Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Lauružė @ 2008 12 27, 15:14)
Loretikai,
gal jau pavėlavau su patarimu, bet yra ir kitas būdas pataisyti tavo perilgas užuolaidas. Reikia nukirpti medžiagos perteklių apačioje ir iš naujo įsiūti švininį siūlą.

Ačiū už patarimus aciuks.gif
Šiaip tai dar ne per vėlu, nes užuolaidų dar nenunešiau siuvėjai.
O kaip ji įsiųs tą švininį siūlą? Kai pirkau medžiagą, tai tas siūlas buvo "gamyklinis", o kaip jį įsiųti "namų sąlygomis"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loretikas @ 2008 12 29, 10:30)
Ačiū už patarimus aciuks.gif 
Šiaip tai dar ne per vėlu, nes užuolaidų dar nenunešiau siuvėjai. 
O kaip ji įsiųs tą švininį siūlą? Kai pirkau medžiagą, tai tas siūlas buvo "gamyklinis", o kaip jį įsiųti "namų sąlygomis"?  unsure.gif

paprasta, tegu nukerpa svinine apacia, uzuolaida palenkia, o ta juostele paprasciausiai iverkite ir vsio smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 29 gruodžio 2008 - 09:38
Sveikos merginos, man labai reikia jūsų patarimo 4u.gif noriu toje vietoj kabint baltos organzos užuolaidas kur vyras laiko. kaip Manot kaip atrodytų g.gif Ar kabint virš lango kaip visi normalūs žmonės g.gif

user posted image

user posted image

labai lauksiu jūsų patarimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 29 gruodžio 2008 - 10:43
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 29, 11:43)
Sveikos merginos, man labai reikia jūsų patarimo  4u.gif noriu toje vietoj kabint baltos organzos užuolaidas kur vyras laiko. kaip Manot kaip atrodytų  g.gif Ar kabint virš lango kaip visi normalūs žmonės  g.gif
user posted image

user posted image

labai lauksiu jūsų patarimų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nesupratau klausimo g.gif mirksiukas.gif Nori uzuoliadas pakeisti i kitas ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 29 gruodžio 2008 - 13:54
Aš supratau, kad žmogus nori tik nišoje pakabinti dienines užuolaidas... Tik nesuprantu kodėl ax.gif
Atsakyti
Man tai geriau atrodytų kaip buvę, t.y. ant karnizo, bet tik ne ant lango, o rimtai kodėl norite pakeisti
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 12 29, 14:20)
Aš supratau, kad žmogus nori tik nišoje pakabinti dienines užuolaidas... Tik nesuprantu kodėl  ax.gif

QUOTE(laisve76 @ 2008 12 29, 14:38)
Man tai geriau atrodytų kaip buvę, t.y. ant karnizo, bet tik ne ant lango, o rimtai kodėl norite pakeisti

Dabar atrodo taip doh.gif mane jos doh.gif jau vienoj pusėj nukabinau vieną gabalą lotuliukas.gif

user posted image

ir suku galvą kaip čia gražiau padarius... ar kabint į nišą organzą g.gif ar kabint kažką panašaus kaip čia g.gif
user posted image

rinktis šviesios spalvos su baklažano spalvos raštu (mano odiniai baldai baklažano spalvos) atlasines naktines užuolaidas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 29 gruodžio 2008 - 14:56
user posted image

rinktis šviesios spalvos su baklažano spalvos raštu (mano odiniai baldai baklažano spalvos) atlasines naktines užuolaidas g.gif
[/quote]

super grazu ir as taip noriu smile.gif o cia kas uzuolaida tiesiog kabo ar cia tokia kaip romanete ar kaip cia ? nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Dieninės kažkas panašaus į romanetes g.gif

dar šita mintis patiko

user posted image

user posted image

user posted image g.gif g.gif
Atsakyti
Man irgi per visa langa yra pabodusios, tai mastau kazka panasaus kaip vaidicita imetusi pirmoje nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 29, 13:55)

ir suku galvą kaip čia gražiau padarius... ar kabint į nišą organzą g.gif ar kabint kažką panašaus kaip čia  g.gif
user posted image

ne jau anu ydetu variantu tikrai nesirinkciau schmoll.gif
tik sita. deti istisine ta vad organza ir is sonu uzuolaidas. tik sitaip. visai atvirai negalite palikti nes matau 1a, tad teks sonines tamsesnes

as irgi ateityj kai jau reiks langus puosti ketinu panasu varianta imti 4u.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
O jei organzą pakabinčiau į nišą + šonuose ant trumpų karnizų naktines g.gif
Atsakyti