Pirmą mergaitę aš gimdžiau čia ir man visai patiko, priežiūra tiek mano, tiek vaikelio, bet per antrą nėštumą nusivyliau šia įstaiga. Gulėjau nėštumo patologiniam 32 sav. Man buvo gręsiantis priešlaikinis gimdymas. Pirmą vaikelį gimdžiau 34 sav. Šį kartą mane išleido namo su aparato fiksuojamais sąrėmiais ir gydytojai garantavo, kad išnešiosiu iki 36 sav., nors aš jaučiau, kad taip nebus. Sakiau, kad jaučiu ir sąrėmius, pasakojau, kad pirmas gimdymas buvo prieš laiką, kad potyriai buvo tokie patys. Niekas į mane rimtai nežiūrėjo ir išrašė namo net nesubrandinę vaikui plaučiukų.
Po savaitės, t.y. 33 sav. prasidėjo gimdymas... Klinikose negalėjo atsistebėti, kaip mane paleido iš ligoninės tokios būklės ir kaip buvo įmanoma tokioje situacijoje nebrandinti vaikui plaučių. Gimė vaikas ir iš karto jį išnešė, buvo tik pasakyta, kad situacija labai bloga, nes vaikas nekvėpuoja. Dėkui dievui, kad berniukas buvo labai stiprus ir pats vis tik pradėjo kvėpuoti, suleidus plaučius brandinančių vaistukų. Tai ką mums teko patirti nelinkėčiau niekam... Reanimacija, intensyvios terapijos skyrius, inkubatorius, zondai... O galėjau gulint ligoninėje išnešioti vaikelį bent iki 36 sav.