Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(sagnesa @ 2008 09 18, 10:27)
Na matai buna kitur kad nerengia su savais, uztai ir klausiu g.gif siaip ir as isidejus savus ax.gif

buvau paskaiteleje, tai sake, jei neturesit savo rubeliu, tai vaiko nuogo nelaikysim, bet geriau turekit savo, nes maloniau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 18, 10:18)
buvau paskaiteleje, tai sake, jei neturesit savo rubeliu, tai vaiko nuogo nelaikysim, bet geriau turekit savo, nes maloniau bus  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 09 18, 09:56)
Dar klausimas.. O ar reikia II lig vaikeliui drabuzeliu? O gal ten ti su ju paciu rengia? g.gif kazkaip vis pamirstu daktares paklaust smile.gif

Turejom savo, ir rengeme tik savais user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuxxx: 18 rugsėjo 2008 - 10:58
Gimdziau sioj ligoninei pries 3m ir dabar gimdysiu ten, gal palatos ir ne dazais kvepia, bet man savrbiausia, kad palatoj buciau viena ar su vyru 4u.gif Manau tai didziausias sios lygonines pliusas 4u.gif
Atsakyti
pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 09 18, 13:14)
Gimdziau sioj ligoninei pries 3m ir dabar gimdysiu ten, gal palatos ir ne dazais kvepia, bet man savrbiausia, kad palatoj buciau viena ar su vyru 4u.gif Manau tai didziausias sios lygonines pliusas 4u.gif

Ir mums tai buvo didziausias pliusas thumbup.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, kad palatoje busi viena su vaikiuku ir gales vyras kartu miegoti 4u.gif . Ir dar gimdykloje tai gimdai viena (nes kaip esu girdejusi pvz Krikshc.g.n. tai buna po kelios gimdo vienoje palatoje blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(charmante @ 2008 09 18, 19:29)
Tikra tiesa, kad palatoje busi viena su vaikiuku ir gales vyras kartu miegoti 4u.gif . Ir dar gimdykloje tai gimdai viena (nes kaip esu girdejusi pvz Krikshc.g.n. tai buna po kelios gimdo vienoje palatoje blink.gif )

nu cia tai geras blink.gif , tikrai nenoreciau taip, jei man tie skasmai, kad kenteti galiu, o kita negali ir rektu visada, tai ir noras gimdyti praeitu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(charmante @ 2008 09 18, 18:29)

eikit sau, nu netikiu, kad tai gali buti, juk nesamone visiska.....as kitai gimdyviai snukin uzvaziuociau jei mane ji nervintu .... juokauju zinoma, bet ....
Atsakyti
As pirma gimdziau KGN tai kazkaip neteko matyt kad po dvi gimdytu.. o ir gimdymo stalas tik vienas buvo, kiek pastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 09 19, 09:32)
eikit sau, nu netikiu, kad tai gali buti, juk nesamone visiska.....as kitai gimdyviai snukin uzvaziuociau jei mane ji nervintu ....  juokauju zinoma, bet ....

kad palatose po 4 tai žinojau, bet gimdykloj... blink.gif
Atsakyti
nu ir po keturis palatojs nemaciau g.gif tik toj kur negimdo dar, ar kaip cia pasakyt tai ten jau jo mes 5 gulejom.. g.gif bet su leliukais tik vienoj palatoj 3 guli g.gif
Atsakyti