[Niu ka, pasinaudojau Teo paslaugomis - pasiuvo romanetes
Nugis liuks
QUOTE(gyde @ 2008 12 20, 23:48)
originalu taciau ar praktiska, idomu kokiomis tecnologijomis tai atliekate? Mama liks patenkinta tokia kaledine dovana.
technologija labai paprasta, kaip ir piesimas ant silko. ir praktiska, nes silko dazai neissiplauna. Rytoj nuotraukele ikelsiu
Sveikos,
noriu jūsų patarimo. Pasiuvo man siuvėja užuolaidas ir nežinau, ar ji blogai pamatavo, ar mes blogai viena kitą supratom, bet jos yra per ilgos (kažkur apie 2 cm guli ant grindų) Užuolaidos su žiedais, tai kaip ir iš viršaus jau neišeis patrumpinti, o apačioje juostelė su svoriu, kad gražiai kristų užuolaidos. Tai kaip jas dabar patrumpinti?
noriu jūsų patarimo. Pasiuvo man siuvėja užuolaidas ir nežinau, ar ji blogai pamatavo, ar mes blogai viena kitą supratom, bet jos yra per ilgos (kažkur apie 2 cm guli ant grindų) Užuolaidos su žiedais, tai kaip ir iš viršaus jau neišeis patrumpinti, o apačioje juostelė su svoriu, kad gražiai kristų užuolaidos. Tai kaip jas dabar patrumpinti?
QUOTE(loretikas @ 2008 12 23, 11:04)
Sveikos,
jei yra galimybe pakelti karniza 2 cm aukstyn.
QUOTE(loretikas @ 2008 12 23, 09:04)
o apačioje juostelė su svoriu, kad gražiai kristų užuolaidos.
kirpt iš apačios ir iš naujo prisiūt tą svorį.. arba jei yra kur perkabint karnizą aukščiau
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 23, 12:20)
kirpt iš apačios ir iš naujo prisiūt tą svorį.. arba jei yra kur perkabint karnizą aukščiau
O tai kaip atrodys tas sujungimas apačioje? Jo gi nepaslėpsi, tai ir matysis
O karnizo pakelti aukščiau neišeis, nes tuomet užuolaidos lies lubas
QUOTE(loretikas @ 2008 12 23, 11:40)
O tai kaip atrodys tas sujungimas apačioje? Jo gi nepaslėpsi, tai ir matysis
Palik kaip yra. Kai kas specialiai taip daro. Gal isskalbus susitrauks Arba jei turi dar audinio galima prisiuti papildoma juosta ir imituoti 10 cm plocio palenkima. Man tas palenkimas daug graziau nei ta svinine siule.
Aš pvz vienam kambaryje net 20 cm. apačioje palikau, tyčia, man labai gražu kai taip sukritę ant grindų, kai atsibos nukirpsiu Po švenčių pabandysiu įkelti savo užuolaidas, kurias savo jėgomis su anyta pasisiuvome, tik žiedus įdėti pati nedrįsau, norėjau, kad bangos gražiai sugultų, tai tą darbą salono darbuotojos už simbolinę kainą atliko per valandikę.
merginos,
ar brangus malonumas yra austrijietes, lyginant su kitais uzuolaidu tipais??
Man daug ju reiks, bijau nusisvaigt . Kiek apytikriai kainuotu vienam standartiniui langui?
ar brangus malonumas yra austrijietes, lyginant su kitais uzuolaidu tipais??
Man daug ju reiks, bijau nusisvaigt . Kiek apytikriai kainuotu vienam standartiniui langui?
Merginos,niekaip neapsisprendziu ka kabinti virtuvei .Virtuvei langas yra kartu su durim,isejimas i terasa,gaunasi nemazas langas.Todel noriu paklaust patarimo,kas butu praktiskiau,ar romanetes,ar roletai gal kas zinote ar kainos labai skiriasi romaneciu ir rolutei?Labai dekoju uz atsakyma
o sakykit jei pas mane virs lango mazdaug 7 cm tai taip suprantu romanetes teks pamirsti? o ka kito deti du langai yra vienas saliono kitas virtuves, vyras kalbina roletus ir dienines uzuolaidas bet ar ne atgyvenes reikalas cia , a?