Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 14, 23:55)
pagaliau gavau atsakyma aciu labai,manau sanai buvo galima taip graziai parasyti,o ne iskart pulti, 4u.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

o tai kas konkretaus tame atsakyme. viena karta pataiko, kita gal ne, vienas gyd. super atidirbes ir dozes gerai padaro, kitas ne...man gal nera komplikaciju, kitam bus. ot sužinojai daug... biggrin.gif
Atsakyti
ka reikejo ta ir szinojau o tau konfliktuoti norisi,matosi intelektas tavo,akyplesa,paprastumo biski... nestuke.gif
Atsakyti
Na žinai ką, robertadeniro, tavo vietoj patylėčiau. Nalabai bendraut moki mergyt. Jeigu nori išsilieti, tai yra begalė temų kur gali akis draskyti. Man visasi neįdomu, įlindus į šitą temą skaityti tavo isterijas.

Dabar klausimukas pagimdžiusioms. Kaip suprantu dušas yra 5 gimdykloj, o 6 - vonia? Ar pasinaudojot šitais dalykais? O gal neverta ten prašytis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 15, 10:20)
ka reikejo ta ir szinojau o tau konfliktuoti norisi,matosi intelektas tavo,akyplesa,paprastumo biski... nestuke.gif

tu labai parodai savo „intelektą“ tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 15, 10:25)
Dabar klausimukas pagimdžiusioms. Kaip suprantu dušas yra 5 gimdykloj, o 6 - vonia? Ar pasinaudojot šitais dalykais? O gal neverta ten prašytis g.gif ?

As taip pat apie tai svarstau drinks_cheers.gif Kiek pamenu is gimdziusiu tose gimdyklose nei viena tuo nepasinaudojo...Nors kinezeterapeute (ji II pravedineja manksteles nestuke.gif ) sake, kad buvo toj su dusu ir jai labai gelbejo, nes kaklelis letai atsidarinejo, o ji su vandens srove masazavo ir palengvejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 11 15, 11:44)
As taip pat apie tai svarstau drinks_cheers.gif Kiek pamenu is gimdziusiu tose gimdyklose nei viena tuo nepasinaudojo...Nors kinezeterapeute (ji II pravedineja manksteles  nestuke.gif ) sake, kad buvo toj su dusu ir jai labai gelbejo, nes kaklelis letai atsidarinejo, o ji su vandens srove masazavo ir palengvejo 4u.gif

aš buvau 5, bet dušu pasinaudojau tik jau po gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
P.S. masazavo ne kakleli, o pilva...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 15, 09:25)
Na žinai ką, robertadeniro, tavo vietoj patylėčiau. Nalabai bendraut moki mergyt. Jeigu nori išsilieti, tai yra begalė temų kur gali akis draskyti. Man visasi neįdomu, įlindus į šitą temą skaityti tavo isterijas.

as buvau 5, bet nepasinaudojau dusu.. kai suleidzia epidura tai jau is lovos nebesikeli, o pries tai kazkaip skaudejo ir nesinorejo i dusa list g.gif Bet jei megsti vandeni ir t.t. tai tada super reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti

Gimdžiau beveik prieš penkis metus, tai pasirinkau gimdyklą su vonia. Teko gerą valandą joje pagulėti, o po to tiesiai ant stalo užkėlė. Man labai skaudėjo, kadangi gimdžiau be nejautros, todėl vonia padėjo, nes šiek tiek atpalaidavo, o be to negalėjau labai muistytis nes bijojau priburbuliuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 11 13, 20:15)
tik nesitikekit ja greit gaut, as dar negavau jos  doh.gif

kai tik vaiką užregistruoji, tą pačią dieną ir gauni. Bent jau prieš 2-3 metus taip buvo. Mes saviškį užregistravom. tiesiai iš rotušės nusiuntė pinigėlių atsiimti, į rankas ir išmokėjo. Draugė gimdė prieš du metus - irgi ta pati procedūra: gavo gimimo liudijimą, perėjo pe raikštę ir gavo tą vienkartinę išmoką.

aš prašiausi į 5, ketinau paisnaudot. nespėjau, per greit pagimdžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 11 15, 21:19)
kai tik vaiką užregistruoji, tą pačią dieną ir gauni. Bent jau prieš 2-3 metus taip buvo. Mes saviškį užregistravom. tiesiai iš rotušės nusiuntė pinigėlių atsiimti, į rankas ir išmokėjo. Draugė gimdė prieš du metus - irgi ta pati procedūra: gavo gimimo liudijimą, perėjo pe raikštę ir gavo tą vienkartinę išmoką.
aš prašiausi į 5, ketinau paisnaudot. nespėjau, per greit pagimdžiau biggrin.gif

Dabar jau tiesiai is rotuses pinigeliu neduoda schmoll.gif buvau isimti savo mazei gimimo liudijimo, tai sake del pasalpos kreiptis i seniunija pagal gyvenamaja vieta po kokios savaites, kol duomenys suvaikscios... g.gif tai vat.

Na man irgi teko pabuvot 5 gimdykloj. Akusere sake, kad tas dusas skirtas toms, kurios gimdo naturaliai. Nes gavus epidura, tai tik guli lovoj ir viskas... unsure.gif
Atsakyti
Pirmagime gime II ligoninej. Jei pavyks, tai antras lelius irgi gims ten pat. Patiko tiek palata, tiek personalas thumbup.gif
Atsakyti