niu jau tiek prisirinko i paskaitele, kad sunkiai tilpo visos........aktualiausia tema.....
ir kokia ta akusere faina.....visi ja giria....ir kaip pas ja apkliuti......
QUOTE(Audrita @ 2008 09 05, 10:07)
niu jau tiek prisirinko i paskaitele, kad sunkiai tilpo visos........aktualiausia tema.....
Na manau, kad tikrai aktuali tema , tikrai akusere super , skaiciau apie ja tik gerus atsiliepimus . As taip pat pas ja noreciau papulti
QUOTE(Audrita @ 2008 09 05, 09:07)
Man irgi paskaitele super , o akusere Lina tai irgi labai Noreciau ir as pas ja papult gimdyt, nes atsiliepimai labai geri
Sveikutes,as gimdziau antroj ligoninej-nieko blogo negaliu pasakyti.Tik viena sesute vaiku buvo bjauri,budejo ji antra nakti kai nakvojome.Tik gaila vardo nemaciau,tai negaliu jusu ispeti.Pati net nesiteike uzeiti kada prasidejo jos budejimas,mazius pradejo labai verkti,tai paprasiau MB kad pakviestu-na galvoju apziures bent.Tai atejo visa pasikelusi,kam cia ja iskvietem.Labai nemandagiai kalbejo.
O kitos tai labai fainos-klausk kiek nori viska atsakys kas tik rupi ir pades.
O kitos tai labai fainos-klausk kiek nori viska atsakys kas tik rupi ir pades.
akušerė nebloga,abi gimdžiau pas ją,bet....
čia nesireikšiu,nes mano nuomonė gali būt prieštaringa kitoms.Trečią gimdyčiau pas kitą
čia nesireikšiu,nes mano nuomonė gali būt prieštaringa kitoms.Trečią gimdyčiau pas kitą
QUOTE(Audrita @ 2008 09 05, 08:07)
Tai ji gi pabaigoj pasake, kad gal turit kas kokiu klausimu, bendru ar ASMENINIU, tai manau, va tais asmeniniais klausimais galejai ir pasikreipti del pakliuvimo pas ja
QUOTE(astata @ 2008 09 07, 16:07)
o kazin kada kita paskaitele apie gimdyma?gal kas zinot?
Reikia i ligonine pakliuti, ten man rodos info yra, arba bandyk skambintis
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 09 06, 16:05)
Tai ji gi pabaigoj pasake, kad gal turit kas kokiu klausimu, bendru ar ASMENINIU, tai manau, va tais asmeniniais klausimais galejai ir pasikreipti del pakliuvimo pas ja
mano nera pagrindinis tikslas pas ja gimdyti, kas dirbs ta diena su mani gine tas bus gerai...tik siaip ji tokia faina atrodo, nors man tiesa sakant nera jokio skirtumo kas akuseriaus.........tik zinoma raganos ar velnio nesinoretu......
P.S. as neisgirdau apie tuos galimus uzduoti jai klausimus, gal buciau pasiteiravus....
del paskaitos gimdymo....itariu bus jau tik spali.....
QUOTE(Audrita @ 2008 09 08, 10:41)
mano nera pagrindinis tikslas pas ja gimdyti, kas dirbs ta diena su mani gine tas bus gerai...tik siaip ji tokia faina atrodo, nors man tiesa sakant nera jokio skirtumo kas akuseriaus.........tik zinoma raganos ar velnio nesinoretu......
P.S. as neisgirdau apie tuos galimus uzduoti jai klausimus, gal buciau pasiteiravus....
Na skirtumas yra pas kurią akušerę gimdyt. Giminaitė kuri beveik kartu su ja dirbaman ją rekomendavo, tik neteko pasimatyt per gimdymą nes planinis cezaris buvo. Sakė, kad pas ją retai kada plyšta gimdyvės.
QUOTE(Amneza @ 2008 09 08, 11:27)
Na skirtumas yra pas kurią akušerę gimdyt. Giminaitė kuri beveik kartu su ja dirbaman ją rekomendavo, tik neteko pasimatyt per gimdymą nes planinis cezaris buvo. Sakė, kad pas ją retai kada plyšta gimdyvės.
gali buti, nesigincyju, kiekvienai savo, tik mano nuomone, tai del plysimu akusere mazai ka gali padaryti, bet cia tik mano nuomone.......jei vaikas bus didelis, tai kad ir geriausia akusere manau nepratems man sieneliu.......bet kaip minejau kiekienai savo, kiekviena turi savo nuomone.......jei ji pasitaikys man dziaugsiuos, bet as nezinau ar mano gines komandoj dirba, o pati reguliuot nenoriu....taip kad bus kaip bus.....
QUOTE(Audrita @ 2008 09 08, 11:48)
gali buti, nesigincyju, kiekvienai savo, tik mano nuomone, tai del plysimu akusere mazai ka gali padaryti, bet cia tik mano nuomone.......jei vaikas bus didelis, tai kad ir geriausia akusere manau nepratems man sieneliu.......bet kaip minejau kiekienai savo, kiekviena turi savo nuomone.......jei ji pasitaikys man dziaugsiuos, bet as nezinau ar mano gines komandoj dirba, o pati reguliuot nenoriu....taip kad bus kaip bus.....
Tema ne apie tai, bet pasisakysiu iš savo patirties. Nors mano vaikai gimė maži, tačiau plyšau, nes pas mane labai siauri gimdymo takai. Taigi gimdydama pirmą mergytę plyšau, o gimdydama sūnų neplyšau, nes akušerė plėtė rankomis, kai ėjo galvytė.