Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

Sveikos, reiketu patarimo, pavyzdziu.
Svetaineje ruosiuosi kabinti uzuolaidas, gal but. Kaireje yra balkono durys, stiklines, ir langas salia. Is abieju pusiu dar ganetinai daug vietos. Gaila, nuotraukos neleidzia ikelt. Noretusi ko nors lengvo, ir kad durys nesunkiai darinetusi, stilius klasikinis, bet negrieztas. Sirma nepatinka, beginis karnizas taip pat. Gal ka panasaus teko daryti, nes pas mane standartinis daugiabutis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 10 14, 19:12)
Merginos, reikia patarimu.  rolleyes.gif  Imetu svetaines langu foto, noreciau paklausti, ka kabintumete ant tokiu langu?  g.gif  Romaneciu nelabai noretume, galvojame apie uzuolaidas, taciau nezinome trumpas ar ilgas rinktis, kokio modelio ir pan. Zodziu, ieskojimuose esu, noretusi, kad uzuolaidos butu labai jaukios, dailios... Gal turite kokiu ideju? Buciau dekinga.  smile.gif

man tai noretus kazko panasau i tai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 14 spalio 2008 - 21:56
Labas vakaras,

turiu keletą klausimėlių dėl langų dengimo užuolaidomis, romanetėmis, dėl karnizų... 4u.gif smile.gif

1. Labai įdomus pasirodė paminėtas variantas, kai dieninė tvirtinama prie lango rėmo, o naktinės funkciją atlieka romanetė... kokiu būdu tvirtintinasi ta dieninė prie lango rėmo? ar galima ją taip tvirtinti prie medinio lango? beje, tokiu atveju gaunasi, kads ant palangių nelabai ką bepadėsi.... smile.gif 4u.gif Ar neatsilipina ta dieninė užuolaida nuo rėmo?

2. Dėl karnizų... Kokiame aukštyje jie kabinasi, jei sakykim, kambario aukštis 3m, ir kambarys išdažytas 2,8m (ta prasme - 20 cm iki lubų baltas tarpas, kuris pereina į baltai dažytas lubas)? 2,8m aukštyje, kur išrškėja linija? Beje, jei, sakykim paties lango plotis 3m, o iki vienos sienos 40 cm, o iki kitos - 70 cm., kokio ilgio rinktis karnizą ir kaip jį lygiuoti ? Kur perkate karnizus: Senukuose iš metalinių berods Bojanek firmos (lenkiški) ir dar kažkokie ispaniški... tai tie bojanekai (jei du vamzdžiai ir ilgis apie 3,2) su visais ne per brangiausiais priedais gaunasi apie 350, ispaniški gerokai brangiau... gal sakau, užuolaidų salonuose paieškoti??? g.gif ax.gif smile.gif

3. Taip pat norėjau paklausti dėl romanečių? Kur nusipirkti patį romanetės mechanizmą? kokių firmų Jūs renkatės? Mačiau Senukuose, tai maždaug 1m pločio Eurivilos firmos apie 90 Lt kainuoja.,... bet man tas mechanizmas toks masyvokas pasirodė.. kur dar ieškoti ir kokių firmų?

Būsiu labai dėkinga už atsakymus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 10 14, 18:12)
Merginos, reikia patarimu.  rolleyes.gif  Imetu svetaines langu foto, noreciau paklausti, ka kabintumete ant tokiu langu?  g.gif  Romaneciu nelabai noretume, galvojame apie uzuolaidas, taciau nezinome trumpas ar ilgas rinktis, kokio modelio ir pan. Zodziu, ieskojimuose esu, noretusi, kad uzuolaidos butu labai jaukios, dailios... Gal turite kokiu ideju? Buciau dekinga.  smile.gif

user posted image

As tai balsuoju uz ilgas uzuolaidas, nes pasleptu radiatorius ir kambary butu graziau. O modeli tai reikia derinti prie bendro kambario stiliaus ir pagal savo skoni smile.gif
Atsakyti
Nemažai pavyzdžių smile.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, uz patarimus. bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nusprendziau, kad bus ilgos uzuolaidos, dabar tik belieka susirasti norimas, jau turiu vizija, kaip jos turi atrodyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 10 14, 22:09)
2. Dėl karnizų... Kokiame aukštyje jie kabinasi, jei sakykim, kambario aukštis 3m, ir kambarys išdažytas 2,8m (ta prasme - 20 cm iki lubų baltas tarpas, kuris pereina į baltai dažytas lubas)? 2,8m aukštyje, kur išrškėja linija? Beje, jei, sakykim paties lango plotis 3m, o iki vienos sienos 40 cm, o iki kitos - 70 cm., kokio ilgio rinktis karnizą ir kaip jį lygiuoti ? Kur perkate karnizus: Senukuose iš metalinių berods Bojanek firmos (lenkiški) ir dar kažkokie ispaniški... tai tie bojanekai (jei du vamzdžiai ir ilgis apie 3,2) su visais ne per brangiausiais priedais gaunasi apie 350, ispaniški gerokai brangiau... gal sakau, užuolaidų salonuose paieškoti???  g.gif  ax.gif  smile.gif

Mane irgi labai domina, kur galima nusipirkti ilgu karnizu. Ar is viso buna vientisu 3.2 metro ilgio ?
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2008 10 15, 13:32)
Mane irgi labai domina, kur galima nusipirkti ilgu karnizu. Ar is viso buna vientisu 3.2 metro ilgio ?

O jūs norint būtent vientiso? Jei bus tokio ilgio vientisas be laikiklio pe vidurį, ar nebus "laužimo", kai pasikabins užuolaidos? O jei bus ir vidurinis laikiklis, tai perkat 2x160cm ir viskas. Yra tokie metaliniai sujungėjai tam reikalui. Sujungimą darot ties viduriniu laikikliu ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 15 spalio 2008 - 12:48
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 15, 12:47)
O jūs norint būtent vientiso? Jei bus tokio ilgio vientisas be laikiklio pe vidurį, ar nebus "laužimo", kai pasikabins užuolaidos? O jei bus ir vidurinis laikiklis, tai perkat 2x160cm ir viskas. Yra tokie metaliniai sujungėjai tam reikalui. Sujungimą darot ties viduriniu laikikliu ir viskas.

Būtent taip ir reikia daryti... 4u.gif
Beje, o jei karnizas iš dviejų strypų (dieninei ir naktinei) ir kievienas iš jų po 3,2m (iš viso 4 strypai po 1,6m), kokius geriau rinktis karnizų laikiklius, į kuriuos iš viršaus įsisdeda tie strypai ar tokius, į kuriuos įsiskiša (įsimauna) strypai...?

O dėl užuolaidų centravimo, jei langas ne per vidurį kambario, o atstumai nuo jo iki sienų skirtingi....Ar karnizą dėti nuo sienos iki sienos? ar geriau centruoti pagal langą, nekreipiant dėmesio, kokie atstumai nuo lango šonų iki sienų... blush2.gif smile.gif
Čia turbūt labai kvailas klausimas, bet vis tik įdomu, kaip daroma.... ax.gif
Atsakyti
labai labai patiko tos smelio spalvos romanetes kartu su dieninemis užuolaidomis iki palanges kur buvo ce kazkuri nuotraukyciu ykelusi is romanzo...na super kaip tik tai ko man reikia bet kad randasi labai toli tas salonas nesibelsiu gi is lazdijų y siaulius per visa lietuva užuolaidu pirkti...ir dar neaisku man pats gali jas pasikabint ar reikia kad tai mokantis ju darbuotojas padarytu?o gal kas gali rekomenduoti kokia parduotuve užuolaidu kur alytui ar kaune ar marijampoleje kur galeciau toky pat varijanta nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2008 10 14, 18:52)
Sveikos, reiketu patarimo, pavyzdziu.
Svetaineje ruosiuosi kabinti uzuolaidas, gal but. Kaireje yra balkono durys, stiklines, ir langas salia. Is abieju pusiu dar ganetinai daug vietos. Gaila, nuotraukos neleidzia ikelt. Noretusi ko nors lengvo, ir kad durys nesunkiai darinetusi, stilius klasikinis, bet negrieztas. Sirma nepatinka, beginis karnizas taip pat. Gal ka panasaus teko daryti, nes pas mane standartinis daugiabutis.  4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri mate ir pasakys, kadangi nelabai turiu laiko daryti rinkos tyrimus. ieskau labai lengvai krintancios persvieciamos vienspalves medziagos dieninems uzuolaidoms. kur yra nemazas pasirinkimas ir kokios kainos, noretusi kad jos nesikandziotu, neperzengtu 50 lt. riba uz metra. Ar buna naturalaus pluosto tokiu audiniu?
Atsakyti