Įkraunama...
Įkraunama...

Jai dar per anksti buvo išeiti, bet išėjo...

Negailestingas gyvenimas verysad.gif
Ramaus tau poilsio verysad.gif
Stiprybės visiems artimiesiems verysad.gif
Atsakyti
labai uzjauciu visus artimosius, o ipac gaila vaikiuko kuris auks dabar be mamos, nes jokia kita neatstos tikros motynos! angel_sadangel.gif
Atsakyti
Nuoširdi užuojauta šeimos nariams...
user posted image
Atsakyti
Redžike, Redžike, visada liksi mūsų prisiminimuose...
Atsakyti
skaitau ir asaros rieda uzuojauta seimai zinau ka reiskia netektis ji nepagydoma visam gyvenimui jeim reiks dau stiprybes
Atsakyti
užuojauta šeimai. Stiprybės...
Atsakyti
Kažkoks siaubas,kaip tokį nuostabų žmogų Dievulis gali pasikviesti pas save.Netyčia čia užklydau ir pamačiau matyto žmogaus veidą,turbūt su Redžike mokiaus vienoje mokykloje,tik aišku ji vyresnė už mane buvo.Čia kalbu apie Ramučių vid.mok.
Didžiulė užuojauta šeimai...
Atsakyti
Kaip neteisinga ir skaudu... Redzikei jau gerai, tikiu, kad toks geras zmogus yra Danguje, bet artimiesiems lieka tik skausmas ir gela... Ypac sunaitelis, tures augti be mamos... Ir kodel tai gyvenime yra???
Nuosirdziai uzjauciu artimuosius.
Atsakyti
Amo netekau, kai atsitiktinai uzsukus pamaciau pazistama nick'a..Protu nesuvokiami tokie dalykai.Uzuojauta suneliui, artimiesiems verysad.gif
Branginkim kiekviena minute praleista su vaikais,artimais zmonemis,nes nezinom, kas musu laukia rytoj unsure.gif
Atsakyti
užuojauta kraštietės artimiesiems nors žodžiai ar užuojauta nieko nebepakeis....o gaila... verysad.gif
Atsakyti
Truksta zodziu sad.gif
Atsakyti
Nuoširdi užjuojauta artimiesiems.. paskaičiau apie šią mamytę, jos istoriją, nor snepažįstu, bet apsiblioviau juodai cray.gif Nu kur tas Dievulis žiūri, ir kaip jis tokius dalykus leidžia, nu niekaip aš savo proteliu nesuvokiu doh.gif Šiaip mirtis visą laiką ateina per anksti, ne laiku, bet kai mūsų pasaulį palieka jauni žmonės ar vaikučiai, tai man čia iš viso kažkokia juoda neteisybė atrodo verysad.gif
Atsakyti