Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(aggnyte @ 2009 01 02, 19:25)
Gimdymo nereikia bijoti, reikia nusiteikti kad viskas bus gerai, ir viska darysi ka gydytoja lieps, nepanikuosi, o stipriai dirbsi, tada viskas bus gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiskai sutinku,svarbiausia labai klausyti gyd ir akuseres ir daryti tik tai ka jos sako. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2009 01 02, 21:25)
Gimdymo nereikia bijoti, reikia nusiteikti kad viskas bus gerai, ir viska darysi ka gydytoja lieps, nepanikuosi, o stipriai dirbsi, tada viskas bus gerai  mirksiukas.gif

as gimdziau pries 3 menesius, tai dovanu ligonineje gavau nemaza maisiuka, buvo visokiu megineliu, daug lankstinuku, knygute (zurnaliukas) su daug naudingu patarimu, pora pampersu, mazytes kojinytes  mirksiukas.gif

Man dare cezari pries beveik 2.5 metu, ir dovanu gavom panasiai bigsmile.gif
Vienas dave tik gimus, kelias atnese jau i palata. O dar buvau nuejus i paskaitele apie maitinima, tai ir ten gavom thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir gerai tie meginukai visi,juk gali pripirkti kremuku visokiu,o jei jie netix?Juk viskas kainuoja,o cia galimybe pabandyti ax.gif Labai blaskiausi,sakiau niekam nemokesiu,bet manau,kaip kazkuri buvot sakiusi,nusipirksiu ramybe...Tarsiuosi su akusere Linute,skaiciau apie ja geru atsiliepimu 4u.gif Gal tada tikrai to viso streso bus maziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 03, 13:13)
Gal ir gerai tie meginukai visi,juk gali pripirkti kremuku visokiu,o jei jie netix?Juk viskas kainuoja,o cia galimybe pabandyti ax.gif Labai blaskiausi,sakiau niekam nemokesiu,bet manau,kaip kazkuri buvot sakiusi,nusipirksiu ramybe...Tarsiuosi su akusere Linute,skaiciau apie ja geru atsiliepimu 4u.gif Gal tada tikrai to viso streso bus maziau blush2.gif

Galiu pasiūlyti nuvažiuoti į kursus vykstančius II ligoninėj. Aš buvau tik apie gimdymą. Vedė akušerė Linutė. Aprodė gimdyklas. Ir šiaip labai apsiraminau,kai paklausiau ką ji pasakoja.Labai gerai nuteikė.Apie epidūrą papasakoja.
Pabandyk pasiskambinti ir paklausti kada kas bus.Būna kartą į savaitę skirtingom temom.Naudinga paklausyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 03, 16:25)
Galiu pasiūlyti nuvažiuoti į kursus vykstančius II ligoninėj. Aš buvau tik apie gimdymą. Vedė akušerė Linutė. Aprodė gimdyklas. Ir šiaip labai apsiraminau,kai paklausiau ką ji pasakoja.Labai gerai nuteikė.Apie epidūrą papasakoja.
Pabandyk pasiskambinti ir paklausti kada kas bus.Būna kartą į savaitę skirtingom temom.Naudinga paklausyti mirksiukas.gif

Aga,buvau 2oj ligoninej paziuret kada tos paskaiteles.Nepatiko,tixliau didele nesamone,kad informacija ne vestibiulyje,o antrame aukste ant vieno is toli esanciu kabineto duru!Blaskemes su vyru iekodami kur gali buti parasyta informacija,bet ejo kazkokia daktare tai paklausiau kur galima rasti informacijos apie paskaiteles,nuvede prie tu duru.Net nesumaste patys butume eiti per visa kolidoriu ir ziurineti ant kiekvienu duru kas parasyta schmoll.gif Va,mazylyje tai ateini ir stende randi iskarto tokia informavija,o cia-ne g.gif Ir keista kad grafike parasyta jog pirmoji paskaitele bus tik sausio 22 diena lotuliukas.gif Ydomu,kodel toks ilgas tarpas,o ne kiekviena savaite.Na,bet cia neesme,nes man gimdyt tik vasario vidury,tai spesiu paklausyt ka ten pasakoja thumbup.gif
Atsakyti
Ir as galvoju i kursus II ligonineje nuvaryti. reikes pasiskambinti i rpaklausiti kada vyks.. Dar mastau i kursus KMU eiti... Gal kuri prisijungs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 03, 20:42)
Ir as galvoju i kursus II ligonineje nuvaryti. reikes pasiskambinti i rpaklausiti kada vyks.. Dar mastau i kursus KMU eiti... Gal kuri prisijungs smile.gif

Kadangi praita savaite buvau ligoninej ir skaiciau,tai galiu pasakyt kada paskaiteles.Sausio 22d ruosimasis kudikio maitinimui ir zindymui. Sausio 29d-gimdymas,nuskausminimas.Ai,dar kazkuria diena kazkokia tema,bet man matyt neaktuali buvo,kad neuzsirasiau ax.gif Viskas vyks 234kb,12val mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip visa informacija yra priimamajame mirksiukas.gif Ten jie turi tokius ale lankstinukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 03, 20:56)
Šiaip visa informacija yra priimamajame mirksiukas.gif Ten jie turi tokius ale lankstinukus smile.gif

Antroje ligonineje priimamajame? g.gif Nu blyn,tik iejus su vyru i stenda is kart ilindom,neradom nieko tokio parasyta.Po to ten vietoj buvusios rubininkes net paklausem,ji nusiunte i antra auksta,kur ir buvo ant vienu is duru parasyta kas ir kaip.Nu gal mes ziopliukai ir nepamatem,arba db jau paskelbe informacija ir vestibiulyje biggrin.gif
Atsakyti
drauge gimde per naujus metus ir tik viena akusre buvo per visa gimdyma ot smunka reputacija,kiap jos dirba placentu net neisima iki galo vos nenumiriau pati teko ir narkoze gauti man,neatlieka savo darbo iki galo bukit atsargios ir kaip pagimdot iskart ir paklauskit kaip placenta ejo ,nes jei lieka jos gali netik nukraujuoti bet ir numirti,pakeliau veja juodai,tai iskart prieme ir be dokumentu ekstra i operacine nuveze,tikros begedes o ne daktares kaip pinigus imti moka o savo darbo iki galo nedadirba.paskambinau net ir akuseriai ir visa 2ligonine skambejo,per ju klaidas gali ir gyvybes netekti,niekas net neperspeja apie tokias komplikacijas.sun daktarei o ne daktarai,prileidzia skatinamu ir pabega is palatu,cia tik vienetai kam pasiseka nes galiu pasakyti papuola ant geros pamainos,visom linkiu tik gero gimdymo ir be tokiu komplikaciju,sausio 1diena dar 7 moteris atveze su placantom gimdoj likusiom,operacinei darbo turejo i valias. bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif tik saudyt tokius daktarus zodzio atsiprasau nesugebojo pasakyti o pasako as nesijauciu kalta,ar cia rasi teissybe su tokiais datarais,vedmos jos nevertos net zmogaus vardo,
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 03, 20:04)
Antroje ligonineje priimamajame? g.gif  Nu blyn,tik iejus su vyru i stenda is kart ilindom,neradom nieko tokio parasyta.Po to ten vietoj buvusios rubininkes net paklausem,ji nusiunte i antra auksta,kur ir buvo ant vienu is duru parasyta kas ir kaip.Nu gal mes ziopliukai ir nepamatem,arba db jau paskelbe informacija ir vestibiulyje biggrin.gif

Reikėjo įlysti ten kur gimdyves priiminėja pirmam aukšte. Kai atvažiavau gimdyt,mačiau visa krūva tų lapukų buvo sudėta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 03, 21:09)
Reikėjo įlysti ten kur gimdyves priiminėja pirmam aukšte. Kai atvažiavau gimdyt,mačiau visa krūva tų lapukų buvo sudėta cool.gif

Tikrai nesiginciju 4u.gif Matai,as nepazystu ten tu visu patalpu,bet ten kur iejau info nebuvo,tad nuskuodem i virsu blush2.gif Bet vis tiek galetu info arciau duru padet biggrin.gif Aciu uz atkakluma su manim bendraujant,gal pasirodziau uzsispyrus truputi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(robertadeniro @ 2009 01 03, 21:06)
drauge gimde per naujus metus ir tik viena akusre buvo per visa gimdyma ot smunka reputacija,kiap jos dirba placentu net neisima iki galo vos nenumiriau pati teko ir narkoze gauti man,neatlieka savo darbo iki galo bukit atsargios ir kaip pagimdot iskart ir paklauskit kaip placenta ejo ,nes jei lieka jos gali netik nukraujuoti bet ir numirti,pakeliau veja juodai,tai iskart prieme ir be dokumentu ekstra i operacine nuveze,tikros begedes o ne daktares kaip pinigus imti moka o savo darbo iki galo nedadirba.paskambinau net ir akuseriai ir visa 2ligonine skambejo,per ju klaidas gali ir gyvybes netekti,niekas net neperspeja apie tokias komplikacijas.sun daktarei o ne daktarai,prileidzia skatinamu ir pabega is palatu,cia tik vienetai kam pasiseka nes galiu pasakyti papuola ant geros pamainos,visom linkiu tik gero gimdymo ir be tokiu komplikaciju,sausio 1diena dar 7 moteris atveze su placantom gimdoj likusiom,operacinei darbo turejo i valias. bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif tik saudyt tokius daktarus zodzio atsiprasau nesugebojo pasakyti o pasako as nesijauciu kalta,ar cia rasi teissybe su tokiais datarais,vedmos jos nevertos net zmogaus vardo,

Dziugu,kad db jums viskas gerai,va todel ir nesmagu gimdyti per sventes...Siaip,pazystamai irgi ten visko nebuvo sutvarke,gryzt teko i ligonine kraujuojanciai ir su rimtom bedom...Tikekimes tokiu dalyku nebepasikartos nei vienai rolleyes.gif
Atsakyti