Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 15, 10:25)
Dabar klausimukas pagimdžiusioms. Kaip suprantu dušas yra 5 gimdykloj, o 6 - vonia? Ar pasinaudojot šitais dalykais? O gal neverta ten prašytis g.gif ?

Gimdžiau 6 gimdykloje ir vonia teko pasinaudoti. Ar skausmą sumažino negaliu pasakyti, nes ir taip nelabai ką jaučiau, bet pagulėti šiltoje vonioje buvo gera bigsmile.gif O atsipalaidavus pagreitėjo gimdymo veikla. Jei neimi epidūro, tai manyčiau geras dalykas ta vonia ar dušas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 11 15, 22:49)
Dabar jau tiesiai is rotuses pinigeliu neduoda  schmoll.gif  buvau isimti savo mazei gimimo liudijimo, tai sake del pasalpos kreiptis i seniunija pagal gyvenamaja vieta po kokios savaites, kol duomenys suvaikscios... g.gif  tai vat.

Na man irgi teko pabuvot 5 gimdykloj. Akusere sake, kad tas dusas skirtas toms, kurios gimdo naturaliai. Nes gavus epidura, tai tik guli lovoj ir viskas...  unsure.gif

vis naujienos... galėjo palikt kaip anksčiau, visiems patogiau, popierizmo mažiau...
Atsakyti
Na, bandysiu dėl visa ko prašytis į 5 arba 6 gimdyklą. Pakolkas, kol nežinau koks skausmas, atrodo, kad neprireiks epidūro. Tai gal ir teks pasinaudot dušu ar vonia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 17, 16:40)
Na, bandysiu dėl visa ko prašytis į 5 arba 6 gimdyklą. Pakolkas, kol nežinau koks skausmas, atrodo, kad neprireiks epidūro. Tai gal ir teks pasinaudot dušu ar vonia ax.gif

Sekmes! Lauksim ispudziu ax.gif Man gruodzio viduryje...
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 17, 16:40)

aš irgi maniau, kad nereikės, bet apsigalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 11 15, 10:44)
As taip pat apie tai svarstau drinks_cheers.gif Kiek pamenu is gimdziusiu tose gimdyklose nei viena tuo nepasinaudojo...Nors kinezeterapeute (ji II pravedineja manksteles  nestuke.gif ) sake, kad buvo toj su dusu ir jai labai gelbejo, nes kaklelis letai atsidarinejo, o ji su vandens srove masazavo ir palengvejo 4u.gif

aš 5oj gimdžiau ir dušu dar ir kaip naudojaus - ir per, ir po gimdymo rolleyes.gif kokią valandą turbūt duše sėdėjau ir pilvą laisčiau biggrin.gif tuo metu būčiau naudojusis bet kuo, kas ką būtų pataręs ir pasakęs, kad gali skausmą sumažinti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 17, 15:40)

QUOTE(Mirksniukas @ 2008 11 17, 19:13)
aš 5oj gimdžiau ir dušu dar ir kaip naudojaus - ir per, ir po gimdymo rolleyes.gif  kokią valandą turbūt duše sėdėjau ir pilvą laisčiau biggrin.gif  tuo metu būčiau naudojusis bet kuo, kas ką būtų pataręs ir pasakęs, kad gali skausmą sumažinti.. ax.gif

na as pries 8 men. gimdziau 5-oje palatoje, su dusu. Kadangi epiduro nesidariau, tai dusas man buvo pati geriausia priemone!!! per saremius duse daug daug daug lengviau, nei vaikstant ar, tuo labiau, gulint... beje, gydytojas kazkaip leido suprast, kad vonia gal dar net geriau.. pries einant i gimdykla vis klause, gal visgi noreciau su vonia... bet as dusa pasirinkau. tiesa sakant, tik del to, kad ta gimdykla man tokia mielesne buvo, siltesne (spalvu prasme)... blush2.gif
tiesa, epiduro taip ir neprireike. bet jei nebutu buve duso, greiciausiai buciau "pasirasius" ir ant epiduro...
Atsakyti
Ir as vis mastau kur man gimdyti... Arciau namu butu II ligonine,bet dar nesu isitikinusi ar ten tikrai noriu:)
Atsakyti
o pas mane butu toks klausimelis : ligonineje duoda kokius naktinius marskinelius? ar nelabai?
Atsakyti
prieš gimdyma duoda tokius baltus su iškirpte gilia ir chalata. imti reikia, nes negaila sutepti/o kai jau pasigimdai, nueini i palata, galima savais persirengti
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 19, 14:30)
prieš gimdyma duoda tokius baltus su iškirpte gilia ir chalata. imti reikia, nes negaila sutepti/o kai jau pasigimdai, nueini i palata, galima savais persirengti

aisku, dekui uz atsakyma
Atsakyti
sveikos,gal zinot kiek kainuoja epiduras 2 ligoninej? as skaiciau ju kainyne tai nieko ten nesuprantu g.gif vienoj vietoj raso 150 kitoj 250, o ant sienos dar radau kad 155lt. gal kas susiduret ir zinot? dekui smile.gif
Atsakyti