Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

biggrin.gif
QUOTE(sigitela @ 2008 08 29, 20:15)
Kiek zinau ateinanti ketvirtadieni paskaita apie gimdyma, pati zadu eiti, 12 val. Tai gal ir gimdyklas aprodys mirksiukas.gif

jo jo, šitoj aš buvau. tada ir rodė biggrin.gif
Atsakyti
Tai labai saunu, kad rode per sia paskata thumbup.gif , to labai ir norejau. O kazkoks mokestis yra?
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 30, 10:17)
Tai labai saunu, kad rode per sia paskata  thumbup.gif , to labai ir norejau. O kazkoks mokestis yra?

ne
Atsakyti
Pirmą mergaitę aš gimdžiau čia ir man visai patiko, priežiūra tiek mano, tiek vaikelio, bet per antrą nėštumą nusivyliau šia įstaiga. Gulėjau nėštumo patologiniam 32 sav. Man buvo gręsiantis priešlaikinis gimdymas. Pirmą vaikelį gimdžiau 34 sav. Šį kartą mane išleido namo su aparato fiksuojamais sąrėmiais ir gydytojai garantavo, kad išnešiosiu iki 36 sav., nors aš jaučiau, kad taip nebus. Sakiau, kad jaučiu ir sąrėmius, pasakojau, kad pirmas gimdymas buvo prieš laiką, kad potyriai buvo tokie patys. Niekas į mane rimtai nežiūrėjo ir išrašė namo net nesubrandinę vaikui plaučiukų.

Po savaitės, t.y. 33 sav. prasidėjo gimdymas... Klinikose negalėjo atsistebėti, kaip mane paleido iš ligoninės tokios būklės ir kaip buvo įmanoma tokioje situacijoje nebrandinti vaikui plaučių. Gimė vaikas ir iš karto jį išnešė, buvo tik pasakyta, kad situacija labai bloga, nes vaikas nekvėpuoja. Dėkui dievui, kad berniukas buvo labai stiprus ir pats vis tik pradėjo kvėpuoti, suleidus plaučius brandinančių vaistukų. Tai ką mums teko patirti nelinkėčiau niekam... Reanimacija, intensyvios terapijos skyrius, inkubatorius, zondai... O galėjau gulint ligoninėje išnešioti vaikelį bent iki 36 sav.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 08 30, 11:40)
Po savaitės, t.y. 33 sav. prasidėjo gimdymas... Klinikose negalėjo atsistebėti, kaip mane paleido iš ligoninės tokios būklės ir kaip buvo įmanoma tokioje situacijoje nebrandinti vaikui plaučių. Gimė vaikas ir iš karto jį išnešė, buvo tik pasakyta, kad situacija labai bloga, nes vaikas nekvėpuoja. Dėkui dievui, kad berniukas buvo labai stiprus ir pats vis tik pradėjo kvėpuoti, suleidus plaučius brandinančių vaistukų. Tai ką mums teko patirti nelinkėčiau niekam... Reanimacija, intensyvios terapijos skyrius, inkubatorius, zondai... O galėjau gulint ligoninėje išnešioti vaikelį bent iki 36 sav.

Siaubas blink.gif blink.gif labai neatsakingai pasielge gydytojai. verysad.gif Gerai kad nors mazylis stiprus buvo ir nugalejo sunku perioda.
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2008 08 29, 19:15)
Kiek zinau ateinanti ketvirtadieni paskaita apie gimdyma, pati zadu eiti, 12 val. Tai gal ir gimdyklas aprodys mirksiukas.gif

Yepi, 09.04 paskaitele apie gimdyma. Zadu ir as apslinaktyti. Daruge buvo, sake duoda ir reklamos, siaip agitacijos, bet parodo gimdyklas ir t.t. tai, manau, paciai vistiek naudinga nueiti ax.gif
Atsakyti
O gal kas zino kur buna tos paskaiteles? Koks kabinetas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 02, 18:05)

klausk spaliukių (migeil pvz)
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 02, 19:06)
klausk spaliukių (migeil pvz)

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 02, 18:05)

234 kab. 12 val . aš irgi žadu apsilankyti paskaitoje
Atsakyti
Tai musu bus nemazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 09 03, 13:37)
Tai musu bus nemazai  thumbup.gif

Kuo daugiau tuo smagiau, ir drasiau thumbup.gif