Epidūras nekainuoja nieko. Na nebent neesi apdrausta....
QUOTE(zuikaciuke @ 2008 11 20, 15:26)
sveikos,gal zinot kiek kainuoja epiduras 2 ligoninej? as skaiciau ju kainyne tai nieko ten nesuprantu vienoj vietoj raso 150 kitoj 250, o ant sienos dar radau kad 155lt. gal kas susiduret ir zinot? dekui
nekainuoja. aš daviau pinigū pati noredama anesteziologei
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 20, 16:30)
nekainuoja. aš daviau pinigū pati noredama anesteziologei
aciu lb uz atsakymus
QUOTE(zuikaciuke @ 2008 11 20, 15:26)
sveikos,gal zinot kiek kainuoja epiduras 2 ligoninej? as skaiciau ju kainyne tai nieko ten nesuprantu vienoj vietoj raso 150 kitoj 250, o ant sienos dar radau kad 155lt. gal kas susiduret ir zinot? dekui
Man tiesiai į gydytojos kišenę kainavo 100 lt.Bet apie kainas informavo gydytoja - kam ir kiek duot.
Paskokiagydytoja gimdei?ir kiek kainavo gimdymas?
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 21, 16:42)
Man tiesiai į gydytojos kišenę kainavo 100 lt.Bet apie kainas informavo gydytoja - kam ir kiek duot.
QUOTE(_Jurga_ @ 2008 11 21, 16:42)
Man irgi
pas mane tokia situacija yra kad net nezinau ka man daryt.gal kas galesit patart.visa nestumo laikotarpi lankiausi mazylio GN,bet taip atsitiko kad buvo man prasideje prieslaikiniai saremiai,tai mazylis nusiunte mane pagulet i 2 ligonine.tada ten ir nusprendziau gimdyt.lapkricio 13d man buvo terminas gimdyt,tada mazylyje pasake kad dar laukiam.lapkricio 18d tada pati nuvaziavau i 2 ligonine nes buvo neramu kad lelius taip ilgai uzsilaike.nu aisku jie mane pagulde,palaike pora dienu,paziurejo tonus,ultragarsa,gydytoja pasake kad placenta senstelejus,bet tipo nieko blogo nera ir nera reikalo skatint ir kad dar galiu nesiot.aisku perpykau,nezinojau ko griebtis.pasake kad pasirodyciau pimadieni t.y rytoj.aisku gydytojai mano nuomone laukia tik pinigu,o ju kaip tycia dabar visai nera (tokia jau padetis siuo metu) dabar rytoi vel vaziuosiu i ligonine,tik va,nezinau ka vel ten man jie pasakys,as labai bijau nes juk cia yra net 10 dienu ziaurus pernesiojimas!!!gal kas esat susidure su tokia situacija?kaip rytoi elgtis?bijau kad nepakenktu leliukui.ar viska daro tik pinigai?kaip su kuo ir ka kalbet? pinigu niekam nezadu kist
QUOTE(zuikaciuke @ 2008 11 23, 15:00)
pas mane tokia situacija yra kad net nezinau ka man daryt.
Tu tik vaziuok ir greiciau! I klinikas ar kitus GN, nelauk! Ypac jei placenta sensta, gali kilti pavojus leliui
QUOTE(zuikaciuke @ 2008 11 23, 17:00)
pas mane tokia situacija yra kad ..
Sveika,
Mano nuomone tokia, kad jei tu jau nusiteikusi laukti rytojaus, tai vistiek is ryto vaziuosi. Paziurek ka tau sakys ligonineje, o jei matysi, kad atmestinai ziuri, nori vel namo issiusti, tai tiesiai ir sakyk, kad jei jie nieko nesiims, tu vaziuoji i kitas istaigas. Pradzioje i klinikas galbut reiketu Ir jei kitoje istaigoje imtusi kokiu priemoniu is karto, ir pasakytu, kad jau be reikalo tiek laiko laukiat, tai pareikskit, kad netylesit, ir kreipsites kur tik bus imanoma.
Na cia mano nuomone. Nes kartais rimtai su jais pasnekejus, o gal net ir pagasdinus, tikrai ju nuomone greitai pasikeicia.
Zinoam daug kas priklauso dar nuo tavo ir leliaus sveikatos, turiu omenyje ta laukima, kad ir iki rytojaus. Kaip tu jauti jo judesius, ar kas keiciasi...
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 11 23, 21:06)
Sveika,
Mano nuomone tokia, kad jei tu jau nusiteikusi laukti rytojaus, tai vistiek is ryto vaziuosi. Paziurek ka tau sakys ligonineje, o jei matysi, kad atmestinai ziuri, nori vel namo issiusti, tai tiesiai ir sakyk, kad jei jie nieko nesiims, tu vaziuoji i kitas istaigas. Pradzioje i klinikas galbut reiketu Ir jei kitoje istaigoje imtusi kokiu priemoniu is karto, ir pasakytu, kad jau be reikalo tiek laiko laukiat, tai pareikskit, kad netylesit, ir kreipsites kur tik bus imanoma.
Na cia mano nuomone. Nes kartais rimtai su jais pasnekejus, o gal net ir pagasdinus, tikrai ju nuomone greitai pasikeicia.
Zinoam daug kas priklauso dar nuo tavo ir leliaus sveikatos, turiu omenyje ta laukima, kad ir iki rytojaus. Kaip tu jauti jo judesius, ar kas keiciasi...
aciu visoms uz patarimus
sveikos mamytes. perskaiciau jusu pasisakymus ir nutariau pati pasisakyt. tai va. as ir gimdziau sioj lig pas dakt kurio net pav nepamenu nes buvo tik 1 kart po gimd pas mane palatoj. bet apie viska nuo pat pradziu. maziuke pagal visus apskaic turejo gimt sausio 19d. buvau labai pilvota ir apvali mat vandenu buvo labai jau dauk. nejauciau nei saremiu nei jokiu kitu skausmu mazoji net apsiversdavo lengvai pilvuke iki kokio 8 men ji ten kaip juroj jautesi. viena diena zemyn galvyte o kita jau sedi ir taip visus netumo men. teko ir ligon kelis kart pagulet. tai va gyd uktveriene mane apziurinejo gal kokius 5 kart ant kedes su direkt ir nemate kad pas mane pertvara yra ir pati nepagimdysiu bet ir toliau lauke kol prasides gimd ir mazyle nores gimti...o jau po uktverienes apziuros reikedavo ne tik trusikelius pasikeist bet lekt praustis nes visa kruvina budavau nzn ka jos ten darydavo bet net apsiverkdavau. nemokejau niekam.buvau nusprendus kad ir taip pagimdysiu o jau paskiau po visko kam reikes tam ir atsilyginsiu. dukryte gime sausio 26d po cezario. esu labai dekinga ta diena dirbusiai gimd vedejai kuri ir pamate mano ta maza gal but kitiem daktaram nereiksminga beda kurios "deka" negalejau pati pagimdyt. vienintelis tos lig pliusas kad palatoj ner kitu mamyciu. visa laime kad dukryte gime sveika ir ivartino ja 8 balais,nenoreciau daugiau tos dakt susitikt kuri taip aplaidziai ziuri i savo darba. visom nestukem linkiu diziausios sekmes o vaikuciam sveikatos. aukit dideli ir grazus oi net palengvejo kaip cia issiliejau nes per tiek metu biski uzsigulejo
kažkaip nesitiki, kad gyd. Uktverienė aplaidžiai ir skausmingai žiūrėjo...man ji pati švelniausia iš visų kada gyvenime sutiktų gydytojų (tiek fizine, tiek bendravimo prasme), ir visada labai atidžiai apžiūrėdavo, pasiguldė į ligoninę pas sava kada jai atrodė kad reikėjo (nors aš galvojau kitaip)....keista kažkaip