Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 10 24, 11:01)
nelaiko tie kabliukai, na nebet dienine uzuolaida paristi noretum
man lastmase interjera gadina, net jei nematyciau to kabliuko - zinociau kad jis yra ir mane tai nervintu  ax.gif
Papildyta:
yra tokie magnetukais susisega, bet laiko tik dienine arba nesunkios naktines pakrasciuka nedideli galima "suraukti"...
Papildyta:
jo, tas "laiptas" ant lubu desinej pusej komplikuoja situacija  g.gif ir siaip atstumas virs lango iki lubu nera didelis, o dar tas laiptas... viskas priklauso nuo to, kaip daznai butu varstomi pilnai langai: jei atidarinejamas tik virsus, o pilnai atidaroma tik valant langus, galima kabinti ir romanete  g.gif reiktu gerai pagalvoti...
turiu parsisiuntusi visokiu knygu apie uzuolaidu siuvima - bandysiu praversti gal kas uzkibs - idesiu nuotrauku  4u.gif

Aciu Jums merginos labai! del to laipto istikruju net nepagalvojau g.gif Langu nelabai varstome, nebent tik tada kai valome..
O del roletu, tai man cia primete Dexteroje kaina, su paciu paprasciausiu audiniu (Ermitaze net grazesnis buvo, bet ismatavimai mums netiko) ir plius 50 proc. nuolaida doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 24 spalio 2008 - 11:52
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 21, 09:19)
Megaitės patarkit, kokio pločio reikėtų dieninės užuolaidos sakysim 2 m. pločio langui, kad gražiai kristų klostėmis? Ir koks patogiausias užuolaidos pakabinimo būdas būtų ant metalinio karnizo (su skylėmis viršuje nenoriu, nes nemanau, kad bus patogu jas traukioti) ar tik su spaustukais ar yra ir kitokių galimybių??
Ačiū už atsakymus

QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 21, 15:08)
Kaip tai nesiuvami.Pas mane butent toks karnyzas ir vietoj tu segtuku ant metalinio ziedelio yra kabliukai ir pakabinta uzuolaida.

drinks_cheers.gif ir pas mane dieninių berods lygiai toks pats variantas padarytas. Štai įmetu savo nuotraukykę iš kitos temos. Labai nekritikuokit, nes pati pirmą kartą siuvausi ax.gif

user posted image

Beje, Laisve76, o ką tu turi omeny "su skylem viršuje", jei čia kalbi apie tuos "įkaltus žiedus" kaip pas mane naktinėj - tai dėl traukiojimo tikrai jokių problemų nėra 4u.gif lengvai slankioja
O siuvant tą paraukimo juostelę ir paskui kabinant ant tokių metalinių žiedų su krokodiliukais, priklausomai nuo juostelės prisiuvimo vietos galima pažaisti - ir padaryti taip kad tų žiedų iš vis nesimatytų, arba atvirkščiai, kad visi žiedai iš viršaus matytųsi, pas mane pasirinktas tarpinis variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 10 24, 10:23)
Manau kad neimanoma butu ant jusu langu uzdeti romanetes. Atstumas iki lubu yra mazokas, bet pagrindine problemas - ant lubu yra laiptas ties langu (jeigu gerai matau). Na roletai uz 1000 Lt tikrai nemazai paskaiciavo, bet gal kokia prabangia medziaga issirinkote. Nes butent nuo medziagos roleto kaina labiausiai priklauso.
Del uzuolaidu. Ilgos aisku graziau, bet manau kad gali labai sumazeti erdve. O cia kazkas buvo ideje nuotrauku su labai graziai priderintom trumpom uzuolaidom.

koki atstuma palikti nuo lango angos iki lubu? kad paskui nesusidurti su tokiomis problemomis, kad atstumas iki lubu nebutu per mazas ir pakaktu vietos romanetems kabinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyde: 24 spalio 2008 - 17:26
QUOTE(gyde @ 2008 10 24, 18:24)
koki atstuma palikti nuo lango angos iki lubu? kad paskui nesusidurti su tokiomis problemomis, kad atstumas iki lubu nebutu per mazas ir pakaktu vietos romanetems kabinti.

Jau rasiau kazkur anksciau, kad tokio standartinio atstumo nera. Bet 30-35 cm, tikrai uztektu.
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau pasiteirauti, kas dabar naujo užuolaidų rinkoje, taip sakant, kas madinga ? smile.gif Mums reikia užuolaidų į miegamąjį ir saloną. Į miegamąjį tik dienines galvojam, nes atsiveria gražuzs vaizdas su ežeru, užtektų tik dieninių. Niekaip nežinau, nuo ko pradėt rinktis, kokiuose salonuose Vilniuje geriau ieškot ir pan. Gal kažkokų patarimų galėtumėte, būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 10 26, 16:35)
Sveikos,

norėčiau pasiteirauti, kas dabar naujo užuolaidų rinkoje, taip sakant, kas madinga ? smile.gif Mums reikia užuolaidų į miegamąjį ir saloną. Į miegamąjį tik dienines galvojam, nes atsiveria gražuzs vaizdas su ežeru, užtektų tik dieninių. Niekaip nežinau, nuo ko pradėt rinktis, kokiuose salonuose Vilniuje geriau ieškot ir pan. Gal kažkokų patarimų galėtumėte, būčiau labai dėkinga  4u.gif  4u.gif

nepaprastai graziu uzuolaidu maciau Dubingiu Stiliaus arteleje wub.gif wub.gif Bet kainos, tai man buvo neikandamos doh.gif bet uztat po Dubingiu tiksliai suzinojau kas yra man grazu ir ko mazdaug noriu. Su tais norais vaziavau i Gariunus - ten paiekoti reikejo, reikejo biggrin.gif
Dar Vokiekose uzuolaidose maciau irgi labai graziu.. bet ir kaina ziauri mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 26 spalio 2008 - 19:37
QUOTE(Irmia @ 2008 10 26, 20:36)
nepaprastai graziu uzuolaidu maciau Dubingiu Stiliaus arteleje  wub.gif  wub.gif  Bet kainos, tai man buvo neikandamos  doh.gif  bet uztat po Dubingiu tiksliai suzinojau kas yra man grazu ir ko mazdaug noriu.  Su tais norais vaziavau i Gariunus - ten paiekoti reikejo, reikejo  biggrin.gif 
Dar Vokiekose uzuolaidose maciau irgi labai graziu.. bet ir kaina ziauri  mirksiukas.gif

Jo, Dubingiuose kainos prasideda kazkur nuo 90 Lt doh.gif As vis dar viliuosi, kad pavyks rasti kazka grazaus ir uz mazesne kaina.
Atsakyti
Lolute, Tavo variantas man super tiktų, tikiuosi nepyksi, kad aš patrukdysiu per AŽ, kai pradėsiu siūtis, tiksliau ne aš, o anyta siūs, tai norėsiu pasikonsultuoti. Pirmiausia, kaip tvirtinai karnizus, čia nuotraukoje matau jie du metaliniai, man kaip tik tiktų metaliniai karnizai, nes namuose daug kalviškų elementų ir kaip tuos metalinius žiedus sudėjai ant naktinės žuolaidos (ar dėjai pati?????) ir dėl dieninės užuolaidos, ten iš blogosios pusės ta speciali juosta siūta, ar ne? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 10 26, 19:36)
nepaprastai graziu uzuolaidu maciau Dubingiu Stiliaus arteleje  wub.gif  wub.gif  Bet kainos, tai man buvo neikandamos  doh.gif  bet uztat po Dubingiu tiksliai suzinojau kas yra man grazu ir ko mazdaug noriu.  Su tais norais vaziavau i Gariunus - ten paiekoti reikejo, reikejo  biggrin.gif 
Dar Vokiekose uzuolaidose maciau irgi labai graziu.. bet ir kaina ziauri  mirksiukas.gif

Ačiū už info 4u.gif 4u.gif O sakykit, Dubingiai yra Vilniuje? Aš jų web puslapyje radau tik tokią info, kur keliose vietose Vilniuje galima išsirinkti medžiagas, tai ar ten jų parduotuvės?

O dar, kas čia tokio "Vokiekose?

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2008 10 28, 01:29)
O sakykit, Dubingiai yra Vilniuje?

Dubingiai ne tik Vilniuje, tinklalapyje parašytas jų prekybos tinklas.

QUOTE(sssssss @ 2008 10 28, 01:29)
O dar, kas čia tokio "Vokiekose?

Tikriausiai "Vokiškose" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 27, 11:14)
Lolute, Tavo variantas man super tiktų, tikiuosi nepyksi, kad aš patrukdysiu per AŽ, kai pradėsiu siūtis, tiksliau ne aš, o anyta siūs, tai norėsiu pasikonsultuoti. Pirmiausia, kaip tvirtinai karnizus, čia nuotraukoje matau jie du metaliniai, man kaip tik tiktų metaliniai karnizai, nes namuose daug kalviškų elementų ir kaip tuos metalinius žiedus sudėjai ant naktinės žuolaidos (ar dėjai pati?????) ir dėl dieninės užuolaidos, ten iš blogosios pusės ta speciali juosta siūta, ar ne?  Ačiū.

Trūkdyk, be problemų mirksiukas.gif
Karnizai metaliniai, laikiklis tvirtinamas prie sienos (pas mus lango plotis 3,6 m. - tai vienas laikiklis per vidurį ir po vieną kraštuose).
Taip, prie dieninės iš blogosios pusės prisiųta justa skirta sutraukimui. Dieninių užuolaidų žiedai metaliniai, o naktinei žiedus dėjau pati (bet jie ne metaliniai, o plastmasiniai, nes kiek žinau naminėm sąlygom metalinių neįdėsi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 28 spalio 2008 - 13:01
QUOTE(Saja @ 2008 10 28, 03:10)
Dubingiai ne tik Vilniuje, tinklalapyje parašytas jų  prekybos tinklas.
Tikriausiai "Vokiškose"  biggrin.gif

biggrin.gif Atsiprasau uz klaidas - "Vokiskos uzuolaidos", rodos Svitrigailos g. ji yra.

O del Dubingiu tai "Stiliaus artele" Vilniaus g. yra, ten platus pasirinkimas, kitur kaip nezinau. cool.gif
Atsakyti