Įkraunama...
Įkraunama...

užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.

QUOTE(swimmer @ 2008 10 02, 08:32)
Romanetėms reikia apie 30 cm virs lango. Tiesa, klosciu auksti galima siuti koki norite, nuo to ir priklauso kiek vietos uzims pakelta romanete. Bet standartiskai apie 30 cm tikrai turetu uztekti.

Ačiū 4u.gif
Nežinojau, kad yra minimalus aukštis doh.gif Ką tik dingo mano planas svetainėje kabinti romanetes angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 10 02, 15:07)
Ačiū  4u.gif 
Nežinojau, kad yra minimalus aukštis  doh.gif  Ką tik dingo mano planas svetainėje kabinti romanetes angel_sadangel.gif

30 cm yra ne minimalus auksis. Tai labiau standartinis. Galima pasiuti romanete sutankinant klostes, tuomet jos butu mazesnes ir maziau vietos prie lubu uzimtu, bet i 10 cm tikrai netilpsite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 10 01, 10:40)
Noreciau patarimų kaip gražiau aprengti tokį langa? As iki siol galvojau roletai ir dienines uzuolaidos, bet dabar mastau vietoj roletu naktines deti, bet neisivaizduoju kaip atrodys ir kaip man jas padaryti? Krastuose bus kol sutrauktos, o uztraukti i viduri... gal kas minciu turi kokiu mestelt, kaip idomiai ir graziai aprengti si langiuka? (nekreipkit demesio i tvarka, nes po kraustymosi kas bet kur sudeta  blush2.gif  blush2.gif )
user posted image

Netycia kitoje temoje radau panasu langa. Gal ideja tiks....
user posted image
Atsakyti
Norejau pasiklausti,gal kas zinot ar galima ant roletu mechanizmo,vietoj roletu medziagos,uzsideti paprasta medziaga.Kazin kaip susisukinetu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 10 02, 15:07)
Ačiū  4u.gif 
Nežinojau, kad yra minimalus aukštis  doh.gif  Ką tik dingo mano planas svetainėje kabinti romanetes angel_sadangel.gif

QUOTE(swimmer @ 2008 10 02, 16:48)
30 cm yra ne minimalus auksis. Tai labiau standartinis. Galima pasiuti romanete sutankinant klostes, tuomet jos butu mazesnes ir maziau vietos prie lubu uzimtu, bet i 10 cm tikrai netilpsite  schmoll.gif

o jei tie langai nevarstomi?... ar tuomet aukstis turi itakos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 10 03, 10:46)
o jei tie langai nevarstomi?... ar tuomet aukstis turi itakos?  ax.gif

Jeigu jums nemaisys, kad pakeltos romanetes dengs kazkiek lango nisos, tuomet galte gamintis. Cia jau nuo jusu viskas priklauso.
Atsakyti
Laba diena,

kaip žadėjau, įmetu pora kambariu nuotraukyčių.. gal patarsit, kaip čia geriau tuos langus papuošti... Čia virtuvės-valgomojo-prieškambario zona.... į netvarką nekreipkit dėmesio blush2.gif (nespėjom dar visko susidėlioti)....
iš anskto labai ačiū....

user posted image

user posted image

Kaip matot, langai beveik visai prie lubų. Išėjimo į veraną durys veriasi į išorę, o virtuvinių baldų stalvirčio plokštė šiek tiek užeina ant pirmo lango palangės....
Roletus, jei dėčiau, tai reikėtų tvirtinti prie lango, bet kažkaip gaila grežioti medinius langus.... ax.gif ir kažkaip nelabai man tiek roletai....
Jei dėti romanetes (dieninę ir naktinę), tai dėti vieną ant trijų langų ir tris atskiras ant langų prie laiptų?
Vyras už žaliuzes medines, bet jos turbūt apribotų langų verstymo galimybę ir tamsintų kambarį....
Žodžiu, kol kas dar neturiu nuomonės, kaip čia būtų geriuasiai... gal ką pasiūlysit.... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 03 spalio 2008 - 10:49
as irgi ateinu pas jus patarimu ax.gif gal pasiulysit kaip papuosti man langelius, dabar ten laikinai (nera nieko pastovesnio uz laikina) yra paprastos zaliuzes, vietoj ju bus roletai, noreciau dieniniu uzuolaidu, bet nenoriu ju nei iki zemes, nei labai dideliu schmoll.gif romanetes irgi gal nelabai g.gif galvoju uzuolaidas gal tiesiog i nisa deti, nes ji labai gili
user posted image
o miegamajam kabo bambukine romanete g.gif irgi reiktu dieniniu uzuolaidu g.gif
i bliuda nekreipkit demesio, mazasis kulinaras nutare kad ten jo vieta ir neleidzia nuimti doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(swimmer @ 2008 10 02, 08:32)
Jeigu nufotografuotumete is vidaus manau paprasciau butu ka nors patarti smile.gif

Stai svetaines langai:

user posted image
user posted image
user posted image

Paskutineje foto isejimas i terasa.
Buciau labai dekinga uz patarimus. Siaip man patiktu tankiai surauktu dieniniu uzuolaidu variantas ant didziojo lango. Bet ka dar galima butu deti ant tokio lango, kad pasisleptume nuo kaimynu? Ir ka tada daryti su kitais ax.gif Zodziu, pasimetimas visiskas biggrin.gif Uztat ir klausiau, gal kas rekomenuotu kokia dizainere ar pan.
Atsakyti
http://oduva.lt/imag....jpg?1199881628
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2008 10 03, 10:32)
Norejau pasiklausti,gal kas zinot ar galima ant roletu mechanizmo,vietoj roletu medziagos,uzsideti paprasta medziaga.Kazin kaip susisukinetu? 4u.gif

galima, bet reikia labai audinį atrinkt.. aš smalsumo supetimais bandžiau... gavos rolleyes.gif nes šiaip jau roletų aš nekenčiu rolleyes.gif tai su normaliu audiniu dar puse velnio biggrin.gif wc pats tas lotuliukas.gif jei bus įdomu galėsiu įdėt

QUOTE(Kristuks @ 2008 10 03, 11:39)
user posted image

čia tai austrijetes tris kabinčiau wub.gif

QUOTE(Giedrai @ 2008 10 03, 15:59)

tik užmetus akį tai ant didžiojo lango romanetes o ant kitų dviejų užuolaidas rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
O cia Sirmas wub.gif
http://www.dekorosa....os/P7210093.JPG

Nu man cia viskas thumbup.gif -- http://www.uzuolaidu-dizainas.lt/
Atsakyti