uz pavyzdukus, siek tiek aiskiau paliko  4u.gif  bet vis dar ne iki galo aisku  g.gif  Ar as teisingai suprantu - kad galima deti iprasta begeli kur ir paprastai uzuolaidas kabiname, tik reikes kiekviena ta kabliuka su kazkuo pritvirtinti kad neciuozinetu? Tai taip iseina uzuolaidos neatsiskleis? Na man tai ne taip ir svarbu tik svarbu issaiskint viska teisingai  4u.gif
Dar vienas prasymas patarti  blush2.gif  kaip galvojate geriau begeli deti prie pat lubu, ar zemiau - virs lango, kazkaip neina isivaizduoti kaip graziau butu  ax.gif

Uzuolaidai uzfiksuoti, kiekvieno kabliuko pritvirtinti nereikia, butina priesais paskutini kabliuka, auksciausioje vietoje, i begeli istatyti fiksatoriu, kad uzuolaida nenuciuoztu. Fiksatorius- atskira detale, perkant begelius reikia paprasyti. O jei desite karniza, tai per laikikli permeskite paskutini zieda.
Jums siulyciau begali ar karniza deti arciau lubu arba tiesiog i lubas. Nes pagal nuotrauka, atrodo, jog lango virsutine linija nesutampa su lubu pasvirimo kampu.
Sekmes darbuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui dar karteli Teo uz patarimus, labai malonu kai kazkas atsiliepia i tavo klausima 4u.gif Atrodo dabar viskas aisku, belieka sulaukti mums baldu, jau sia sav. turetume gauti, o tada uzuolaidas derinsim 4u.gif Dekui dar karta ax.gif
Atsakyti