norejau pkaklaust del paskaitu II ligoninej - ar jos mokamos ir ar reikia registruotis is anksto??
QUOTE(@milla@ @ 2009 01 06, 22:02)
norejau pkaklaust del paskaitu II ligoninej - ar jos mokamos ir ar reikia registruotis is anksto??
Ne, ir ne. Nemokamos ir nereikia registruotis
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 06, 12:05)
O tai norejau paklasuti kad su gydytoja gali nesitarti, o tartis vien su akusere, ane?
Taip gali, as taip ir dariau, tariausi su Ilona
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 07, 00:06)
aciu
Buvau pasneketi su akusere.Galiu pasakyti,kad gimdymas db oj koks brangus malonumas... Bet ko nepadarysi del savo mazuleliu,tiesa?..
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 07, 16:06)
Buvau pasneketi su akusere.Galiu pasakyti,kad gimdymas db oj koks brangus malonumas... Bet ko nepadarysi del savo mazuleliu,tiesa?..
niu niu.....ir pasidalink tuo brangumu....
QUOTE(Aniute @ 2009 01 07, 15:11)
niu niu.....ir pasidalink tuo brangumu....
i az parasiau,tik nzn ar suprantamai parasiau
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 07, 16:25)
i az parasiau,tik nzn ar suprantamai parasiau
Gal ir man galima?
Manau, kad prireiks
dėl II ligoninės, tai pirmą gimdžiau ir antrą važiuosiu tik ten, nors važiuoju iš Vilniaus... Nuostabi gydytojų komanda, aš pas gydytoją Kalvinską ir akušerę Iloną gimdžiau
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 05, 23:49)
VAdinasi susitiksim, nes ir as zadu i tas pamokeles eiti... Matau kad ir musu gimdymu datos panasios... O tariesi su kokia nors gydytoja?
Dar svarstau tartis,ar vaziuoti nesitarus-nes kiek teko susidurti ir girdejau atsiliepimu,tai ten visi gydytojai neblogi ir malonus Dar truputeli laiko turiu-pagalvosiu,nes gydytoja turiu nusiziurejusi ir pas ja lankausi visa Bet va,mane tos nemazos sumos truputeli gasdina
Tai gal teks ne tik konsultacijoj susimatyti,o ir gimdyti savo mazuliukus sutaps laikas
O tu ar tareisi su kokia nors gydytoja?