Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Dekui Jums mergaites uz atsakymus 4u.gif o taip pat ir uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 12 15, 11:24)
Gal aks žinote, ar akušerė Ilona ten tebedirba?  g.gif

Jeigu tik viena yra tokiu vardu, tai tebedirba. 4u.gif Kaip gimdziau, buvo Ilona
Atsakyti
biggrin.gif na as gimdziau 11.18 d. nebuvau susitarus, tik pries tai buwunuwaziavus apsidairyti gimdyklose....
gimdziau sunkiai, taciau ir iki saremiu...ir visa gimdyma demesys buvo didziulis. Tiesa nezinau net gyd. pavardes, tik vardo paklausiau jos smile.gif .
Jega viskas! labai faina akusere Lina, ji tikrai is DIDzIOSIOS RAIDES!
palatose gyvenimas vienam zmogui. Dvi lovos. Gali likti vyras likti nakti.
vaziuokit gimdyti i 2 LIGONINE. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ovidija Undzenaite @ 2008 12 21, 12:31)
biggrin.gif na as gimdziau 11.18 d. nebuvau susitarus, tik pries tai buwunuwaziavus apsidairyti gimdyklose....
gimdziau sunkiai, taciau ir iki saremiu...ir visa gimdyma demesys buvo didziulis. Tiesa nezinau net gyd.  pavardes, tik vardo paklausiau jos  smile.gif .
Jega viskas!  labai faina akusere Lina, ji tikrai is DIDzIOSIOS RAIDES!
palatose gyvenimas vienam zmogui. Dvi lovos. Gali likti vyras likti nakti.

Jei gimdei su Linute,tai gyd. ko gero buvo Silkaitiene.Super komanda thumbup.gif pati gimdziau su jom ir galiu pasakyti tik begale siltu zodziu apie sias moteris wub.gif
Atsakyti
na, aš su šviežiais įspūdžiais, šeštadienį tik grįžom.

klizmą vėl darė, paklausė ar apsiskutus. Pataikiau pamainų keitimosi metu, tai ilgėliau užtrukau tik priėmime, nes gydytoja jau laukė gimdykloj kaip buvo sutarta.

Esu laaaaabai patenkinta, priekaištų neturiu. Kas jų turi per 40 min gimdymą? hihihi.gif Gimdžiau pas Kavaliūnienę. Labai padėjo, visą laiką buvo kartu, labai gerai aiškino kada ką daryti. Akušerė buvo vardu Raimonda, tai irgi labai gerai dirbo, aiškino viską, neleido man nuklysti kažkur. Taip sakant ir kvėpavo, ir stūmė kartu. Viskas ėjosi net lengviau nei pirmą kartą.

Šiaip tvarkos kažkiek pasikeitusios per trejus metus. Wc žiūriu remontai padaryti blink.gif tik va, viena gimdyvė WC rūkydavo, pravalas kažkoks doh.gif

šįkart pasitaikė fainesnės naujagimių sesutės, labiau pagalbą siūlė, aiškino, klausė kaip maitinimas, ar nesunku, galėjau klaust didžiausių nesąmonių ir viskas buvo paaiškinama normaliai. Atlėkdavo vos išgirdusios ilgėliau vaiką parėkiant. Žodžiu, geresni įspūdžiai nei gimdant pirmą.

Atsakyti
O tai tu tareisi ar ne?
Atsakyti
tariausi.. tik tas mano tarimasis toks juokingas buvo.... Kai nutariau, ka dpagaliau reik paskambint gydytojai ir susitart, tai gimdymas prasidėjo.... Tai su ja ir susipažinau tik nuvažiavus gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,gal teko kuriai gimdyt ar lankytis pas akušerinio vedėją Gyd. Žebrauskienę???? biggrin.gif ir kokios nuomonės apie ją???
Atsakyti
QUOTE(giliukė25 @ 2008 12 29, 20:05)
Laba,gal teko kuriai gimdyt ar lankytis pas akušerinio vedėją Gyd. Žebrauskienę???? biggrin.gif ir kokios nuomonės apie ją???

Laba, aš lankiausi pas šią gydytoją ir gimdžiau pas ją (tiksliau ji man cezarį darė). Ir dabar pas ją lankausi profilaktiškai. Atsiliepimus apie ją čia jau buvau rašiusi tad nenoriu kartotis. SUPER gydytoja thumbup.gif Rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ovidija Undzenaite @ 2008 12 21, 13:31)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes.Skaitau skaitau ir nerandu konkretaus man aktualaus atsakymo schmoll.gif Vasari mano dukryte turetu ateiti i si pasauli,niekaip neapsisprendziu kur gimdyti.Siaip,nesiruosiu niekam moketi pinigu(nebent liksiu labai patenkinta kazkieno darbu ir tiesiog nuosirdziai noresiu atsidekoti...) Noriu kad atsilieptu mamytes kurios vaziavo i 2 ligonine gimdyti nesitarusios,papasakokit savo yspudzius.man ydomu kaip su jumis bendravo,kaip jus priziurejo,nors jus ir nemokejote pinigeliu.Man nekyla ranka moketi uz tai,uz ka jos ir taip nuo kiekvienos gimdyves gauna pinigelius.Anxciau padeka buvo sampanas,saldainiai,o db islepinom nesveikais pinigais.Mums tuos pinigelius dar tikrai bus kur padeti juk... ax.gif Ir,jei gerai supratau,gimdyves guli vienvietese palatose,ar nebutinai?.. g.gif Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
suneli vaziavau nesusitarus gimdyti,tai esu labai nusivylus,nors pinigeliu buvau pasiemus ir maniau kad duosiu jei matysiu kad reikia,bet atvaziavau su vos atidarymu tik 2cm,ir niekas nedazedo kad gimdysiu liepe eit miegot,bet man saremiai buvo jau pakankamai stiprus ir niekas manes nepriziurejo,atejo mane patikrinti kaip pamate kad jau nebegaliu net pastoveti,nors saremiu neviksavo joks aparatas,tada buvo atidarymas beveik 9cm,nelabai sekesi man isstumti ji,gal todel kad jau buvau pavargus nuo skausmo,ir sunkiai gaudziausi aplinkoje,plysau,kaip siuvo tai labai skaudejo nes vaistai nesuveike,sunelis kaip uzgime neverke iskart ir man net nepaaiskino kad jam buvo,tik sake gulek nesikelk su pakeltu tonu,ir taip visko dar buvo,bet gerai kad visdkas truko tik 2.5val.tai nedaug as jas ir maciau,bet nenoreciau kad taip daugiau pasikartotu.sunelis auga sveikas drutas ir linksmas,tai esu joms uz tai tik dekinga 4u.gif
Atsakyti