Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

Labas vakaras,

bandysim savaitgalį siūti dienines užuolaidas iš skaidrios organzos į miegamąjį... Patarkit prašau, ar jos turi gultis ant žemės, ar kiek cm palikti nuo grindų ar pan... Užuolaidų norim ilgų... 4u.gif smile.gif
Suparntu, kad individualu, bet vis tik - kaip dažniau daroma...?
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 10 29, 22:10)
Suparntu, kad individualu, bet vis tik - kaip dažniau daroma...?

Nežinau, kaip dažniau, bet man asmeniškai nepatinka, kai užuolaidos šluoja grindis schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 00:24)
Nežinau, kaip dažniau, bet man asmeniškai nepatinka, kai užuolaidos šluoja grindis  schmoll.gif.

o man gražu, bet turi būt laiku ir vietoj tongue.gif kokioj svetainėj tai nelabai... bet miegamajam.. klasikinio stiliaus.. niam niam wub.gif

o šiaip atsakant į klausimą tai paprastai sulig plintusu daromos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 10 30, 06:55)
o man gražu, bet turi būt laiku ir vietoj  tongue.gif kokioj svetainėj tai nelabai... bet miegamajam.. klasikinio stiliaus.. niam niam  wub.gif

o šiaip atsakant į klausimą tai paprastai sulig plintusu daromos  rolleyes.gif

Ačiū už nuomones... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 02:24)
Nežinau, kaip dažniau, bet man asmeniškai nepatinka, kai užuolaidos šluoja grindis  schmoll.gif.

O man tai grazu, tik faktas kokias grindis jau yra kas veikt su tokiomis isplauti.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 10 30, 00:24)

Man toks per ilgu uzuolaidu efektas patinka, taciau teks jo atsisakyti. Kate megsta dukti prie uzuolaidu smile.gif Atrodo, kad graziai suderinai, sudeliojai klosteles, uztraukei langa... po poros kates apsisukimu langai pliki - imkit kaimynai ir ziurekit... Ir vel delioji viska is naujo.
Atsakyti
bukit geros ar galite nuotrauka ydeti kaip is arti atrodo tas užuolaidos dienines pritvirtinimas prie lango remo? ir dar karta viska nuosekliai isdestyti kaip ten kas prie ko klijuojasi?isvis kokiu priemoniu reikia nusipirkti kad jau galutinai butu galima taip pritvirtinti užuolaida? help.gif help.gif help.gif laukiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Radau puslapį visokiems užuolaidų priedams www.hesora.lt gal pravers kam.
O aš dar norėjau paklausti kokio ilgio karnizai būna, t.y. kiek karnizas turi būti ilgesnis nei langas.
Atsakyti
O as uzuolaidas pati pasisiuvau.Ilgai ieskojau nusipirkt,bet nei vienos nepatiko.Galiausiai internete ieskojau kokiu nors ideju, opasiuvau is galvos...
Atsakyti
QUOTE(ausra0711 @ 2008 11 12, 13:38)
bukit geros ar galite nuotrauka ydeti kaip is arti atrodo tas užuolaidos dienines pritvirtinimas prie lango remo? ir dar karta viska nuosekliai isdestyti kaip ten kas prie ko klijuojasi?isvis kokiu priemoniu reikia nusipirkti kad jau galutinai butu galima taip pritvirtinti užuolaida? help.gif  help.gif  help.gif laukiu atsakymu 4u.gif

pabandysiu visk1 a ryt arba poryt idet.. nes kaip tik sivuosi toki varianta sau ant lango smile.gif
Atsakyti
Parodysiu koki varianta pasirinkom mes i kambari, kuris yra staciakampio formos ir per visa ilgaja siena eina langas su balkonu. Kad kambarys dar labiau optiskai nesusiauretu, siuveja pasiule daryt viska ant vieno karnizo. Is esmes mums visai tiko irr patiko, tai gal ir dar kam pravers tokia ideja.

Diena is krastiniu sonu ir per viduriuka yra 3 dalys naktiniu, o tarp ju - dienines:
user posted image

O vakare, kai reikia naktines uztraukti, dienines susistumia i viduri ir pro jas jau nieko nematyt nes pasidaro labai tanku o naktines pasiskleidzia po visa langa smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 11 12, 22:54)

nu faina bigsmile.gif

na va, apie klijavimą prie lango rolleyes.gif

čia iš abiejų pusių nufotkijau kaip atrodo juostelė kuri klijuojasi prie lango:
user posted image
taip atrodo priklijuota:
user posted image
čia tai kas siuvasi prie užuolaidos:
user posted image
prisiūta:
user posted image
galima apačioj dėt pagaliuką, palikt taip kabot arba ir apačioj klijuot.. SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 12 lapkričio 2008 - 23:51