Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 31, 11:22)
Nu sakau,manau kad pacios ir islepinom daktarus duodami didziulius pinigus,nors jie ir taip gauna is sodros uz kiekviena is musu.Bet ziuriu,kitaip nelabai ir ymanoma schmoll.gif  O kada veliausiai galima susitarti su daktare,man vasario vidury gimdymas.As maniau,kad man mazu maziausia neapsimoka tartis su gydytoja jau vien del to,kad mane ir taip priziuri gera poliklinikos daktare ir nemaciau reikalo moketi 800lt papildomai kad paziuretu ar viskas ok.Aisku,tie pinigai isdalinami po to kam reikia...Bet drauge 2oj gimde,tai daktare jai padejo tik tiek,kad palaike uz rankos,kol jai dare epidura,ir uz tai vien daktare gavo 400lt!..Nu *****,tex lipti per save ir moketi tuos pinigus.Juokas pro asaras... doh.gif

Gal ir islepinom,bet....as mokejau ir mokesiu vardan to kad buciau tikra jog bus padaryta viskas kas imanoma kad man ir mano vaikui nieko nenutiktu 4u.gif Turiu labai ne koki pvz.Drauge buvo nusitacius,tipo visos pagimdo pagimdysiu ir as,kankinosi kelias paras,niekas nepriejo,kol neatejo i budejima normalus gyd.(cia Mazylyje),vos isgelbejo vaiklei,dar cezari,vandenys jau buvo zali blink.gif
As taip pat buvau nusprendus vaziuot su niekuo nesitarus,bet kai pradejo musiskes is rugsejinuku byret ir rasyt savo istorijas kaip mat susiradau gyd ir susitariau unsure.gif Ir aciu dievui,nes butu buve ragai doh.gif Su gyd, pasimaciau pora dienu po termino,aprode gimdyklas,viska papasakojo,nuodugniai apziurejo.Dabar del pinigu gyd.Taip didziaja dali darbo atlieka akusere,bet visus sprendimus priima gyd ir nuo ju daug kas priklauso.Is savo patirties papasakosiu ax.gif Buvo kelios dienos po termino,kamavo dazni ir labai skausmingi paruosiamieji saremiai doh.gif Jei buciau nesitarus,manes net nebutu gulde,atvaziavau nakti,nes jau buvau antra naktis be miego,kaip tik budejo mano gyd.Priemime mane norejo isstatyt uz duru,mazdaug vaziuok namo ir lauk tikru saremiu,nes negimdau dar doh.gif Atbego gyd, isgelbejo.Nuleido vandenis,veiklos ner,pastate lasine su skatinamaisiais,tie patys 2-3cm doh.gif Patare daryt epidura,pati sutare su anesteziologe,nes jei buciau nesitarus man niekas epiduro butu nedares,del mano stuburo bukles.Po epiduro labai suminkstejo kaklelis ir per pora valandu pagimdziau pati be plysimu rolleyes.gif Papasakodama tai noriu pasakyti,kad jei buciau nesitarus su manim niekas butu nesiterliojes,veiklos ner,kaklelis kietas,tai aiskiu aiskiausias cezaris unsure.gif O va gyd pasikankino su manim kelias valandas ir viskas praejo thumbup.gif Gal tik toks vaizdas kad gyd ne prie ko,nes juoda darba dirba akusere,bet jei tik kas ne taip,tai viska perima daktare,uz tai ir moki pinigus kad priziuretu visa procesa 4u.gif
Na o tos kurios neapsisprendzia moket ar ne tegu pasiskaito gimdymo istorijas,ypac rekomenduoju Melynakes mamos istorija thumbup.gif Rasit ivairiu istoriju,kaip gimde susitare ir ne,padarysit savo isvadas ir priimsit sprendima 4u.gif As nesigailiu,suma ne maza,bet juk ne kas menesi gimdai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spegle: 31 gruodžio 2008 - 13:35
QUOTE(Spegle @ 2008 12 31, 14:30)
Gal ir islepinom,bet....as mokejau ir mokesiu vardan to kad buciau tikra jog bus padaryta viskas kas imanoma kad man ir mano vaikui nieko nenutiktu  4u.gif Turiu labai ne koki pvz.Drauge buvo nusitacius,tipo visos pagimdo pagimdysiu ir as,kankinosi kelias paras,niekas nepriejo,kol neatejo i budejima normalus gyd.(cia Mazylyje),vos isgelbejo vaiklei,dar  cezari,vandenys jau buvo zali  blink.gif
As taip pat buvau nusprendus vaziuot su niekuo nesitarus,bet kai pradejo musiskes is rugsejinuku byret ir rasyt savo istorijas kaip mat susiradau gyd ir susitariau  unsure.gif Ir aciu dievui,nes butu buve ragai  doh.gif Su gyd, pasimaciau pora dienu po termino,aprode gimdyklas,viska papasakojo,nuodugniai apziurejo.Dabar del pinigu gyd.Taip didziaja dali darbo atlieka akusere,bet visus sprendimus priima gyd ir nuo ju daug kas priklauso.Is savo patirties papasakosiu  ax.gif Buvo kelios dienos po termino,kamavo dazni ir labai skausmingi paruosiamieji saremiai  doh.gif Jei buciau nesitarus,manes net nebutu gulde,atvaziavau nakti,nes jau buvau antra naktis be miego,kaip tik budejo mano gyd.Priemime mane norejo isstatyt uz duru,mazdaug vaziuok namo ir lauk tikru saremiu,nes negimdau dar  doh.gif Atbego gyd, isgelbejo.Nuleido vandenis,veiklos ner,pastate lasine su skatinamaisiais,tie patys 2-3cm  doh.gif Patare daryt epidura,pati sutare su anesteziologe,nes jei buciau nesitarus man niekas epiduro butu nedares,del mano stuburo bukles.Po epiduro labai suminkstejo kaklelis ir per pora valandu pagimdziau pati be plysimu  rolleyes.gif Papasakodama tai noriu pasakyti,kad jei buciau nesitarus su manim niekas butu nesiterliojes,veiklos ner,kaklelis kietas,tai aiskiu aiskiausias cezaris  unsure.gif O va gyd pasikankino su manim kelias valandas ir viskas praejo  thumbup.gif Gal tik toks vaizdas kad gyd ne prie ko,nes juoda darba dirba akusere,bet jei tik kas ne taip,tai viska perima daktare,uz tai ir moki pinigus kad priziuretu visa procesa  4u.gif
Na o tos kurios neapsisprendzia moket ar ne tegu pasiskaito gimdymo istorijas,ypac rekomenduoju Melynakes mamos istorija  thumbup.gif Rasit ivairiu istoriju,kaip gimde susitare ir ne,padarysit savo isvadas ir priimsit sprendima  4u.gif As nesigailiu,suma ne maza,bet juk ne kas menesi gimdai  ax.gif

istikruju labai individualu, as kai pati pagimdziau per 1 h 40 min ir be jokiu komplikaciju, tai man nebuvo jokiu problemu jog nuvaziavau nesitarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 12 31, 19:30)
istikruju labai individualu, as kai pati pagimdziau per 1 h 40 min ir be jokiu komplikaciju, tai man nebuvo jokiu problemu jog nuvaziavau nesitarus  ax.gif

Tai apie tai ir kalba,kad tai apsisprendimo reikalas,negali zinoti kaip ten bus 4u.gif O jei neduok dieve kas negerai,tai tie 500 litu gali gerklej atsistoti unsure.gif Mano drauge taip pat vaziavo gimdyt susitarus,tai gyd. vos spejo atvaziuoti lotuliukas.gif Labai jau viskas greitai ir sklandziai vyko,bet kaip pazvelgti i ateiti kad zinotum kaip bus tau ir pinigai bus ismesti i bala ar duos naudos...
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 01 01, 02:10)
Tai  apie tai ir kalba,kad tai apsisprendimo reikalas,negali zinoti kaip ten bus 4u.gif O jei neduok dieve kas negerai,tai tie 500 litu gali gerklej atsistoti unsure.gif Mano drauge taip pat vaziavo gimdyt susitarus,tai gyd. vos spejo atvaziuoti  lotuliukas.gif Labai jau viskas greitai ir sklandziai vyko,bet kaip pazvelgti i ateiti kad zinotum kaip bus tau ir pinigai bus ismesti i bala ar duos naudos...

tam atvejui as kiseneje turejau pasiruosus pinigeliu ax.gif jei butu buve kas negerai, tai gimdymo metu su vyru pas gydytoja butume prase pagalbos ir dave vokeli ax.gif bet is anksto tartis kazkaip neapsisprendziau, nors jau turejau nusiziurejus gydytoja ir jos telefona ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggnyte: 01 sausio 2009 - 11:30
Noreciau daugiau informacijos apie akusere Lina.Ji tokia sviesi ir stamboka moteris?Gal zinote kokia daktare jai padeda,ar cia nuo pamainos priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 01, 17:08)
Noreciau daugiau informacijos apie akusere Lina.Ji tokia sviesi ir stamboka moteris?Gal zinote kokia daktare jai padeda,ar cia nuo pamainos priklauso? g.gif

Ko gero ta pati,sviesi ir stamboka.Kiek zinau ji dirba su Silkaitiene,bet jei su ja taries asmeniskai ir gyd. nieko pries tai dirba su bet kuria.Siaip kiek zinau kiekviena gyd turi savo megiama akusere,bet jei pageidauji ir taries,tai gali rinktis kokia nori komanda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 01 01, 18:24)
Ko gero ta pati,sviesi ir stamboka.Kiek zinau ji dirba su Silkaitiene,bet jei su ja taries asmeniskai ir gyd. nieko pries tai dirba su bet kuria.Siaip kiek zinau kiekviena gyd turi savo megiama akusere,bet jei pageidauji ir taries,tai gali rinktis kokia nori komanda  mirksiukas.gif

O gal kuri mamyte yra tarusis su sia akusere,gal galit pasidalinti yspudziais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 01 01, 20:48)
O gal kuri mamyte yra tarusis su sia akusere,gal galit pasidalinti yspudziais? rolleyes.gif

As tariausi su Silkaitiene,o ji issikviete Linute is namu(beje ji atostogavo tuo metu,bet sutiko atvaziuot bigsmile.gif )Ispudziai patys geriausi thumbup.gif Labai silta,maloni,konkreti.Gimdymas buvo sklandus,neplysau,kirpti nereikejo,kaip zinia sitie dalykai labai priklauso nuo akuseres mirksiukas.gif Daug konsultavo maitinimo klausimais,kai iskilo problemu buvo pasikurus i namus atvaziuoti (aisku greiciausiai ne uz dyka,bet vis tiek smagu zinoti kad turi zmogu kuriam gali skambinti bedoje ir sulauksi pagalbos),dave patarimu kaip elgtis po epiduro,kad nugaros neskaudetu ir siaip visokiu pamokymu dave.Dar ir po keliu dienu po gimdymo buvo atvaziavus is namu aplankyti ir paziureti kaip sekasi,kaip krutine laikos prasidejus pieno gamybai bigsmile.gif Zodziu negaila ne vieno isleisto lito,gavau su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spegle @ 2009 01 02, 00:31)
As tariausi su Silkaitiene,o ji issikviete Linute is namu(beje ji atostogavo tuo metu,bet sutiko atvaziuot  bigsmile.gif )Ispudziai patys geriausi  thumbup.gif Labai silta,maloni,konkreti.Gimdymas buvo sklandus,neplysau,kirpti nereikejo,kaip zinia sitie dalykai labai priklauso nuo akuseres  mirksiukas.gif Daug konsultavo maitinimo klausimais,kai iskilo problemu buvo pasikurus i namus atvaziuoti (aisku greiciausiai ne uz dyka,bet vis tiek smagu zinoti kad turi zmogu kuriam gali skambinti  bedoje ir sulauksi pagalbos),dave patarimu kaip elgtis po epiduro,kad nugaros neskaudetu ir siaip visokiu pamokymu dave.Dar ir po keliu dienu po gimdymo buvo atvaziavus is namu aplankyti ir paziureti kaip sekasi,kaip krutine laikos prasidejus pieno gamybai  bigsmile.gif Zodziu negaila ne vieno isleisto lito,gavau su kaupu  thumbup.gif

Nu va,smagu kai kazkam rupi,ar bent jau kazkas tikrai rupinasi biggrin.gif Jei nepaslaptis kiek tau kainavo susitarti su daktare?Kokie 400 daktarei ir 300 linutei? g.gif O gal brangiau/pigiau? rolleyes.gif
Atsakyti
as gimdziau Kauno 2-oj ligoninej,tai labai likau patenkinta.Nors isanksto su niekuo nesitariau.Viskas praejo gerai.Man skatino gimdyma ir dare epidura.Tai pagimdziau per 2 val.ir jokiu plysimu.odel pinigu davimo tai su vyru nusprendem kad duosim tik akuseriai,nes ji daugiausia rupinosi,odaktare tik pora kartu buvo uzejusi.Aciu joms.o labiausiai akuseriai LAIMUTEI.

Atsakyti
QUOTE(godiuka @ 2009 01 02, 12:14)
as gimdziau Kauno 2-oj ligoninej,tai labai likau patenkinta.Nors isanksto su niekuo nesitariau.Viskas praejo gerai.Man skatino gimdyma ir dare epidura.Tai pagimdziau per 2 val.ir jokiu plysimu.odel pinigu davimo tai su vyru nusprendem kad duosim tik akuseriai,nes ji daugiausia rupinosi,odaktare tik pora kartu buvo uzejusi.Aciu joms.o labiausiai akuseriai LAIMUTEI.

Laimutei ar linutei? rolleyes.gif Girdejau,kad labai skauda kai daro epidura-teisybe? unsure.gif Beje,gal zinot statistika kas lengviau pagimdo kudutes mamytes,ar mamules priaugusios daug svorio?Ytariu kudutes biggrin.gif Man nepasiseke,per nestuma jau priaugau 26kg! doh.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
AKUSERE LAIMUTE .DEL EPIDURO TAI MAN VISISKAI NESKAUDEJO TIK PO GIMDYMO NUGARA SKAUDA.AS PER NESTUMA PRIAUGAU 13 KG TAI GIMDZIAU NORMALIAI.
Atsakyti