Labas vakaras,
bandysim savaitgalį siūti dienines užuolaidas iš skaidrios organzos į miegamąjį... Patarkit prašau, ar jos turi gultis ant žemės, ar kiek cm palikti nuo grindų ar pan... Užuolaidų norim ilgų...
Suparntu, kad individualu, bet vis tik - kaip dažniau daroma...?
QUOTE(Kristuks @ 2008 10 29, 22:10)
Suparntu, kad individualu, bet vis tik - kaip dažniau daroma...?
Nežinau, kaip dažniau, bet man asmeniškai nepatinka, kai užuolaidos šluoja grindis .
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 00:24)
Nežinau, kaip dažniau, bet man asmeniškai nepatinka, kai užuolaidos šluoja grindis .
o man gražu, bet turi būt laiku ir vietoj kokioj svetainėj tai nelabai... bet miegamajam.. klasikinio stiliaus.. niam niam
o šiaip atsakant į klausimą tai paprastai sulig plintusu daromos
QUOTE(akvilyte @ 2008 10 30, 06:55)
o man gražu, bet turi būt laiku ir vietoj kokioj svetainėj tai nelabai... bet miegamajam.. klasikinio stiliaus.. niam niam
Ačiū už nuomones...
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 02:24)
O man tai grazu, tik faktas kokias grindis jau yra kas veikt su tokiomis isplauti.
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 00:24)
Man toks per ilgu uzuolaidu efektas patinka, taciau teks jo atsisakyti. Kate megsta dukti prie uzuolaidu Atrodo, kad graziai suderinai, sudeliojai klosteles, uztraukei langa... po poros kates apsisukimu langai pliki - imkit kaimynai ir ziurekit... Ir vel delioji viska is naujo.
bukit geros ar galite nuotrauka ydeti kaip is arti atrodo tas užuolaidos dienines pritvirtinimas prie lango remo? ir dar karta viska nuosekliai isdestyti kaip ten kas prie ko klijuojasi?isvis kokiu priemoniu reikia nusipirkti kad jau galutinai butu galima taip pritvirtinti užuolaida? laukiu atsakymu
O as uzuolaidas pati pasisiuvau.Ilgai ieskojau nusipirkt,bet nei vienos nepatiko.Galiausiai internete ieskojau kokiu nors ideju, opasiuvau is galvos...
QUOTE(ausra0711 @ 2008 11 12, 13:38)
bukit geros ar galite nuotrauka ydeti kaip is arti atrodo tas užuolaidos dienines pritvirtinimas prie lango remo? ir dar karta viska nuosekliai isdestyti kaip ten kas prie ko klijuojasi?isvis kokiu priemoniu reikia nusipirkti kad jau galutinai butu galima taip pritvirtinti užuolaida? laukiu atsakymu
pabandysiu visk1 a ryt arba poryt idet.. nes kaip tik sivuosi toki varianta sau ant lango
Parodysiu koki varianta pasirinkom mes i kambari, kuris yra staciakampio formos ir per visa ilgaja siena eina langas su balkonu. Kad kambarys dar labiau optiskai nesusiauretu, siuveja pasiule daryt viska ant vieno karnizo. Is esmes mums visai tiko irr patiko, tai gal ir dar kam pravers tokia ideja.
Diena is krastiniu sonu ir per viduriuka yra 3 dalys naktiniu, o tarp ju - dienines:
O vakare, kai reikia naktines uztraukti, dienines susistumia i viduri ir pro jas jau nieko nematyt nes pasidaro labai tanku o naktines pasiskleidzia po visa langa
Diena is krastiniu sonu ir per viduriuka yra 3 dalys naktiniu, o tarp ju - dienines:
O vakare, kai reikia naktines uztraukti, dienines susistumia i viduri ir pro jas jau nieko nematyt nes pasidaro labai tanku o naktines pasiskleidzia po visa langa
QUOTE(Lolute @ 2008 11 12, 22:54)
nu faina
na va, apie klijavimą prie lango
čia iš abiejų pusių nufotkijau kaip atrodo juostelė kuri klijuojasi prie lango:
taip atrodo priklijuota:
čia tai kas siuvasi prie užuolaidos:
prisiūta:
galima apačioj dėt pagaliuką, palikt taip kabot arba ir apačioj klijuot.. SĖKMĖS