Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Avocetė @ 2008 12 29, 15:55)
Dabar atrodo taip  doh.gif  mane jos  doh.gif jau vienoj pusėj nukabinau vieną gabalą  lotuliukas.gif

user posted image
ir suku galvą kaip čia gražiau padarius... ar kabint į nišą organzą g.gif ar kabint kažką panašaus kaip čia  g.gif
user posted image

rinktis šviesios spalvos su baklažano spalvos raštu (mano odiniai baldai baklažano spalvos) atlasines naktines užuolaidas  g.gif

Dabar paziurekite, kad antroje nuotraukoje abi uzuolaidos nera nutraukiamas (jeigu gerai matau), tik pakeliamos i virsu (kaip romanetes). Taip pat ten jeigu pastebejote yra nedarinejami langai! Jeigu jus norite tokias pasikabinti, bus labai nepatogu atidarineti langus. Nebent reikia deti koki nors nedideli karniza kad uzuolaida butu galima nutraukti.
Tiesa, siaip man tas variantas kur pas jus yra jau padarytas visai normaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 12 29, 19:42)
Dabar paziurekite, kad antroje nuotraukoje abi uzuolaidos nera nutraukiamas (jeigu gerai matau), tik pakeliamos i virsu (kaip romanetes). Taip pat ten jeigu pastebejote yra nedarinejami langai! Jeigu jus norite tokias pasikabinti, bus labai nepatogu atidarineti langus. Nebent reikia deti koki nors nedideli karniza kad uzuolaida butu galima nutraukti.
Tiesa, siaip man tas variantas kur pas jus yra jau padarytas visai normaliai atrodo.

tada reikia deti is keliu daliu tas kur galima patraukus kad duru vietoj nuvaziuotu i sona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 12 29, 20:42)

Romanečių aš net nesiruošiu kabint schmoll.gif rašiau kad turiu omeny ant lubinio karnyzo kabint organzą nišoj, o iš šonų naktines "dekorą"
Atsakyti
gal tuomet toks tiktu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 29, 12:43)
Sveikos merginos, man labai reikia jūsų patarimo  4u.gif noriu toje vietoj kabint baltos organzos užuolaidas kur vyras laiko. kaip Manot kaip atrodytų  g.gif Ar kabint virš lango kaip visi normalūs žmonės  g.gif
user posted image

user posted image

labai lauksiu jūsų patarimų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu man atrodu kad bus gerai. O naktines kaip kabint norite g.gif ar bus ruletai ?
Papildyta:
Galiu padet su gaminemu Romaneciu ir Širmu. Kaune.
Atsakyti
Gal kam reikia dieniniu uzuolaidu - kreminiai-gelsvos spalvos organzos tokiomdekoracijom kaip siuvinetom, bet ne visai. Du gabalai 2.20 aukscio ir 2.25 plocio. Yra ir juosteles tokios pat medziagos prisegti prie sienos. Labai grazios, bet nusprendziau pakeist i naktines tik. Siuta uzuolaidu salone Vilniuj. Jei ka domina rasykit i AZ, atsiusiu foto. Arba galit cia paziuret: www.uzuolaidusvetaine.lt, mano tokios kaip 5 nuotraukoj kur galerijoj uzuolaidos smile.gif

Ir dar nelabai suprantu, kaip tos dienines uzuolaidos kur prie lango remo tvirtinasi - ar langas darinejasi tada g.gif Man reiktu, bet niekur nerandu pvz., daznai nuotraukose nesimato, nes po romanete blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenele: 30 gruodžio 2008 - 23:53
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 29, 23:44)
gal tuomet toks tiktu
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif nuostabi idėja aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2008 12 30, 20:14)
Nu man atrodu kad bus gerai. O naktines kaip kabint norite  g.gif ar bus ruletai ?
Papildyta:
Galiu padet su gaminemu Romaneciu ir Širmu. Kaune.

Roletų nebus schmoll.gif balkone turiu mirksiukas.gif
Gaila aš Palangoj unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal galite patarti kur Jūs gaminotės užuolaidas. Noriu name pasisiūti. Labai norėčiau, kad atvažiuotu į namus (na dabar daugelis važiuoja), bet ypač kad suprojektuotu kompiuteriu, kad būtų aiškiai matyt vaizdas. Pas ką geriau kreiptis, gal galite patarti? Pas ką pigiau?
Dėkinga už patarimus. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Man iškilo problema, kokius rūbelius įmanoma parūpinti tokios formos langui:
user posted image
Tai bus vaikų kambariai, darbo kambarys - erdvės, kurioms visada norėjau roletų. Bet dėl specifinės langų formos susitaikiau, kad teks tenkintis užuolaidomis ir net nesusimąsčiau, kad su jomis gali būti problemų, kol pas kaimynus pagal panašų projektą statytame name, pakabintų užuolaidų nepamačiau... Dabar verčiu internetą ir ieškau bent kokių idėjų tokios formos langams. Gal kas pagelbėsite?
Atsakyti
Sweikos SM,

Na siuo metu pasipuosem namo antrojojauksto langus stai taip smile.gif pirma karta dejom romanetes, siaip patinka, nesigailim ax.gif

Mano kambario i gatves puse, tai audiniai rinkausi, kad vakare labai nepersimatytu, o diena kad butu atviri langai, audinys toks slakuotas, labai patinka man thumbup.gif
user posted image
user posted image

Brolio kambarys, sviesus, tamsus kvadratukai, derinom prie jo tapetu ax.gif
user posted image

Tevu miegamasis i kiemo puse, norejo kazko su rastais, na sakyciau visai grazu mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Na aisq cia tik mano nuomone, smagu butu isgirsti ir jusu, galit kritikuoti, girti, juk kiekvienam savaip ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2009 01 09, 14:30)
Sweikos SM,

Na siuo metu pasipuosem namo antrojojauksto langus stai taip smile.gif pirma karta dejom romanetes, siaip patinka, nesigailim  ax.gif

Mano kambario i gatves puse, tai audiniai rinkausi, kad vakare labai nepersimatytu, o diena kad butu atviri langai, audinys toks slakuotas, labai patinka man thumbup.gif

Brolio kambarys, sviesus, tamsus kvadratukai, derinom prie jo tapetu  ax.gif

Tevu miegamasis i kiemo puse, norejo kazko su rastais, na sakyciau visai grazu  mirksiukas.gif

Na aisq cia tik mano nuomone, smagu butu isgirsti ir jusu, galit kritikuoti, girti, juk kiekvienam savaip ziurisi mirksiukas.gif

Man laibiausiai patiko brolio kambaryje romanetes. ax.gif

Noriu paklausti, o vakare labai matosi is lauko kas kaip vaiksto tevu kambaryje?
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2009 01 09, 15:30)
Sweikos SM,

Na siuo metu pasipuosem namo antrojojauksto langus stai taip smile.gif pirma karta dejom romanetes, siaip patinka, nesigailim  ax.gif

Brolio kambarys, sviesus, tamsus kvadratukai, derinom prie jo tapetu  ax.gif
user posted image

Šitos labai liuks, labai patiko smile.gif Tik galėjo viena romanečių horizontalioji "lazdelė" būti įsiuta ne per patį kvadračiuką, nes dabar dalina į dvi dalis, krenta į akis mažumėlę.
Atsakyti