QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 07, 10:43)
Aš prieš 2 metus gimdžiau šioje ligonėje, pirmą vaiką klinikose. Tai skirtumas nepalyginsi. Tikrai jai sugalvočiau gimdyti trečią vaiką į antrą ligoninę nevažiuočiau nė už ką. Pora pvz. Dar vaikelio nepagimdžius jau klausia ar savo drabužėlius vaikui atsivažiau ir pampersus - klinikose neleidžia dėt pampersų kol vaikelis pirmą kart nepasituština ir drabužius savo uždėt leidžia kai tik namo važiuoji. Nesveria vaiko kiekviena dieną, nes neva nėra būtinybės, kai paprašai kad pasvertu tai pasako svers kada važiuosi namo, jai vaikas per daug svorio praras neišleisim namo ir t.t.
P.S. po gimdymo net nesugebėjo apžiūrėt manęs palatos gydytoją, nors buvau plyšus per gimdymą ir siūta. Tiesa atėjo gydytoja apžiūrėt kuriai buvom davę pinigų per gimdymą, nes palatos gydytoja to nesugebėjo padaryt.
Man tai jau geriau vaikas būna aprengtas gražiais ir tvarkingais savais drabužėliais, negu kažkokias nuskalbtais ir apibrizgusiais valdiškais (mano dičkis tokiais buvo aprengtas KGN, kelnės be sagučių, per kilpą prakišo ir gerai, marškinukų viršutinių knopkytės niškritę, akys išėję, apaplyšę
) O IIlig. aprengė iškart savais ir džiaugiesi leliuku
Kas dėl svėrimo, tai dėl manęs tegu sveria kad ir tris kartus per dieną, o ne kai susiruoši namo važiuot pasako kad svorio per mažai dar neišleisim