Didelė užuojauta artimiesiems.... niekada nesuprasim, kodėl Lemtis pasiglemžia tuos, kurie turi be galo stiprią viltį gyventi, būti....
sunkiai perskaičiau viską....... toks jausmas, kad matytas žmogus....
aš jos nepažinojau.... bet skaitant širdį sugniaužė..... šiltas, mielas žmogeliukas..........
neteisybė..........taip neturėjo nutikti........
užuojauta vyrui, sūneliui ir visiems kas ją pažinojo.
ilsėkis ramybėje........................................................................
aš jos nepažinojau.... bet skaitant širdį sugniaužė..... šiltas, mielas žmogeliukas..........
neteisybė..........taip neturėjo nutikti........
užuojauta vyrui, sūneliui ir visiems kas ją pažinojo.
ilsėkis ramybėje........................................................................
Gyvenimas - tarsi žvakė:
Sužibo, nukrito, užgeso...
o galejo dar degti ir degti... protu nesuvokiama uz ka ? kodel?
ilsekis ramybeje , lai tuna tau lengva Lietuvos zemele
Sužibo, nukrito, užgeso...
o galejo dar degti ir degti... protu nesuvokiama uz ka ? kodel?
ilsekis ramybeje , lai tuna tau lengva Lietuvos zemele
QUOTE(renute @ 2008 08 21, 15:19)
aš tai gal kaip baisi savanaudė pasirodysiu, bet nenorėčiau būti tik angelu savo vaikams...
noriu kiekvieną dieną juos apkabinti ir pabučiuoti...
noriu kiekvieną dieną juos apkabinti ir pabučiuoti...
o kas noretu... bet jei nera kito pasirinkimo ir angelas sargas gerai....
QUOTE(mazgote @ 2008 08 20, 16:27)
jai nebuvo skirta patirti mamos meiles gaila kad ir suneliui taip nelemta ....
Per tuos kelis metus Ji savo sūneliui davė tiek, kiek reta mūsų kartu sudėjus... lyg skubėjo visko išmokyt, viską parodyt...
QUOTE(Russne @ 2008 08 20, 18:18)
.....Tik šokoladą palikau mašinoje...
Juokas pro ašaras - bet ji pati nemėgo šokolado...
...kiek didelių, svarbių, mielų ir net smulkučių dalykų prisimenam apie ją...ir kaip visada pavėluotai...ir...( kaip ir akvarele) graužiu save, kad perilgai ruošiausi paskambint, senai nesimatėm...nevaldomai liejasi ašaros, tik jos jau nieko nepakeis...o gaila.
Stiprybės artimiesiems.
didziausia uzuojauta seimai
Užuojauta artimiesiems..
Labai graudu nors ir nepazinojau
Labai graudu nors ir nepazinojau
Užuojauta artimiesiems,
Stiprybės jiems,
Negalima verkti išėjusio žmogaus, nereikia skandinti dar ir ašarose, lai spindi iš aukstai ir saugo iš tenai...
Stiprybės jiems,
Negalima verkti išėjusio žmogaus, nereikia skandinti dar ir ašarose, lai spindi iš aukstai ir saugo iš tenai...
Nors ir as nepazinojau sios mamytes, bet tikrai labai gaila kad sitaip nutiko... Ir toks mazas sunelis liko... Dieve kai pagalvoju, kad nezinai gal rytoj tau taip atsitiks ir skaudu, ne del to kad pats gali susirgt tokiom ligom, bet skaudu kai tik pagalvoji kad gali palikt savo angelelius....Vien nuo minties tokios sirdis plysta....ir nezinau kas geriau , kad vaikas nesupranta , kad jau tai paskutinis pasimatymas su mamyte ar kad vis del to suprastu ir galetu bent paskutini karta paliesti savo mamyte....skaudu kai taip atsitinka...Truksta zodziu isreiksti uzuojautai.... Stiprybes suneliui ir teveliui!..ir visiem artimiesiem....
O, Dieve, kodel?.. Nezinau ka ir pasakyti. As Redzike taip pat puikiai pazinojau. Ji buvo mano klasioke. Tikrai puikus zmogus. Buvo musu klases puslapio- klase.lt, administratore, niekada nepamirsdavo ir nepatingedavo su mumis pabendraut, su gimtadieniais pasveikint ir stai - suzinau, kad jos jau su mumis nera... Nugara pagaugais nueina. Prisimenu jos nuostabia sypsena, kasas ilgiausias is visos klases. Taip man ji ir liko - sedinti pirmame suole, visada stropiausiai ir greiciausiai atliekanti uzduotis, visiems besisypsanti, silta. Beje, namie dar tebeturiu jos dovanota katineli (kai keitemes dovanom per sv. Kaledas kazkada seniai seniai...). Taip pat dabar prisiminiau, kaip per mano berods 8 gimtadieni padauginom Tarchuno ( limonado tokio - zalios spalvos) ir buvo bloga, bet kartu ir linksma Tad tegu taip ir lieka...
Tikrai be galo liudna ir skaudu,kad is musu isejo Redžikė - tokia fainulka,besišypsanti,maloni...Liudna ir skaudu dar ir del to,kad planavom kartu su vaikais nueiti i drusku kambari,nuvažiuoti su miesto autobusu i "Grafaites uzeiga" papietauti,ketinom vaikams padaryti atrakcija - su vaikais traukiniu nuvykti i Radviliski... bet tai ir liko planais . Dar geguzes menesi rase,kad noretu pasimatyti...kazkaip ir skaudu,kaltinu pati save,kad pati nesuspejau su ja pasimatyti...
Redžike,Tu visada liksi su šypsena mūsų prisiminimuose .
Redžike,Tu visada liksi su šypsena mūsų prisiminimuose .
Ilsėkis ramybėje, Redžike...
Stiprybės šeimai.
Stiprybės šeimai.