As manau taip pat, kad nemaza reiksme turi akusere, o ypac nesitarus gimdant Nes kiek skaiciau visokiu atsiliepimu, tai didziausia darba jos ir atlieka, o ne daktarai. Aisku cia tik mano susidariusi nuomone
Kadangi man buvo planinis cezaris, tai patirties sioje srityje neturiu , o tik is aplinkiniu nuomone susidariau
Taip, taip akušerės pargindinį darbą ir nudirba kai gimdo. Va nuo didelės patirties ir priklauso akušerės darbas, kad gimdyvė neplyštų.
Audrita o pas kurią gydytoją gimdysi? Kiek žinau komandoje akušerė Linutė su gydytoja Šilkaitiene.
Audrita o pas kurią gydytoją gimdysi? Kiek žinau komandoje akušerė Linutė su gydytoja Šilkaitiene.
[quote=Audrita,2008 09 08, 09:41]
mano nera pagrindinis tikslas pas ja gimdyti, kas dirbs ta diena su mani gine tas bus gerai...tik siaip ji tokia faina atrodo, nors man tiesa sakant nera jokio skirtumo kas akuseriaus.........tik zinoma raganos ar velnio nesinoretu......
P.S. as neisgirdau apie tuos galimus uzduoti jai klausimus, gal buciau pasiteiravus....
nesutinku, kad nera jokio skirtumo kas akuseriaus... akusere atlieka LABAI DIDELI DARBA, tad skirtumas tikrai yra Na cia mano taip pat subjektyvi nuomone
mano nera pagrindinis tikslas pas ja gimdyti, kas dirbs ta diena su mani gine tas bus gerai...tik siaip ji tokia faina atrodo, nors man tiesa sakant nera jokio skirtumo kas akuseriaus.........tik zinoma raganos ar velnio nesinoretu......
P.S. as neisgirdau apie tuos galimus uzduoti jai klausimus, gal buciau pasiteiravus....
nesutinku, kad nera jokio skirtumo kas akuseriaus... akusere atlieka LABAI DIDELI DARBA, tad skirtumas tikrai yra Na cia mano taip pat subjektyvi nuomone
del akuseriu... niekada nenoreciau, kad dar karta mano gimdyme dalyvautu tokia mesininke, kaip teko pirma karta... turbut baisiausias prisiminimas is gimdymo, kaip ji stovi atsiremusi i vonia ir nagus krapstinejasi. Ir dar as jai turejau pasakyti, kada saremis ateina (visada galvojau, kad turetu buti atvirksciai). O Linute buvo pradzioje, priziurejo mus dvi, tai paliko tikrai gera ispudi
taip ir maniau kad uzpulsit.......jau pripratus................as pas Lesciova........
QUOTE(Audrita @ 2008 09 09, 09:54)
taip ir maniau kad uzpulsit.......jau pripratus................as pas Lesciova........
Tikrai nepuolu
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu
viskas tvarkoje.......pasakiau tai su sypsena..........man visada taip buna....kai pasakau savo nuomone gaunu atkirti, bet taip ir turi buti........
QUOTE(Audrita @ 2008 09 09, 10:21)
viskas tvarkoje.......pasakiau tai su sypsena..........man visada taip buna....kai pasakau savo nuomone gaunu atkirti, bet taip ir turi buti........
Tu čia mažiau pergyvenk, palauk, pagimdysi ir galėsi kitas mokyti. Kuo didžiausios sėkmės .
Norejau paklausti, o si ketvirtadieni bus paskaite? Gal zinot tema?
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 09, 11:06)
Norejau paklausti, o si ketvirtadieni bus paskaite? Gal zinot tema?
Bus, tikslei nepamenu, bet lygtai apie mazylio prieziura
QUOTE(sigitela @ 2008 09 09, 13:34)
gal ir nieko butu
QUOTE(Audrita @ 2008 09 09, 07:54)
Nu nesinervinam, gi mes cia bendraujam, ne puolam ar ka Skirtingos nuomones tiesiog, o ne puolimas
Papildyta:
QUOTE(sigitela @ 2008 09 09, 11:34)
o ne apie maitinima?