Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

man viskas buvo labai super.....tik naujagymiu sk kelios nepatiko....tiesa as buvau susitarus, tai gal del to viskas taip gerai klojosi.......

robertadeniro, ar tikrai ten viskas buvo taip blogai kaip tu pasakoji.....gal biski emocijos padideje.......as tikiu, kad tau buvo nemalonu visa tai iskesti, bet ar galima tvirtinti, kad jos tai vos ne specialiai padare....

ir siaip manau sventes neprieko
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 03, 21:49)
Kadangi praita savaite buvau ligoninej ir skaiciau,tai galiu pasakyt kada paskaiteles.Sausio 22d ruosimasis kudikio maitinimui ir zindymui. Sausio 29d-gimdymas,nuskausminimas.Ai,dar kazkuria diena kazkokia tema,bet man matyt neaktuali buvo,kad neuzsirasiau ax.gif  Viskas vyks 234kb,12val mirksiukas.gif

Planavau ir as eiti i pamokeles ax.gif smile.gif Butent sios pamokeliu temos mane labiausiai ir domintu-dekui uz suteikta info 4u.gif smile.gif
Atsakyti
tikrai jos savo darbo nedirbo kaip priklauso,nes vyras katu buvo su manim ir mama buvo ir mate viska,mano net gydytoja ta pasake,kad blogai savo darba padare,emociju nera perdeu visai,rasau kaip viskas buvo plius as gimdziau gruodzio 5diena,svenciu nebuvo,as tik perspeti noriu kitas mamas kad butu atidesnes ir pasiklaustu,kad nebutu poto per velu,
Atsakyti
VAdinasi susitiksim, nes ir as zadu i tas pamokeles eiti... Matau kad ir musu gimdymu datos panasios... O tariesi su kokia nors gydytoja?
QUOTE(Astulia25 @ 2009 01 05, 19:07)
Planavau ir as eiti i pamokeles ax.gif  smile.gif  Butent sios pamokeliu temos mane labiausiai ir domintu-dekui uz suteikta info 4u.gif  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 05, 21:49)
VAdinasi susitiksim, nes ir as zadu i tas pamokeles eiti... Matau kad ir musu gimdymu datos panasios... O tariesi su kokia nors gydytoja?
Vilmutute, laukiau laukiau taves kada islysi siandien ryte kad nueit i tas KMUK paskaitas smile.gif g.gif
Atsakyti
Na va o as neislinfdau... Pamasciau kad labai salta tai ior envaziavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 05, 19:33)
tikrai jos savo darbo nedirbo kaip priklauso,nes vyras katu buvo su manim ir mama buvo ir mate viska,mano net gydytoja ta pasake,kad blogai savo darba padare,emociju nera perdeu visai,rasau kaip viskas buvo plius as gimdziau gruodzio 5diena,svenciu nebuvo,as tik perspeti noriu kitas mamas kad butu atidesnes ir pasiklaustu,kad nebutu poto per velu,

Turbut pasitaiko visko, bet su manim elgesi puikiai puikiai ir akusere ir gydytoja 4u.gif . Akusere Ilona (ji vyr akusere) tai isvis super 4u.gif Bendrajau ne kaip gydytoja, o kaip sena pazistama. sita akusere rekomenduoju visoms, pasirodo galima pasirinkti ne tik gydytoja o ir akusere. Ir jai viskas sekasi normaliai tai pagrindini darba atlieka akusere. As jos klausiau tai niekur net neiplysau mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai norejau paklasuti kad su gydytoja gali nesitarti, o tartis vien su akusere, ane?
Atsakyti
laba diena smile.gif
norejau paklausti jusu, gal kas turejote reikalu su gyd. Dauksa?? nerandu jokios info apie ji.. ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2009 01 06, 15:50)
laba diena  smile.gif
norejau paklausti jusu, gal kas turejote reikalu su gyd. Dauksa?? nerandu jokios info apie ji..  ax.gif  buciau labai dekinga  4u.gif

Va, man irgi įdomu, mano mama mane pas jį gimdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2009 01 06, 15:50)
laba diena  smile.gif
norejau paklausti jusu, gal kas turejote reikalu su gyd. Dauksa?? nerandu jokios info apie ji..  ax.gif  buciau labai dekinga  4u.gif

Andrius Daukša? Jei tas, tai jis naujagimių sk. dirba, jei neklystu, o ne prie gimdymų dabar...
Mūsų Benuką apžiūrėjo gimusį, po to prieš namo išeinant. Man jis thumbup.gif toks prie bajerio, sako kaip yra
Atsakyti
nes akuseres siuva ir kerpa jos vykdo daktaru nurodymus,jau fraziu negailejo tikrai,tikrai jos galvojo kad tai ir baigsis patingejo ta vadinama abrazija daryti,nes jei placenta eina gabalais tai kaip atrodo kad ji pati iseiti gali?tikrai ne,cia na mam vienai cia dakataru aplaidumas yra,jau kiek isejo tiek perspejau panu,daug kas zino tikrai,visom sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti