Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 07, 19:18)
be to paradoksas - patolog. sk. kiekvienoj plakatai didžiausi apie žindyma, pozas ir t.t., o pogimdyvinėse palatose to nėra bigsmile.gif aš pvz. manau, kad patolog. sk. to nereikia, nes kai ten guli, ne tas rūpi, o kai jau vaikas šalia, tai gal ir plakatas padėtų

drinks_cheers.gif

P.S. kaip sūnelis auga? 4u.gif
Atsakyti
tai kol jom neisdeda i akis visko tol jos ereles .bet viskam yra pradzia ir galas,nu as netylesiu tikrai,aciu mamytem kad parasote,kas ten vyksta ir kokios ten panteros gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nail.gif nail.gif nail.gif supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 07, 10:43)
Aš prieš 2 metus gimdžiau šioje ligonėje, pirmą vaiką klinikose. Tai skirtumas nepalyginsi. Tikrai jai sugalvočiau gimdyti trečią vaiką į antrą ligoninę nevažiuočiau nė už ką. Pora pvz. Dar vaikelio nepagimdžius jau klausia ar savo drabužėlius vaikui atsivažiau ir pampersus - klinikose neleidžia dėt pampersų kol vaikelis pirmą kart nepasituština ir drabužius savo uždėt leidžia kai tik namo važiuoji. Nesveria vaiko kiekviena dieną, nes neva nėra būtinybės, kai paprašai kad pasvertu tai pasako svers kada važiuosi namo, jai vaikas per daug svorio praras neišleisim namo ir t.t.
P.S. po gimdymo net nesugebėjo apžiūrėt manęs palatos gydytoją, nors buvau plyšus per gimdymą ir siūta. Tiesa atėjo gydytoja apžiūrėt kuriai buvom davę pinigų per gimdymą, nes palatos gydytoja to nesugebėjo padaryt.

Man tai jau geriau vaikas būna aprengtas gražiais ir tvarkingais savais drabužėliais, negu kažkokias nuskalbtais ir apibrizgusiais valdiškais (mano dičkis tokiais buvo aprengtas KGN, kelnės be sagučių, per kilpą prakišo ir gerai, marškinukų viršutinių knopkytės niškritę, akys išėję, apaplyšę doh.gif ) O IIlig. aprengė iškart savais ir džiaugiesi leliuku thumbup.gif
Kas dėl svėrimo, tai dėl manęs tegu sveria kad ir tris kartus per dieną, o ne kai susiruoši namo važiuot pasako kad svorio per mažai dar neišleisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 07, 21:18)
tai kol jom neisdeda i akis visko tol jos ereles .bet viskam yra pradzia ir galas,nu as netylesiu tikrai,aciu mamytem kad parasote,kas ten vyksta ir kokios ten panteros gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nail.gif  nail.gif  nail.gif  supermama.gif

tai ten jai buvo sakyta box.gif bet ji vistiek savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 11 07, 20:17)
drinks_cheers.gif

P.S. kaip sūnelis auga?  4u.gif

dėkui, tikrai auga bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Tos kurios kvietėt gydytojas ne jų budėjimo metu ar mokėjot į kasą? Mano gyd. užsiminė, kad labai sugriežtinta tvarka ir būtina susimokėt 460 lt g.gif
Tai kiek tada gydytojui mokėt g.gif Truputį pasimetus ax.gif
Atsakyti
nu bet ar verta tiek kisti pinigu?sitiek meketi kad vaikutis isvystu pasauli. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 08, 02:05)
Sveikos.

Tos kurios kvietėt gydytojas ne jų budėjimo metu ar mokėjot į kasą? Mano gyd. užsiminė, kad labai sugriežtinta tvarka ir būtina susimokėt 460 lt  g.gif
Tai kiek tada gydytojui mokėt g.gif  Truputį pasimetus ax.gif

Kiek gyd. moket, prie tu kur i kasa mokesi, turetum jos ir pasiteiraut mirksiukas.gif O i kasa, kad dabar butina moket ir as girdejau, rysium su tuo, kad biudzetas nesurenkamas ar kazkas p... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 07, 22:10)
dėkui, tikrai auga  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Paziurejau i tavo liniuote, atrodo taip senai gimdei, o is tikro dar tiek nedaug laiko praejo...nelabai isivaizduoju kaip su tokiu mazgium ir man reiks neuzilgo tvarkytis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 08, 02:05)
Sveikos.

Tos kurios kvietėt gydytojas ne jų budėjimo metu ar mokėjot į kasą? Mano gyd. užsiminė, kad labai sugriežtinta tvarka ir būtina susimokėt 460 lt  g.gif
Tai kiek tada gydytojui mokėt g.gif  Truputį pasimetus ax.gif

mokėjau ir gyd., ir i kasa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 08, 17:55)
mokėjau ir gyd., ir i kasa  tongue.gif

Tai aš kaip suprantu, suma gyd. nekinta nuo to, kad į kasą dar susimoki g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 08, 18:11)
Tai aš kaip suprantu, suma gyd. nekinta nuo to, kad į kasą dar susimoki g.gif ?

ne. išejo tikrai daug
Atsakyti