QUOTE(Arūnė @ 2008 12 30, 22:08)
suneli vaziavau nesusitarus gimdyti,tai esu labai nusivylus,nors pinigeliu buvau pasiemus ir maniau kad duosiu jei matysiu kad reikia,bet atvaziavau su vos atidarymu tik 2cm,ir niekas nedazedo kad gimdysiu liepe eit miegot,bet man saremiai buvo jau pakankamai stiprus ir niekas manes nepriziurejo,atejo mane patikrinti kaip pamate kad jau nebegaliu net pastoveti,nors saremiu neviksavo joks aparatas,tada buvo atidarymas beveik 9cm,nelabai sekesi man isstumti ji,gal todel kad jau buvau pavargus nuo skausmo,ir sunkiai gaudziausi aplinkoje,plysau,kaip siuvo tai labai skaudejo nes vaistai nesuveike,sunelis kaip uzgime neverke iskart ir man net nepaaiskino kad jam buvo,tik sake gulek nesikelk su pakeltu tonu,ir taip visko dar buvo,bet gerai kad visdkas truko tik 2.5val.tai nedaug as jas ir maciau,bet nenoreciau kad taip daugiau pasikartotu.sunelis auga sveikas drutas ir linksmas,tai esu joms uz tai tik dekinga
O DIEVE!Vargse Tu!.. Nu bet ziauru,kaip pagalvoji!!! Aiku,visuose namuose yra tokiu istoriju,bet vis tiek graudu,kad pinigai padaro zmones vergais,juk patys gali atsidurti vieni kitu kailyje,turetu tai suprasti.O dar kai gimdai-tai prisidedi prie stebuklelio atejimo i si pasauli...Baisu...O ka daryti,kai pinigu nera?..O kaip toliau viskas klostesi,gal gali pavardinti pavardes tu,kurie taves taip nepriziurejo??