Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(norita @ 2008 11 07, 20:35)
Man tai jau geriau vaikas būna aprengtas gražiais ir tvarkingais savais drabužėliais, negu kažkokias nuskalbtais ir apibrizgusiais valdiškais

Va sito as kazkaip visiskai nesureiksminu unsure.gif Man netgi dar geriau butu, jei vaika rengtu ligonines rubeliais...
Aisku... kiekvienai savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 09, 00:19)
Va sito as kazkaip visiskai nesureiksminu  unsure.gif Man netgi dar geriau butu, jei vaika rengtu ligonines rubeliais...
Aisku... kiekvienai savo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man ir kazkaip ner didelio skirtumo... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.situos dokumentus vezetes kartu pasa sodra ir nesciosios kortele?daugiau nieko?
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 10, 10:27)
sveikos mamytes.situos dokumentus vezetes kartu pasa sodra ir nesciosios kortele?daugiau nieko?

As veziausi tik pasa ir nesciosios kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal zinot kiek ta vienkartine pasalpa siuo metu yra?lb idomu vienos viena sako kitos kita.dekui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 10, 09:58)
o gal zinot kiek ta vienkartine pasalpa siuo metu yra?lb idomu vienos viena sako kitos kita.dekui nestuke.gif

Kol kas dar 1040 Lt
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 11 10, 13:33)
Kol kas dar 1040 Lt

tik nesitikekit ja greit gaut, as dar negavau jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 11 10, 13:33)
Kol kas dar 1040 Lt

tik nuo 2009 01 01 ji padidės 400 Lt thumbup.gif
Atsakyti
o ar pataiko is pirmo karto ta epidiura ?o ar buna komplikaciju nuo ju ar pasako pries leidziant? nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 14, 16:31)
o ar pataiko is pirmo karto ta epidiura ?o ar buna komplikaciju nuo ju ar pasako pries leidziant? nestuke.gif  g.gif

Man pataike is pirmo karto thumbup.gif
Jokiu komplikaciju nebuvo, be to pries - viska papasakojo apie tai rolleyes.gif
Atsakyti
tai sako?ar skauda?tai kateteri istasto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 14, 15:41)
tai sako?ar skauda?tai kateteri istasto? g.gif

pabandyk ir sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti