QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 31, 11:22)
Nu sakau,manau kad pacios ir islepinom daktarus duodami didziulius pinigus,nors jie ir taip gauna is sodros uz kiekviena is musu.Bet ziuriu,kitaip nelabai ir ymanoma O kada veliausiai galima susitarti su daktare,man vasario vidury gimdymas.As maniau,kad man mazu maziausia neapsimoka tartis su gydytoja jau vien del to,kad mane ir taip priziuri gera poliklinikos daktare ir nemaciau reikalo moketi 800lt papildomai kad paziuretu ar viskas ok.Aisku,tie pinigai isdalinami po to kam reikia...Bet drauge 2oj gimde,tai daktare jai padejo tik tiek,kad palaike uz rankos,kol jai dare epidura,ir uz tai vien daktare gavo 400lt!..Nu *****,tex lipti per save ir moketi tuos pinigus.Juokas pro asaras...
Gal ir islepinom,bet....as mokejau ir mokesiu vardan to kad buciau tikra jog bus padaryta viskas kas imanoma kad man ir mano vaikui nieko nenutiktu Turiu labai ne koki pvz.Drauge buvo nusitacius,tipo visos pagimdo pagimdysiu ir as,kankinosi kelias paras,niekas nepriejo,kol neatejo i budejima normalus gyd.(cia Mazylyje),vos isgelbejo vaiklei,dar cezari,vandenys jau buvo zali
As taip pat buvau nusprendus vaziuot su niekuo nesitarus,bet kai pradejo musiskes is rugsejinuku byret ir rasyt savo istorijas kaip mat susiradau gyd ir susitariau Ir aciu dievui,nes butu buve ragai Su gyd, pasimaciau pora dienu po termino,aprode gimdyklas,viska papasakojo,nuodugniai apziurejo.Dabar del pinigu gyd.Taip didziaja dali darbo atlieka akusere,bet visus sprendimus priima gyd ir nuo ju daug kas priklauso.Is savo patirties papasakosiu Buvo kelios dienos po termino,kamavo dazni ir labai skausmingi paruosiamieji saremiai Jei buciau nesitarus,manes net nebutu gulde,atvaziavau nakti,nes jau buvau antra naktis be miego,kaip tik budejo mano gyd.Priemime mane norejo isstatyt uz duru,mazdaug vaziuok namo ir lauk tikru saremiu,nes negimdau dar Atbego gyd, isgelbejo.Nuleido vandenis,veiklos ner,pastate lasine su skatinamaisiais,tie patys 2-3cm Patare daryt epidura,pati sutare su anesteziologe,nes jei buciau nesitarus man niekas epiduro butu nedares,del mano stuburo bukles.Po epiduro labai suminkstejo kaklelis ir per pora valandu pagimdziau pati be plysimu Papasakodama tai noriu pasakyti,kad jei buciau nesitarus su manim niekas butu nesiterliojes,veiklos ner,kaklelis kietas,tai aiskiu aiskiausias cezaris O va gyd pasikankino su manim kelias valandas ir viskas praejo Gal tik toks vaizdas kad gyd ne prie ko,nes juoda darba dirba akusere,bet jei tik kas ne taip,tai viska perima daktare,uz tai ir moki pinigus kad priziuretu visa procesa
Na o tos kurios neapsisprendzia moket ar ne tegu pasiskaito gimdymo istorijas,ypac rekomenduoju Melynakes mamos istorija Rasit ivairiu istoriju,kaip gimde susitare ir ne,padarysit savo isvadas ir priimsit sprendima As nesigailiu,suma ne maza,bet juk ne kas menesi gimdai