Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Arūnė @ 2008 12 30, 22:08)
suneli vaziavau nesusitarus gimdyti,tai esu labai nusivylus,nors pinigeliu buvau pasiemus ir maniau kad duosiu jei matysiu kad reikia,bet atvaziavau su vos atidarymu tik 2cm,ir niekas nedazedo kad gimdysiu liepe eit miegot,bet man saremiai buvo jau pakankamai stiprus ir niekas manes nepriziurejo,atejo mane patikrinti kaip pamate kad jau nebegaliu net pastoveti,nors saremiu neviksavo joks aparatas,tada buvo atidarymas beveik 9cm,nelabai sekesi man isstumti ji,gal todel kad jau buvau pavargus nuo skausmo,ir sunkiai gaudziausi aplinkoje,plysau,kaip siuvo tai labai skaudejo nes vaistai nesuveike,sunelis kaip uzgime neverke iskart ir man net nepaaiskino kad jam buvo,tik sake gulek nesikelk su pakeltu tonu,ir taip visko dar buvo,bet gerai kad visdkas truko tik 2.5val.tai nedaug as jas ir maciau,bet nenoreciau kad taip daugiau pasikartotu.sunelis auga sveikas drutas ir linksmas,tai esu joms uz tai tik dekinga 4u.gif

O DIEVE!Vargse Tu!.. schmoll.gif Nu bet ziauru,kaip pagalvoji!!! verysad.gif Aiku,visuose namuose yra tokiu istoriju,bet vis tiek graudu,kad pinigai padaro zmones vergais,juk patys gali atsidurti vieni kitu kailyje,turetu tai suprasti.O dar kai gimdai-tai prisidedi prie stebuklelio atejimo i si pasauli...Baisu...O ka daryti,kai pinigu nera?..O kaip toliau viskas klostesi,gal gali pavardinti pavardes tu,kurie taves taip nepriziurejo??
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 30, 22:26)
O DIEVE!Vargse Tu!.. schmoll.gif Nu bet ziauru,kaip pagalvoji!!! verysad.gif Aiku,visuose namuose yra tokiu istoriju,bet vis tiek graudu,kad pinigai padaro zmones vergais,juk patys gali atsidurti vieni kitu kailyje,turetu tai suprasti.O dar kai gimdai-tai prisidedi prie stebuklelio atejimo i si pasauli...Baisu...O ka daryti,kai pinigu nera?..O kaip toliau viskas klostesi,gal gali pavardinti pavardes tu,kurie taves taip nepriziurejo??

nera pinigu ir nieko nepakeisi,bet geriausia vestis nors pora simtu litu del viso pikto,pavardziu tai tikrai nezianu,nes neturejo korteles uzsikabinusios,as nakti gimdziau,po to viskas buvo gerai,tik tai neparode kaip maitinti,nors antras vaikas bet as nemokejau vistiek,tai pati ismaniau kaip duoti kruti,po poros valandu perkele mane i palata tai buvo viskas gerai ten,seseliu blogu neuzkliuvo,nes nieko as neklausinejau,pati mokejau.palatose gulima po viena,dar vyras gali likti nakvot.tik kainuoja atrodo 10lt.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2008 12 30, 22:37)
nera pinigu ir nieko nepakeisi,bet geriausia vestis nors pora simtu litu del viso pikto,pavardziu tai tikrai nezianu,nes neturejo korteles uzsikabinusios,as nakti gimdziau,po to viskas buvo gerai,tik tai neparode kaip maitinti,nors antras vaikas bet as nemokejau vistiek,tai pati ismaniau kaip duoti kruti,po poros valandu perkele mane i palata tai buvo viskas gerai ten,seseliu blogu neuzkliuvo,nes nieko as neklausinejau,pati mokejau.palatose gulima po viena,dar vyras gali likti nakvot.tik kainuoja atrodo 10lt.

Tai taip,pora simtuku aisku kad turesiu,bet matai,ju turejimas kiseneje tau nepadejo schmoll.gif Ojojoj...Man baisu ir del to,kad jauna,21m esu,tai su tokia snargle gali is vis nesiskaityti blush2.gif Dar karta turbut nebegimdytum 2 ligoninej blink.gif
Papildyta:
QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 30, 22:45)
Tai taip,pora simtuku aisku kad turesiu,bet matai,ju turejimas kiseneje tau nepadejo schmoll.gif Ojojoj...Man baisu ir del to,kad jauna,21m esu,tai su tokia snargle gali is vis nesiskaityti blush2.gif Dar karta turbut nebegimdytum 2 ligoninej blink.gif

Ir dar-dave kokiu nors dovaneliu vaikiuikui? ax.gif Kaip maistas? rolleyes.gif
Atsakyti
pirma kaip gimdziau dukra,tai buvau susitarus,bet ir gimdziau pusantros paros,su antru tikejausi kitaip kad ir aptarnaus gerai ir nesusitarus dar daktare ramino kad nereik tartis,nusprendziau gimdyt ir suneli toj pacioj.bet viskas skyresi.maistas kaip ir ligonines,valgiau,budavo pakenciamas,dave dovaneliu,sudokrema uzpakalukui vaikui,lankstinuku ir pampersu gal 3.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2008 12 30, 22:08)
suneli vaziavau nesusitarus gimdyti,tai esu labai nusivylus,nors pinigeliu buvau pasiemus ir maniau kad duosiu jei matysiu kad reikia,bet 1. atvaziavau su vos atidarymu tik 2cm,ir niekas nedazedo kad gimdysiu liepe eit miegot,bet man saremiai buvo jau pakankamai stiprus ir niekas manes nepriziurejo,2. atejo mane patikrinti kaip pamate kad jau nebegaliu net pastoveti,nors saremiu neviksavo joks aparatas,tada buvo atidarymas beveik 9cm,nelabai sekesi man isstumti ji,gal todel kad jau buvau pavargus nuo skausmo,ir sunkiai gaudziausi aplinkoje,plysau,kaip siuvo tai labai skaudejo nes vaistai nesuveike,sunelis kaip uzgime neverke iskart ir man net nepaaiskino kad jam buvo,tik sake gulek nesikelk su pakeltu tonu,ir taip visko dar buvo,bet gerai kad visdkas truko tik 2.5val.tai nedaug as jas ir maciau,bet nenoreciau kad taip daugiau pasikartotu.sunelis auga sveikas drutas ir linksmas,tai esu joms uz tai tik dekinga 4u.gif

1. man tas pats buvo, atvažiavau gimdyti, jaučiua, kad taip ir bus. o mane pagulde i patologini. neatleisiu už suteikta stresa. doh.gif visi miega, ne gyvos dvasios, o man saremiai kas 5 min. doh.gif
2. skirtingai nuo taves, aš prisižadinau (nes miegojo) patologinio akušerę, kuri sako, aišku, gimdai, kode;l iš karto i gimdykla nepagulde...
3. praktiškai neturi dekoti niekam...
4. o mane išgelbejo gydytoja, kuriai paskambinau ir per 25 min. ji jau buso lig. tokiai negaila sutartos sumos buvo
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2008 12 30, 23:45)
pirma kaip gimdziau dukra,tai buvau susitarus,bet ir gimdziau pusantros paros,su antru tikejausi kitaip kad ir aptarnaus gerai ir nesusitarus dar daktare ramino kad nereik tartis,nusprendziau gimdyt ir suneli toj pacioj.bet viskas skyresi.maistas kaip ir ligonines,valgiau,budavo pakenciamas,dave dovaneliu,sudokrema uzpakalukui vaikui,lankstinuku ir pampersu gal 3.

mums kai dave dovaneliu doh.gif sudokrema mažiuka reklamini kažkoki, atsidarom, o ten tuščias indelis doh.gif išgriūk doh.gif

aš buvau su vyru, kuris labai palaike, laste, žiūrėjo. be jo butu šakutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra--mandra: 31 gruodžio 2008 - 10:04
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 31, 11:03)
1. man tas pats buvo, atvažiavau gimdyti, jaučiua, kad taip ir bus. o mane pagulde i patologini. neatleisiu už suteikta stresa.  doh.gif visi miega, ne gyvos dvasios, o man saremiai kas 5 min.  doh.gif
2. skirtingai nuo taves, aš prisižadinau (nes miegojo) patologinio akušerę, kuri sako, aišku, gimdai, kode;l iš karto i gimdykla nepagulde...
3. praktiškai neturi dekoti niekam...
4. o mane išgelbejo gydytoja, kuriai paskambinau ir per 25 min. ji jau buso lig. tokiai negaila sutartos sumos buvo
Papildyta:

mums kai dave dovaneliu  doh.gif  sudokrema mažiuka reklamini kažkoki, atsidarom, o ten tuščias indelis  doh.gif išgriūk doh.gif
aš buvau su vyru, kuris labai palaike, laste, žiūrėjo. be jo butu šakutės

Zodziu,susidariau nuomone,kad nesusitarus geriau nevaziuok i 2 ligonine,ar ne? g.gif Joo...
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 31, 12:03)
Zodziu,susidariau nuomone,kad nesusitarus geriau nevaziuok i 2 ligonine,ar ne? g.gif Joo...

man daug kas sake, kad 2 lig. visas personalas thumbup.gif , bet va ir teko užsirauti ant tooookios budejusios gyd. gerai, kad bent tariausi. nežinau, kaip butu buve. o dabar viskas buvo thumbup.gif , negaila man tu pinigu, jau seniai atidejus buvau tam reikalui sumele, tai skaitau kad ju ne neturejau.
AŠ antra karta kai važiuosiu gimdyt, tikrai nesitarus i 2 lig. nevažiuosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 12 31, 12:13)
man daug kas sake, kad 2 lig. visas personalas  thumbup.gif , bet va ir teko užsirauti ant tooookios budejusios gyd. gerai, kad bent tariausi. nežinau, kaip butu buve. o dabar viskas buvo  thumbup.gif , negaila man tu pinigu, jau seniai atidejus buvau tam reikalui sumele, tai skaitau kad ju ne neturejau.
AŠ antra karta kai važiuosiu gimdyt, tikrai nesitarus i 2 lig. nevažiuosiu schmoll.gif

Nu sakau,manau kad pacios ir islepinom daktarus duodami didziulius pinigus,nors jie ir taip gauna is sodros uz kiekviena is musu.Bet ziuriu,kitaip nelabai ir ymanoma schmoll.gif O kada veliausiai galima susitarti su daktare,man vasario vidury gimdymas.As maniau,kad man mazu maziausia neapsimoka tartis su gydytoja jau vien del to,kad mane ir taip priziuri gera poliklinikos daktare ir nemaciau reikalo moketi 800lt papildomai kad paziuretu ar viskas ok.Aisku,tie pinigai isdalinami po to kam reikia...Bet drauge 2oj gimde,tai daktare jai padejo tik tiek,kad palaike uz rankos,kol jai dare epidura,ir uz tai vien daktare gavo 400lt!..Nu *****,tex lipti per save ir moketi tuos pinigus.Juokas pro asaras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 30, 21:50)
Sveikutes.Skaitau skaitau ir nerandu konkretaus man aktualaus atsakymo schmoll.gif  Vasari mano dukryte turetu ateiti i si pasauli,niekaip neapsisprendziu kur gimdyti.Siaip,nesiruosiu niekam moketi pinigu(nebent liksiu labai patenkinta kazkieno darbu ir tiesiog nuosirdziai noresiu atsidekoti...) Noriu kad atsilieptu mamytes kurios vaziavo i 2 ligonine gimdyti nesitarusios,papasakokit savo yspudzius.man ydomu kaip su jumis bendravo,kaip jus priziurejo,nors jus ir nemokejote pinigeliu.Man nekyla ranka moketi uz tai,uz ka jos ir taip nuo kiekvienos gimdyves gauna pinigelius.Anxciau padeka buvo sampanas,saldainiai,o db islepinom nesveikais pinigais.Mums tuos pinigelius dar tikrai bus kur padeti juk... ax.gif Ir,jei gerai supratau,gimdyves guli vienvietese palatose,ar nebutinai?.. g.gif Aciu uz ats 4u.gif

As vaziavau nesitarus, man viskas buvo puiku, labiausiai likau patenkinta akuseres darbu, aisku, jai po gimdymo atsidekojom ax.gif nezinau ar man labai pasiseke, bet man viskas buvo gerai, teko kokius 4 kartus guleti 2 lignineje ir nestumo metu, tai taip pat nesiskundziu prieziura, gydytojai atliko savo darba, ateidavo i palata gan daznai klausti kaip jauciuosi..
po gimdymo palatoje buvau tik as, vaikutis ir mano vyras, mes kartu praleidome keturias paras, labai padejo vyras, nes vienai po gimdymo tikrai neimanoma rupintis vaikuciu, nes paeiti sunku, silpna, o reikia gan daznai keltis pekeisti pampersa, nuplauti uzpakaliuka, bet as tik isvaziuojant is ligonines suzinojau, kad jeigu pati nepajegi rupintis vaikuciu ji sesutes isveza i naujagimiu skyriu, o mamytei atnesa tik pamaitinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(teiserskiene @ 2008 12 31, 12:22)
Nu sakau,manau kad pacios ir islepinom daktarus duodami didziulius pinigus,nors jie ir taip gauna is sodros uz kiekviena is musu.Bet ziuriu,kitaip nelabai ir ymanoma schmoll.gif  O kada veliausiai galima susitarti su daktare,man vasario vidury gimdymas.As maniau,kad man mazu maziausia neapsimoka tartis su gydytoja jau vien del to,kad mane ir taip priziuri gera poliklinikos daktare ir nemaciau reikalo moketi 800lt papildomai kad paziuretu ar viskas ok.Aisku,tie pinigai isdalinami po to kam reikia...Bet drauge 2oj gimde,tai daktare jai padejo tik tiek,kad palaike uz rankos,kol jai dare epidura,ir uz tai vien daktare gavo 400lt!..Nu *****,tex lipti per save ir moketi tuos pinigus.Juokas pro asaras... doh.gif

as gydytojai nieko nemokeciau, nes ji gimdyme tik stovi ir priziuri akuseres darba, o gimdyti padeda, sako ka daryti ir ramina tik akusere.
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 12 31, 12:27)

as gydytojai nieko nemokeciau, nes ji gimdyme tik stovi ir priziuri akuseres darba, o gimdyti padeda, sako ka daryti ir ramina tik akusere.

aš kadangi kviečiausi, tai gyd. ir pasižiūrėjo normaliai kas kaip, ir epidura patare imti, ir ateidavo dažnai patikrinti. o apie 7 ryto atėjo ir sako, ateisiu už 15 min. ir jau gimdysim blink.gif jokio streso...dar pasakojo kaip naujoviška ta kede išlankstyti ir pan...viskas, sako stumk...taip ir be streso pradėjau stumti. visa laika buvo gydytoja, žiūrėjo, patare kirpti. aišku, matau, kad viska dare akušerė, bet gydytoja nenuleido akių, viska stebejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 12 31, 12:27)
As vaziavau nesitarus, man viskas buvo puiku, labiausiai likau patenkinta akuseres darbu, aisku, jai po gimdymo atsidekojom  ax.gif  nezinau ar man labai pasiseke, bet man viskas buvo gerai, teko kokius 4 kartus guleti 2 lignineje ir nestumo metu, tai taip pat nesiskundziu prieziura, gydytojai atliko savo darba, ateidavo i palata gan daznai klausti kaip jauciuosi..
po gimdymo palatoje buvau tik as, vaikutis ir mano vyras, mes kartu praleidome keturias paras, labai padejo vyras, nes vienai po gimdymo tikrai neimanoma rupintis vaikuciu, nes paeiti sunku, silpna, o reikia gan daznai keltis pekeisti pampersa, nuplauti uzpakaliuka, bet as tik isvaziuojant is ligonines suzinojau, kad jeigu pati nepajegi rupintis vaikuciu ji sesutes isveza i naujagimiu skyriu, o mamytei atnesa tik pamaitinti  mirksiukas.gif
Papildyta:

As su tavimi visiskai sutinku.Beje,gal galite kas pavardinti slyksciu daktariu ir akuseriu pavardes?bandysiu pasiskambinti ir pasiteirauti kas dirbs ta diena,kai jau suspaus reikaliukas rolleyes.gif O siaip,susidariau nuomone,kad mazylyje nieko nemokejusios mamytes vis tiek visada graziai ir siltai priimamos,o 2oj,tai prilygtu stebuklui.Vos kelioms moterims cia gimdziusioms bet nesitarusioms pasiseke neuzsirauti... unsure.gif
Atsakyti
aš tariausi kaip jau ėau nes norėjau pažinot gyydtoją, pas kurią gimdysiu. gavosi taip, kad susipažinau su ja jau per gimdymą tik, nes anksčiau 2 savaitėm viskas prasidėjo, nelauktai. bet tikrai esu patenkinta, kad tariausi, nes tiek gimdymo metu, tiek po priežiūra iš tos gydytojos pusės buvo labai gera. Lankė, aiškino, pasakojo, apžiūrinėjo, per gimdymą neatsitraukė, ramino, guodė, už rankos laikė, aiškino, nurodinėjo, tramdė mane - pagimdžiau per antrą stūmimą, neplyšau, apsiėjau be epidūro, gimdykloj užtrukau 40 min... esu labai patenkinta, labai jai dėkinga, nes gimdymą atsimenu kaip kažką gražaus ir nerealaus. Jokios streso ar nerimo.

Gal dar dėl to, kad jau antrą kartą gimdžiau, žinojau kaip kas ligoninėj vyksta, pati ramesnė buvau ir paisryžus už save kovot. Per tą laiką, kol gulėjau, pasitaikė geraos naujagimių seselės ir tik paskutinę dieną užsiroviau ant tos pačios, kuri gulint su pirmuoju, man kaip reikiant nervus išgadino.
Atsakyti