Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Ai,pavydžiu baltai nėštukėm blush2.gif Visai ir vėl norėčiau tokia būti. Ir gimdyt norėčiau,nes visiškai nebuvo baisu.
O kas liečia,kad lieka placentos,tai bet kam ir bet kurioj ligoninėj tas gali nutikt.Užtat ir laiko ligoninėj 3-4 paras,stebi ar nekyla temperatūra.Tai pirmas požymis.
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 03, 20:16)
Aga,buvau 2oj ligoninej paziuret kada tos paskaiteles.Nepatiko,tixliau didele nesamone,kad informacija ne vestibiulyje,o antrame aukste ant vieno is toli esanciu kabineto duru!Blaskemes su vyru iekodami kur gali buti parasyta informacija,bet ejo kazkokia daktare tai paklausiau kur galima rasti informacijos apie paskaiteles,nuvede prie tu duru.Net nesumaste patys butume eiti per visa kolidoriu ir ziurineti ant kiekvienu duru kas parasyta schmoll.gif Va,mazylyje tai ateini ir stende randi iskarto tokia informavija,o cia-ne g.gif Ir keista kad grafike parasyta jog pirmoji paskaitele bus tik sausio 22 diena lotuliukas.gif  Ydomu,kodel toks ilgas tarpas,o ne kiekviena savaite.Na,bet cia neesme,nes man gimdyt tik vasario vidury,tai spesiu paklausyt ka ten pasakoja thumbup.gif

prie priemimo kabineto 1 aukste stende viskas yra surasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 01 03, 21:31)
prie priemimo kabineto 1 aukste stende viskas yra surasyta  mirksiukas.gif

As nezinojau kur tas priemimo kabinetas,uz tai ir nemaciau blush2.gif 4u.gif P.s. skaiciau tavo gimdymo istorija,labai grazi wub.gif Prisiskaiciau tu istoriju ir kazkaip dingo visos baimes,iki siol taip ramiai laukus kada gims,ir taip bijodama pacio gimdymo,db persigalvojau,ir nieko nebebijau.Glostau pilvuka,jauciu kaip maziuke ciulpia pirstuka(ritmingai baksnoja i soniuka),ir trokstu isbuciuoti ja nuo galvos iki kojyciu blush2.gif Kad tik viskas gerai butu..Pirmadieni skambinsiu Linutei ir lauksiu kada ji paskirs susitikima apziurai,nekantrauju labai wub.gif Nu ka,nesinori gaut velniu,kad darkau tema,trukdau mamytems rasti tinkama tema,tad linkiu visoms mamytems dar daugiau apgaubti meile savo mazulelius sveikuciams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 03, 19:42)
Ir as galvoju i kursus II ligonineje nuvaryti. reikes pasiskambinti i rpaklausiti kada vyks.. Dar mastau i kursus KMU eiti... Gal kuri prisijungs smile.gif
Aš visai prisijungčiau i KMUK. Prisijungčiau ir į II lig. kursus, bet buvau kai kuriose paskaitose, o į likusias galiu ir nespėti, jei tik nuo sausio 22d, bo mano terminas 01.26 biggrin.gif
Atsakyti
Tai tada reikia varyti i KMUK kursus... Jie vyksta nuo pirmadienio smile.gif Gal susirasom smile.gif
Atsakyti
kad nebuvo tos temperaturos,kaip jie stebi juokingai sakau laimes dalykas cia yra kas ant ko papuola,poto toku valymu gali sau gyvenima susigadinti juodai,nevisom iskarto pradeda tie kraujavimai.visom nestukem tik didziausios sekmes,bet 2logonine smunka juodai,tik vaiku skyrius labai fainas ir paaiskna nera lygiu.10balu.
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 04, 14:13)
kad nebuvo tos temperaturos,kaip jie stebi juokingai sakau laimes dalykas cia yra kas ant ko papuola,poto toku valymu gali sau gyvenima susigadinti juodai,nevisom iskarto pradeda tie kraujavimai.visom nestukem tik didziausios sekmes,bet 2logonine smunka juodai,tik vaiku skyrius labai fainas ir paaiskna nera lygiu.10balu.

Na o as pirma karta girdziu kad tiek tokiu komplikaciju butu 2-oj g.gif Kad is kart po gimdymo daro abrazija tai taip,cia ne tik 2-oj sitaip buna,tai yra gana dazna gimdymo komplikacija,bet kad po kazkiek laiko sugryztu mamytes tai negirdejau g.gif Labai daug mano draugiu ten gimde ir ne po viena vaikiuka jau,bet ne vienai nepapuole toks dalykas.Galetum paviesinti pavarde gyd.po kurios buna tokios komplikacijos mirksiukas.gif Merginos butu atidesnes ax.gif
Beje man kaip tik labai nepatiko naujagimiu skyrius schmoll.gif Man akusere suteike daug daugiau info apie maitinima ir kudikio prieziura,nei naujagimiu sesutes.Tik vienas gyd. buvo fainas,visada su sypsena,malonus ir daug ka paaiskindavo,o kitos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spegle: 04 sausio 2009 - 15:21
tai raimonda stratkeviciene ir daktare Uktveriene,va pas sitas buvo komplikacijos,net po gimdymo neatejo nei viena nei apzurejo nei ka,visa anta ligonine skambejo as net paciai akuseriai pasakambinau ir pasakiau tiesiai i akis,sitaip nieks nedaro,tai duok dieva kad nevisom sitaip yra ir padaro,taiva kad yra moterim kad neiskart kraujuoja ir po laiko buna cia ne man vienai taip buvo kaimyne gimde ir paliko placentos tai iseme gimda nes put pradejo,baisu.tai sakau nelinkiu nei vinai sitaip cia net mirtim gali baigtis
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 04, 11:17)
Tai tada reikia varyti i KMUK kursus... Jie vyksta nuo pirmadienio smile.gif Gal susirasom smile.gif
Kelinta valanda pirmadieni ?
Atsakyti
Paskaita 13-14 val smile.gif
O tu kuriame rajone gyveni?
QUOTE(laumzirga @ 2009 01 04, 16:59)
Kelinta valanda pirmadieni ?

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 04, 22:38)
Paskaita 13-14 val smile.gif
O tu kuriame rajone gyveni?
As prie pat kliniku gyvenu smile.gif O kokia tema bus nezinai ? Tai visgi 13 ar 14 val bus ? Ar yra koks tel kad pasiskambint
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 04, 16:50)
tai raimonda stratkeviciene ir daktare Uktveriene,va pas sitas buvo komplikacijos,net po gimdymo neatejo nei viena nei apzurejo nei ka,visa anta ligonine skambejo as net paciai akuseriai pasakambinau ir pasakiau tiesiai i akis,sitaip nieks nedaro,tai duok dieva kad nevisom sitaip yra ir padaro,taiva kad yra moterim kad neiskart kraujuoja ir po laiko buna cia ne man vienai taip buvo kaimyne gimde ir paliko placentos tai iseme gimda nes put pradejo,baisu.tai sakau nelinkiu nei vinai sitaip cia net mirtim gali baigtis

Kazkaip nuo gimdymo nebeseku sios temos, tik kazkaip siandien ilindau zvilgtelt kas cia vyksta.. pries 4 menesius as irgi gimdziau II ligoninej.. buvau susitarus su gydytoja, o akusere kaip tik pasitaike Raimonda.. Na man irgi ne kokia ji pasirode.. sedziu as ant tos kedes is skausmo pamelinavus (cia taip vyras sake), o ji mazdaug "tai ka, skauda? kur sypsena dingo?" Niu ir dar visokiu auksiniu fraziu buvo.. na tiesiog nemalonus man zmogus pasirode, o mano gimdymas buvo sunkus, jis baigesi cezariu.. kita diena uzejo paziuret kaip laikomes, tai su vyru nutarem kad tikriausiai pinigelius gydytoja perdave tai ir uzsuko.. rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti