Baisus skausmas visada šalia,nežinai kada palies...
As nepazinojau, bet reiskiu uzuojauta JOS artimiesiems ir visiems kam JOS truks stiprybes...
Deja,Dievo planai mums nežinomi.......Liūdna....Stiprybės....
Buvau šiandien pas Redžikę, aplankiau paskutinį kartą Guli graži, rami, atrodo kad tik miega... ir jūra vien tik baltų gėlių... Astijus... vaikas dar matyt nesuvokia kas atsitiko, bėgioja linksmas, tik atbėgo, nužvelgė visus ir sako - "ššš, sėdėkit tyliai - mamytė miega" Nuvežiau užuojautą nuo visų supermamų
Barone ačiū kad tu tokia šaunuolė ir nuvežei nuo mūsų visų užuojautą Jetau kaskart skaitau tą temutę ir verkiu,nu taip liūdna tokio gero žmogučio
Didziule uzuojauta artimiesiems
QUOTE(Baronė @ 2008 08 20, 22:16)
Buvau šiandien pas Redžikę, aplankiau paskutinį kartą Guli graži, rami, atrodo kad tik miega... ir jūra vien tik baltų gėlių... Astijus... vaikas dar matyt nesuvokia kas atsitiko, bėgioja linksmas, tik atbėgo, nužvelgė visus ir sako - "ššš, sėdėkit tyliai - mamytė miega" Nuvežiau užuojautą nuo visų supermamų
vaikas nesupranta, kad mama užmigo amžinu miegu.. vėl verkiu.. nesitiki, kad danguje prireikėjo tokio gero žmogučio...
Ačiū tau, už atsisveikinimą...
kaip gaila anksti išėjusios jaunos moters....mažučio vaiko,kuris nesupranta,kad mamytė miega amžinai...vyro ...laikykitės visi
Tokia jauna,graži,dar viskas prieš akis buvo.... Liūdna neapsakomai...
Esu pritrenkta...
Užuojauta artimiesiems
Užuojauta artimiesiems
Neapsakomai liūdna..., o vis pagalvodavau, kaip ji begyvena, kaip jos berniukas auga...per ilgai ruošiausi pakalbint...
Ačiū, Barone, kad pranešei, o dar labiau, kad aplankei Ją ir nuo mūsų...neapsakomai liūdna...
Ačiū, Barone, kad pranešei, o dar labiau, kad aplankei Ją ir nuo mūsų...neapsakomai liūdna...
QUOTE(Baronė @ 2008 08 20, 22:16)
dieve, kaip graudu...
ačiū labai Barone.