Įkraunama...
Įkraunama...

Jai dar per anksti buvo išeiti, bet išėjo...

Baisus skausmas visada šalia,nežinai kada palies...
Atsakyti
As nepazinojau, bet reiskiu uzuojauta JOS artimiesiems ir visiems kam JOS truks verysad.gif stiprybes...
Atsakyti
Deja,Dievo planai mums nežinomi.......Liūdna....Stiprybės....
Atsakyti
Buvau šiandien pas Redžikę, aplankiau paskutinį kartą unsure.gif Guli graži, rami, atrodo kad tik miega... ir jūra vien tik baltų gėlių... Astijus... vaikas dar matyt nesuvokia kas atsitiko, bėgioja linksmas, tik atbėgo, nužvelgė visus ir sako - "ššš, sėdėkit tyliai - mamytė miega" unsure.gif Nuvežiau užuojautą nuo visų supermamų unsure.gif
Atsakyti
Barone ačiū kad tu tokia šaunuolė ir nuvežei nuo mūsų visų užuojautą verysad.gif Jetau kaskart skaitau tą temutę ir verkiu,nu taip liūdna tokio gero žmogučio verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Didziule uzuojauta artimiesiems
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 08 20, 22:16)
Buvau šiandien pas Redžikę, aplankiau paskutinį kartą unsure.gif Guli graži, rami, atrodo kad tik miega... ir jūra vien tik baltų gėlių...  Astijus... vaikas dar matyt nesuvokia kas atsitiko, bėgioja linksmas, tik atbėgo, nužvelgė visus ir sako - "ššš, sėdėkit tyliai - mamytė miega" unsure.gif Nuvežiau užuojautą nuo visų supermamų unsure.gif

verysad.gif vaikas nesupranta, kad mama užmigo amžinu miegu.. vėl verkiu.. nesitiki, kad danguje prireikėjo tokio gero žmogučio... schmoll.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ačiū tau, už atsisveikinimą... verysad.gif
Atsakyti
kaip gaila anksti išėjusios jaunos moters....mažučio vaiko,kuris nesupranta,kad mamytė miega amžinai...vyro ...laikykitės visi
Atsakyti
Tokia jauna,graži,dar viskas prieš akis buvo.... Liūdna neapsakomai... verysad.gif
Atsakyti
Esu pritrenkta...

Užuojauta artimiesiems
Atsakyti
Neapsakomai liūdna..., o vis pagalvodavau, kaip ji begyvena, kaip jos berniukas auga...per ilgai ruošiausi pakalbint...
Ačiū, Barone, kad pranešei, o dar labiau, kad aplankei Ją ir nuo mūsų...neapsakomai liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2008 08 20, 22:16)
Buvau šiandien pas Redžikę, aplankiau paskutinį kartą unsure.gif Guli graži, rami, atrodo kad tik miega... ir jūra vien tik baltų gėlių...  Astijus... vaikas dar matyt nesuvokia kas atsitiko, bėgioja linksmas, tik atbėgo, nužvelgė visus ir sako - "ššš, sėdėkit tyliai - mamytė miega" unsure.gif Nuvežiau užuojautą nuo visų supermamų unsure.gif

dieve, kaip graudu... cray.gif cray.gif

ačiū labai Barone.
Atsakyti