na man tai personalas visai geras buvo. Niekas ant manes nereke, nei sauke...kazkaip keista , kaip jie gali rekti. Jei ka blogai dariau, tai paskydavo graziai ir nevadinu to rekimu ir nepikau uz tai, kai paskydavo, kad as blogai darau kazka. Tai naturalu, nes pirmas vaikas ir daug ko nemoku.
Misinuku musm niekas nedave ir neprasem, nes nereikejo. Ateidavo vakare is vaiku skyriaus, paklause ar viskas gerai?ar vaika pasiliekam? ir viso gero
Na ta tik su akinukais uzkliuvo del grubumo, o toliau tai geros visos.
NA mano nuomone,juk daugiausia pagalbos ir patarimu suteikia akusere,o ne gydytoja,ar as teisi?
QUOTE(brigituke @ 2008 11 27, 15:22)
Kaip kas nori taip tas daro, mano nestumas buvo be komplikaciju, viskas buvo gerai, todel as tariausi su akusere, o daktare pagal budejima tokia papuole
QUOTE(vilmutute @ 2008 11 27, 23:04)
NA mano nuomone,juk daugiausia pagalbos ir patarimu suteikia akusere,o ne gydytoja,ar as teisi?
As lygiai taip pat manau Mums daugiausia patarinejo akusere, o mes tik ju ir klausinejom , nes zinojom, kad visada sulauksim atsakymo
taip akusere
Akušerė Ilona liux žmogus. Ir patarimais ir priežiūra ir darbu 10 balų. Gimdyt važiavau nesitariusi ir papuoliau po jos priežiūra. Ji vyra pamokino kaip galima pamasažuot kad palengvint saremių metu, parodė kaip kvepuoti ir šiaip paslaugi buvo. Žodžiu visą darbą gimdymo metu dirbo ji, per pirmą gimdymą as labai plyšau, tai buvau nustebusi kad šį kart plyšau vienoj vietoj ir tai giliai, todėl po gimdymo nieko nejutau, sėdėt galėjau visokiom pozom , manau čia akušerės nuopelnas. Kai siuvo irgi nieko nejutau.
Ligoninei gulejau tris paras, personalas geras tik kad nepastovus, kiekviena dienas vis kitos.
Sekmės visoms nėštukėms, lengvo gimdymo
Ligoninei gulejau tris paras, personalas geras tik kad nepastovus, kiekviena dienas vis kitos.
Sekmės visoms nėštukėms, lengvo gimdymo
O mums pasitaike akusere Lina . Kadangi irgi vaziavome gimdyti nesitare tai geriau turbut ne but negalejo. Ir is vis patiko man ten visas personalas, tik kad keiciasi kasdien.
O kiek Linai mokėjote jei ne paslaptis?
baisoka darosi pagalvojus apie artejanti gimdyma. galvojau antroj gimdyt, bet dabar net nezinau. buvo man cia iskile siokiu tokiu problemeliu, taj poliklinikos gydytoja i antra nusiunte, nes jejten planuoju gimdyt, taj laj ten ir paziuri. taj net nesuzinoje kas per reikaliukai, apsuko mane ir i klinikas isiunte. o visa beda buvo ta, kad poliklinikos echoskopas pasenes ir netiksliai rodo. niu va. reiks gerai pasneket su savo gydytoja ka man daryt, nes jei gimdyt nuvaziavus mane apsuks ir pasius kur nors.... tartis nenoriu, nes pati medike, labai nemegstu pati gaut is artimuju pinigu, nes nuo to mano darbas nesikeicia. jej jau taip, as sutikciau oficialiai moket i kasa.arba vaziuot kur nieko nepazistu, tada nesijausiu niekam nieko skolinga.
QUOTE(birute25 @ 2008 11 30, 01:30)
baisoka darosi pagalvojus apie artejanti gimdyma. galvojau antroj gimdyt, bet dabar net nezinau. buvo man cia iskile siokiu tokiu problemeliu, taj poliklinikos gydytoja i antra nusiunte, nes jejten planuoju gimdyt, taj laj ten ir paziuri. taj net nesuzinoje kas per reikaliukai, apsuko mane ir i klinikas isiunte. o visa beda buvo ta, kad poliklinikos echoskopas pasenes ir netiksliai rodo. niu va. reiks gerai pasneket su savo gydytoja ka man daryt, nes jei gimdyt nuvaziavus mane apsuks ir pasius kur nors.... tartis nenoriu, nes pati medike, labai nemegstu pati gaut is artimuju pinigu, nes nuo to mano darbas nesikeicia. jej jau taip, as sutikciau oficialiai moket i kasa.arba vaziuot kur nieko nepazistu, tada nesijausiu niekam nieko skolinga.
Siaip tai ydomu kiek buvo savaiciu kai jus nusiunte i II ligonine? Nes jei nebuvo 34 sav, jie kaip ir visi kiti GN siuncia i Klinikas Kadangi II ligonine yra tik II lygio ir jei kas jie gali priimti nesciasias ne anksciau kaip 34 sav. Klinikos yra auksciausio III lygio ir absoliuciai visas priima, nes jie turi tam reikiama iranga ir p.
man buvo 35 su keliom dienom.
pala liniuote mano rodo kad dabar 35 su keliom dienom:D na kaskaip liniuote vadinas nelabai tiksli:D taj kada man gimdyt?
pala liniuote mano rodo kad dabar 35 su keliom dienom:D na kaskaip liniuote vadinas nelabai tiksli:D taj kada man gimdyt?
QUOTE(birute25 @ 2008 11 30, 15:38)
man buvo 35 su keliom dienom.
Cia jau gine gali pasakyt
QUOTE(Trepsiuss @ 2008 11 30, 01:20)
O kiek Linai mokėjote jei ne paslaptis?
Mes davem 200