Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 10, 01:09)
miegamam man bus pats tas  thumbup.gif

Man sitas irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės norėjau paklausti, nusipirkom užuolaidoms audinio, planuoju naktines daryti su žiedais, tik dabar galvoju gal padariau klaidą, kad pirkau flazelino juostą, tokia balta nepersišviečianti gal reikėjo pirkti tik tokį tinkellį, bet man paaiškino, kad tas tinkellis skirtas dieninėms užuolaidoms. Kaip ta juosta prisiuvama ar kaip kitaip pvz. klijuojama, nes čia kažkur įskaičiau tokį dalyką? Dar klausimėlis dėl žiedų, ar jie neiškris, ar juos kažkaip dar specialiai klijuojate, kada iškerpate skyles žiedams. Ir dar jei karnizas 8 m. (du po keturis metrus) ar užteks man užuolaidos su žiedais 14 m. ar ne per mažai nusipirkau?
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 11 28, 17:11)
pas mus ta pati situacija  doh.gif user posted image
mums pasiule toki karnyza,jis yra 5-6mm.
user posted image
bet mums ir ji uzdejus vienas langas atsidaro o kitas ne  doh.gif
user posted image

Aš vis tik užsisakiau roletus, o lango dešinėje (jis nedarinėjamas) mėginsiu karniziuką ne per visą langų plotį dėti ir kabinti surištą dieninę užuolaidą kambariui sušildyt ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

norėčiau keletos konsultacijų iš mamyčių-užuolaidų siuvėjų...smile.gif
***Siūnant romanetes, ar yra kažkokie standartai, kiek cm turi būti tarp pagaliukų? Kaip gražiau - kai tarpai mažesni, ar didesni?
***Kaip siuvamos romanetės, jei prie pagaliuko dar toks medžiagos užlenkimas išlenda? Kažkur mačiau foto... tai labai patiko..
***Kokius audinius geriau rinktis romanetėms - storesnius, ar plonesnius? Ar visi audiniai lamdosi? ar turi lamdytis, traukiojant romanetę? ar čia jau audinio specifika????
***Jei romanetės kabinamos ant kelių šalia vienas kito esančių langų, kiek svarbu renkantis audinį, rašto derinimas? Kokį audinį tada geriausia rinktis?
Ir šiaip būtų įdomu, kad kas įkeltų skirtingai pasiūtų romanečių ir austriječių pavyzdžių..... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 12 16, 22:54)
Labas vakaras,

norėčiau keletos konsultacijų iš mamyčių-užuolaidų siuvėjų...smile.gif
***Siūnant romanetes, ar yra kažkokie standartai, kiek cm  turi būti tarp pagaliukų? Kaip gražiau - kai tarpai mažesni, ar didesni?
***Kaip siuvamos romanetės, jei prie pagaliuko dar toks medžiagos užlenkimas išlenda? Kažkur mačiau foto... tai labai patiko..
***Kokius audinius geriau rinktis romanetėms - storesnius, ar plonesnius? Ar visi audiniai lamdosi? ar turi lamdytis, traukiojant romanetę? ar čia jau audinio specifika????
***Jei romanetės kabinamos ant kelių šalia vienas kito esančių langų, kiek svarbu renkantis audinį, rašto derinimas? Kokį audinį tada geriausia rinktis?
Ir šiaip būtų įdomu, kad kas įkeltų skirtingai pasiūtų romanečių ir austriječių pavyzdžių..... 4u.gif  smile.gif

Cia yra tema apie romanetes, kur rasite daug info thumbup.gif :
http://www.supermama...?...1209&st=324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 17 gruodžio 2008 - 16:51
Merginos reikia vėl patarimo dėl naktinių užuolaidų su žiedais. Užsidėjome dvigubą karnizą, dieninės užuolaidos jis 16 mm skersmens, o naktinių ėmėm storą 25 mm. Dieninės užuolaidos su sutraukiama juostele ant karnizo kabinsis ant metalinių spaustukų. Naktines norime daryti su žiedais. Tarp abiejų karnizų atstumas apie 4,5 cm., man atrodo, kad jis per mažas, kad naktinė užuolaida remsis į dieninę ir negražiai bangomis suguls, kai bus sutraukta.
Po to kita bėda...... nusipirkau naktinei audinį, su vertikaliais brūkšneliais, tačiau man gražiau, kai tie brūkšneliai yra horizontaliai. Bet jei užuolaidą kabinsim, kad brūkšneliai būtų horizontaliai, tai jos plotis bus standartinis - 3 m. (aišku išsimes daug medžiagos, nes pirkau kiek reikia, bet man taip gražiau). Karnizo plotis 4 m. dvi palos naktinės gaunasi 6 m. ar ne per mažai g.gif ar užsidengs užtraukus užuolaidas langas???????? Ar visgi palikti kaip priklauso raštą verysad.gif ???? Prašau patarimo, gal kokia siuvėjėlė atsilieps.
Atsakyti
tai nieks neatsilieps????
Atsakyti
ALIO KUR VISOS
Atsakyti
na aš ne siuvejele, bet šį ta apie užuolaidas žinau.atstumas tarp dieninės ir naktinės bus truputi mažokas, jei darysi naktinę su žiedais.šiaip, kad gražiai atrodytų tai su žiedais audinio reikia maždaug dvigubai pagal karnizo ilgį, bet...naktinėm iš esmės užteks ir 1,5 karto.ir užtraukus jas jos ne taip remsis i dienines užuolaidas.tik va kai atitrauksi tai naktiniu bangelės bus pasvirusios, nes remsis i dienines užuolaidas.šiaip manau, kad daryk kaip tau atrodo gražiau, t.y. horizontaliai, o iš likusio audinio padaryk pagalvėlių smile.gif
Atsakyti
ka manote apie piestas uzuolaidas?idomu ar ne? pati piesiu ant uzuolaidu, kaip tik dovanosiu mamai piestas uzuolaidos kaledu proga smile.gif smile.gif Dirbu uzuolaidu salone, bet galvoju, galbut reiktu tiesiog uzsiimti tuo rimciau. Tik idomi kitu nuomone ar butu tokiu piestu uzuolaidu paklausa g.gif
Prasau patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jrs @ 2008 12 20, 19:24)
ka manote apie piestas uzuolaidas?idomu ar ne? pati piesiu ant uzuolaidu, kaip tik dovanosiu mamai piestas uzuolaidos kaledu proga smile.gif  smile.gif  Dirbu uzuolaidu salone, bet galvoju, galbut reiktu tiesiog uzsiimti tuo rimciau. Tik idomi kitu nuomone ar butu tokiu piestu uzuolaidu paklausa g.gif
Prasau patarkit  rolleyes.gif

tai įkelk kokių tais pavyzių
Atsakyti
QUOTE(jrs @ 2008 12 20, 21:24)
ka manote apie piestas uzuolaidas?idomu ar ne? pati piesiu ant uzuolaidu, kaip tik dovanosiu mamai piestas uzuolaidos kaledu proga smile.gif  smile.gif  Dirbu uzuolaidu salone, bet galvoju, galbut reiktu tiesiog uzsiimti tuo rimciau. Tik idomi kitu nuomone ar butu tokiu piestu uzuolaidu paklausa g.gif
Prasau patarkit  rolleyes.gif

originalu taciau ar praktiska, idomu kokiomis tecnologijomis tai atliekate? Mama liks patenkinta tokia kaledine dovana.
Atsakyti