Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Saja @ 2008 10 28, 02:10)
Dubingiai ne tik Vilniuje, tinklalapyje parašytas jų  prekybos tinklas.
Tikriausiai "Vokiškose"  biggrin.gif

Ačiū už info 4u.gif 4u.gif
Buvau atsidarius jų tinklalapį ir nesugebėjau pamatyt doh.gif O dėl tų "vokiškų" tai ir pati gi galėjau dasiprotėt. Kažkaip tuo metu "nedašilo" doh.gif smile.gif

QUOTE(Irmia @ 2008 10 29, 20:35)
biggrin.gif  Atsiprasau uz klaidas -  "Vokiskos uzuolaidos", rodos Svitrigailos g. ji yra.

O del Dubingiu tai "Stiliaus artele" Vilniaus g. yra, ten platus pasirinkimas, kitur kaip nezinau.    cool.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
O Vokiškos įdomu dar vis yra ten, nes mano mama neperseniausiai ieškojo ten tos pardės, bet kažkaip nerado, sako ten audinių tik pardė yra... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssssss: 13 lapkričio 2008 - 01:57
QUOTE(Lolute @ 2008 11 12, 22:54)
Parodysiu koki varianta pasirinkom mes i kambari,  kuris yra staciakampio formos ir per visa ilgaja siena eina langas su balkonu. Kad kambarys dar labiau optiskai nesusiauretu, siuveja pasiule daryt viska ant vieno karnizo. Is esmes mums visai tiko irr patiko, tai gal ir dar kam pravers tokia ideja.

Diena is krastiniu sonu ir per viduriuka yra 3 dalys naktiniu, o tarp ju - dienines:

O vakare, kai reikia naktines uztraukti, dienines susistumia i viduri ir pro jas jau nieko nematyt nes pasidaro labai tanku o naktines pasiskleidzia po visa langa smile.gif

Super ideja 4u.gif . Butinai pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
labai aciu akvilyte labai man padejai dar noreciau paklausti kaip vadinasi ta juostele ir kur ja nusipirkti?
Atsakyti
Mergaitės, gal kas atsakys, tai kiek turi būti karnizas ilgesnis nei langas?
Atsakyti
QUOTE(ausra0711 @ 2008 11 13, 09:44)
labai aciu akvilyte labai man padejai dar noreciau paklausti kaip vadinasi ta juostele ir kur ja nusipirkti?

žiūrint iš kur esi g.gif šiaip anksčiau senukuose turėdavo.. kaune tai pasimatyme perku.. o kituose miestuose tai nzn schmoll.gif

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 13, 10:20)
Mergaitės, gal kas atsakys, tai kiek turi būti karnizas ilgesnis nei langas?

nuo norų priklauso biggrin.gif na ir nuo situacijos 4u.gif kažkokių standartų kaip ir nėr 4u.gif
Atsakyti
Na gal yra kokie rekomenduotini išmatavimai, nes aš pvz. miegamajame truputį nusitrumpinau karnizus, tai iš užuolaidos krašto visvien šviečia saulė, tai svetainėje nenoriu tokios klaidos padaryti
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 11 13, 02:55)
O Vokiškoas įdomu dar vis yra ten, nes mano mama neperseniausiai ieškojo ten tos pardės, bet kažkaip nerado, sako ten audinių tik pardė yra...  unsure.gif

Taip"Vokiškos užuolaidos" yra ten pat. Švitrigailos/Ševčenkos pačiam kampe. Jei troliku važiuot tai išlipt būtent Ševčenkos stotelėj. Bet tas pastatas iš išorės dabar remontuojamas ir aptrauktas tokia kaip apsaugine medžiaga, dėl to nematyt iškabos. 4u.gif

QUOTE(Wilidza @ 2008 11 13, 10:00)
Super ideja  4u.gif . Butinai pasinaudosiu smile.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(laisve76 @ 2008 11 13, 14:46)
Na gal yra kokie rekomenduotini išmatavimai, nes aš pvz. miegamajame truputį nusitrumpinau karnizus, tai iš užuolaidos krašto visvien šviečia saulė, tai svetainėje nenoriu tokios klaidos padaryti

Aš tai kokių 25-30 cm palikčiau iš šonų. Jei leidžia galimybės/nėra sienos greta. Bet tai jau skonio reikalas. Man patinka.
Papildyta:

QUOTE(akvilyte @ 2008 11 13, 00:46)

na va, apie klijavimą prie lango  rolleyes.gif
galima apačioj dėt pagaliuką, palikt taip kabot arba ir apačioj klijuot.. SĖKMĖS 4u.gif

Akvilyte, o gal gali jau gatavo gaminio nuotrauka įdėt? Labai jau smalsu. Kažkaip neteko matyt.
Mes ta dalyką vienam kambary naudojom - kai klijavom tokią dekoruojančia surauktą juostą ant to plastikinio užuolaidų karnizo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 13 lapkričio 2008 - 22:02
QUOTE(Lolute @ 2008 11 13, 22:01)
Akvilyte, o gal gali jau gatavo gaminio nuotrauka įdėt? Labai jau smalsu. Kažkaip neteko matyt.

na dabar keturių metrų aukščio laiptinės langą užklijavau taip:
user posted image

o bute turėjau tokią:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 11 14, 00:47)
na dabar keturių metrų aukščio laiptinės langą užklijavau taip:
user posted image

o bute turėjau tokią:
user posted image

Kokios mielos, wub.gif Spalvos labai šiltos.. Kur pirkote ?
Atsakyti
QUOTE(PONIUTE @ 2008 11 13, 23:49)
Kokios mielos,  wub.gif Spalvos labai šiltos.. Kur pirkote ?

jei apie tas oranžines tai senos jos kaip nežinau kas.... prieš tris metus aš jas berods siuvau g.gif pirkau senukuose medžiagą... bet seniai jau jie tokios nebesiveža biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų žinančių paklausti: pas mane svetainėje yra kampinis langas, tai, kad galėčiau kabinti vientisą užuolaidą per abu langus, būtinai turėsiu dėt lubinius karnizus (jie turi kampinį sujungimą) ar būna ir sieninių karnizų tokiems atvejams. Labai jau nenoriu lubinių, nes kiek teko matyt, tai sunkiai slankioja užuolaidos. O gal ir tų kampinių visokių būna?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUNĖ @ 2008 11 14, 10:16)
Norėčiau jūsų žinančių paklausti: pas mane svetainėje yra kampinis langas, tai, kad galėčiau kabinti vientisą užuolaidą per abu langus, būtinai turėsiu dėt lubinius karnizus (jie turi kampinį sujungimą) ar būna ir sieninių karnizų tokiems atvejams. Labai jau nenoriu lubinių, nes kiek teko matyt, tai sunkiai slankioja užuolaidos. O gal ir tų kampinių visokių būna?
Iš anksto dėkoju  4u.gif

Apie kokius karnizus kalbate? Vamzdzius ar beginius?
Siaip visiems karnizas buna kampai su kuriais karnizas tvirtinamas prie sienos.
Atsakyti