Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

Mano širdis irgi linksta prie širmų svetainėje, tačiau kažkaip mažai jų pavyzdžių randu g.gif Tiesiog puslpaiuose parašo, kad gamina,o nuotraukų nėra...Ar jos nepopuliarios ar ieškoti nemoku g.gif

QUOTE(Avocetė @ 2009 01 16, 16:20)
Aš visgi nusprendžiau dėt širmas  blush2.gif kaip mano draugė "prie meno" mane paprotino tokios užuolaidos apie kurias galvojau prieš tai  po poros metų išeis iš mados ax.gif
Širmas man jau paskaičiavo su karnizu kainuos apie 1100lt  ax.gif paskui pasimaivysiu  blush2.gif galėsit kritikuot, o gal kas pasidžiaugt  blush2.gif

QUOTE(Bagel @ 2009 01 16, 23:59)
Gal kas matėt dieninės užuolaidos audinio su žvaigždutėm?
Visur tik gėlytės, drugeliai, o man reik žvaigždučių  doh.gif Prieš gerą pusetį mačiau Senukuose, o dabar niekur nerandu...
P.S. Ieškau Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaP12: 20 sausio 2009 - 17:06
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 01 20, 17:04)
Mano širdis irgi linksta prie širmų svetainėje, tačiau kažkaip mažai jų pavyzdžių randu  g.gif Tiesiog puslpaiuose parašo, kad gamina,o nuotraukų nėra...Ar jos nepopuliarios ar ieškoti nemoku  g.gif

Mano pasirinkimą dar nulėmė tai kad pas mus gan tamsu, o širmos geriausias variantas kuris daugiausia praleidžia šviesos wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
prieš gerą mėnesį pasisiuvau 6 romanetes, o po to nusipirkom kilimą, ir kažkaip viskas man nebedera... gal kam reikėtų jau pasiūtų romanečių (su visais mechanizmais), arba tik pasiūtų audinių (be mechanizmų)... arba dar kažkaip...
Kaune... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, išmatavimus, spalvas, kainą ir žinoma foto. Į AŽ
Atsakyti
Gal patartumet, kurioj firmoj uzsisakyti roletus?
Kol kas galvoju apie Dextera, nes siulo nuolaidas audiniams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 01 22, 11:44)
Kol kas galvoju apie Dextera, nes siulo nuolaidas audiniams...  g.gif

As Dexteroj pirkau, viskas normaliai.
Atsakyti
[quote=akvilyte,2008 11 13, 00:46]
[quote=Lolute,2008 11 12, 22:54][/quote]
nu faina bigsmile.gif

na va, apie klijavimą prie lango rolleyes.gif

čia iš abiejų pusių nufotkijau kaip atrodo juostelė kuri klijuojasi prie lango:
user posted image

o kur galima isigyti ir kokia metro kaina ??
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2009 01 22, 11:44)
Kol kas galvoju apie Dextera, nes siulo nuolaidas audiniams...  g.gif

As patarciau Evera, pigiausiai padare langams kuriu aukstis 205 cm is visu firmu. buvo kazkokia akcija, tai nei montavimas, nei atvezimas nekainavo. 4u.gif
Atsakyti
ax.gif o cia pastaruju dienu darbas

neimantru, paprasta, bet labai miela, nes savas

http://www.ipix.lt/desc/83071861
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzhdut: 22 sausio 2009 - 17:22
O per kiek laiko visos firmos mazdaug pagamina roletus?
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2009 01 22, 22:32)
O per kiek laiko visos firmos mazdaug pagamina roletus?

apie 1 - 2 savaites
Atsakyti
Žvaigždute, čia pati siuvai? thumbup.gif Labai labai gražu, taip viskas suderinta, dailiai pasiūta, tad norėčiau paklausti kaip padarei juostas surišimui naktinių užuolaidų, ar ten paprastas tas pats audinys ar kažkas į vidų dėta(pakietinta), kaip taip gražiai gula? Ir dar o koks čia karnizas, kaip užuolaidos traukosi, ar lengvai?
Atsakyti