Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

nu jau kaip cia ramu.......pritrukom komentaru ir atsiliepimu......
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 09 15, 14:31)
nu jau kaip cia ramu.......pritrukom komentaru ir atsiliepimu......

Vakar buvau II, tai sake gine po 6-7 gimdyves gimdo kasdien, bet matyt neateina pasisakyt po visko ax.gif As grizus butinai parasysiu, kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 09 15, 21:51)
Vakar buvau II, tai sake gine po 6-7 gimdyves gimdo kasdien, bet matyt neateina pasisakyt po visko  ax.gif As grizus butinai parasysiu, kaip seksis  mirksiukas.gif

As ir parasysi, nes ryt jau vaziuoju i II planinio cezario, tad kaip kas parasysiu mazdaug po pusantros savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 09 16, 08:05)
As ir parasysi, nes ryt jau vaziuoju i II planinio cezario, tad kaip kas parasysiu mazdaug po pusantros savaites smile.gif

kaip idomu....nesioji maziuka pilvelyje ir zinai kada tu ji jau laikysi ant ranku........

tai jei 6-7 i diena, tai demografine situacija lietuvoje bent jau per siuos metus turi but zymiai pakilus........va ka reiskia geri istatymai tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrita: 16 rugsėjo 2008 - 09:21
QUOTE(Audrita @ 2008 09 16, 09:20)
tai jei 6-7 i diena, tai demografine situacija lietuvoje bent jau per siuos metus turi but zymiai pakilus........va ka reiskia geri istatymai    tongue.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif o cia tik vieni gimdymo namai, o kiek gi ju vien tik Kaune, o kur dar kiti miestai thumbup.gif Taip, kad isnykimas dar negresia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as sian buvau pas Barakauskiene, pas ja ir gimdysiu.. Na kolkas man su ja labai paprasta bendrauti bigsmile.gif i kai bebutu keista, bet ji mano varda prisimena po pirmo susitikimo... Kas mano ginei nepavyko per visus 9 men.. nu ne meluoju, mano gine prisimine mano varda bet tikpo tai kai gavo antra simtine.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 09 17, 22:04)
Na as sian buvau pas Barakauskiene, pas ja ir gimdysiu.. Na kolkas man su ja labai paprasta bendrauti bigsmile.gif i kai bebutu keista, bet ji mano varda prisimena po pirmo susitikimo... Kas mano ginei nepavyko per visus 9 men.. nu ne meluoju, mano gine prisimine mano varda bet tikpo tai kai gavo antra simtine.. g.gif

Tarp kitko, per abu nestuke.gif ligoninėse gulėjau virš dešimt kartų (neperdedu), tai Barakauskienė du kartus mane echoskopavo, ji konkreti, informatyvi, bet reikia nebijoti su ja bendrauti, nes kartais ji atrodo griežtoka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 09 17, 23:15)
Tarp kitko, per abu  nestuke.gif ligoninėse gulėjau virš dešimt kartų (neperdedu), tai Barakauskienė du kartus mane echoskopavo, ji konkreti, informatyvi, bet reikia nebijoti su ja bendrauti, nes kartais ji atrodo griežtoka wink.gif
Aga ir man ji tokai "tiesiai sviesiai" pasirode.. Svarbiausia kad ji butu gera spece, nors paga nuomones cia, ji tiktrai nebloga daktare wink.gif
Atsakyti
Dar klausimas.. O ar reikia II lig vaikeliui drabuzeliu? O gal ten ti su ju paciu rengia? g.gif kazkaip vis pamirstu daktares paklaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 09 18, 08:56)
Dar klausimas.. O ar reikia II lig vaikeliui drabuzeliu? O gal ten ti su ju paciu rengia? g.gif kazkaip vis pamirstu daktares paklaust smile.gif

as tiksliai nezinau, bet kiek buvo gimdanciu tsi jos savus vezesi.......as taip pat darysiu, juk savi tai mielesni, ten vietiniai tai nutrinti ir labai pavarge....
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 09 18, 09:12)
as tiksliai nezinau, bet kiek buvo gimdanciu tsi jos savus vezesi.......as taip pat darysiu, juk savi tai mielesni, ten vietiniai tai nutrinti ir labai pavarge....

jei jau nepajėgsiu pasirengt vaiko, sakysiu, kad aprengtų...bet savų pasiimsiu aišku. ir kai tik galėsiu, perrengsiu savais smile.gif
Atsakyti
Na matai buna kitur kad nerengia su savais, uztai ir klausiu g.gif siaip ir as isidejus savus ax.gif
Atsakyti