Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 06, 21:57)
nu bet tikrai slykscios sesutes,matyt negavo kysiu uztad sitaip.nu as ir galvoju 2 gimdyti,bet dabar paskaicius mamyciu istorijas kraupu darosi.nu man taip pasakytu akis iskabinciau tikrai,palauk nera.ir nusileisti tokiom nera reikalo.svarbu kad dabar tu namie su vaikuciu ir viskas  gerai.aciu uz aprasyma.sekmes tau ir leliukui 4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif  2.gif  nail.gif  nail.gif  nail.gif

Mh...negaliu atsidziaugti kad jau pagaliau namie bigsmile.gif mamos prieziura II ligoninej tikrai super (bent jau man), bet vat viska sugadina pasikelusios vaiku sesutes sad.gif na buvo kelios ir normalios, tai kai kildavo mums su vyru kokiu klausimu, tai laukdavom ju pamainos ax.gif isvaziuodami is ligonines nunesem sesutem saldainiu ir sampano. Gerai kad isejimo diena dirbo ne ta ziezula, anot kurios noriu savo vaiku atsikratyt gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 11 06, 20:41)
Dar karteli dekui visoms uz sveikinimus  smile.gif 

cia gal ta su akinukais g.gif , nes as gulejau 7 dienas, tai man ji viena nepatiko doh.gif , kitos geresnes. Bet man va sita tai doh.gif , ka paklausi to negausi.
Atsakyti
Vat apie tas seseles jau ne viena taip atsiliepia doh.gif Siaip girdejus, kad maloniausios yra tos, kur dieninej pamainoj dirba... g.gif
Atsakyti
yra atskira tema apie jas. O siaip taai tikrai vienos nuomones, kada, kaip, kiek maitinti vaika ten nera, reikia paciom atsirinkti. Ir iki siol gailiuosi, kad nepasakiau kai kuriom, ka apie jas galvoju, bet... pasakysiu...
Atsakyti
Na as irgi pries pora dienu grizau is IIos. Pirma ten irgi gimdziau, jei turesiu trecia tikrai ten gimdysiu 4u.gif Supper rupinosi ten manim ir gydytojai ir akusere. Va vaiku sesele su akinukais juodais plaukais ir man nepatiko grubi jau labai, bet as i ja demesio nekreipiau 4u.gif
Visas personalas malonus i palata ateina 3-5 kartus visad klausia kaip jauties. Guli viena kaip karaliene, ne uz ka nevaziuociau kitur gimdyti, vien delto. Vienas vaikutis uz sienos verke visa nakti, tai pagalvojau, o jeigu taip vienoj palatoj, kosmaras... schmoll.gif

Gimdziau pas Zebrauskiene, nesusitarus, super gydytoja, ne be reikalo ji ten vyriausia 4u.gif Bet visa didziausia darba man atliko akusere, maniske buvo Ilona Jonuliene (tiksliai pavardes nepamenu) va cia tai moteriske thumbup.gif thumbup.gif Klausiau jos komandu ir neplysau, o rupestis jos begalinis 4u.gif
Na tikrai visoms rekomenduoju gimdyti IIoje, as antra karta net labiau patenkinta nei pirma 4u.gif
Visoms sekmes, lengvo ir greito gimdymo 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos mamytes. smile.gif nu dekui kad pasaret kaip atrodo tos ziezulos.man greit gimdyti jau nu jei man sitaip bus isdesiu uz visas mamas atsimins ilgai.atrodo kad jos pacios butu negimde,ir nezino ka cia reiskia.visom sekmes ir dziaugiuosi kad jau namuose po visu vargu, 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nail.gif nail.gif nail.gif o jei uznervuos tada neatsakau bash.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
as tai isvis seseliu nieko neklausinejau,tai jos man pradejo sakyti kodel nieko nesidomi,tai sakau cia mam antras vaikas as viska zinau.tik vaiku daktares klausiau,nes sunelis nekakojo ligoninej.
Atsakyti
Aš prieš 2 metus gimdžiau šioje ligonėje, pirmą vaiką klinikose. Tai skirtumas nepalyginsi. Tikrai jai sugalvočiau gimdyti trečią vaiką į antrą ligoninę nevažiuočiau nė už ką. Pora pvz. Dar vaikelio nepagimdžius jau klausia ar savo drabužėlius vaikui atsivažiau ir pampersus - klinikose neleidžia dėt pampersų kol vaikelis pirmą kart nepasituština ir drabužius savo uždėt leidžia kai tik namo važiuoji. Nesveria vaiko kiekviena dieną, nes neva nėra būtinybės, kai paprašai kad pasvertu tai pasako svers kada važiuosi namo, jai vaikas per daug svorio praras neišleisim namo ir t.t.
P.S. po gimdymo net nesugebėjo apžiūrėt manęs palatos gydytoją, nors buvau plyšus per gimdymą ir siūta. Tiesa atėjo gydytoja apžiūrėt kuriai buvom davę pinigų per gimdymą, nes palatos gydytoja to nesugebėjo padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildažytė: 07 lapkričio 2008 - 09:46
O palatos gydytoja turbūt Kardelienė?
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 11 07, 00:12)
Na as irgi pries pora dienu grizau is IIos.

Smagu kai su gerais ispudziais po gimdymo gryzta 4u.gif Sveikinu wub.gif
O del seseliu tai panasiai ir pagalvojau, kad reik paciai viska zinot tik taip nuo bjaurumo gali apsisaugot doh.gif Arba paskleist zinia, kad esi kokio nors dienrascio korespondente... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 11 07, 09:57)
sveikos visos mamytes. smile.gif nu dekui kad pasaret kaip atrodo tos ziezulos.man greit gimdyti jau nu jei man sitaip bus isdesiu uz visas mamas atsimins ilgai.atrodo kad jos pacios butu negimde,ir nezino ka cia reiskia.visom sekmes ir dziaugiuosi kad jau namuose po visu vargu, 4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nail.gif  nail.gif  nail.gif o jei uznervuos tada neatsakau bash.gif  gun_rifle.gif

na ta su akinukais turbut negimde g.gif , nes jei kazko paklausi jos, tai kai paziures kai i fool.gif, "kaip tu nezinai". Bet mes su vyru vistiek klausem ir sakem, kad pirmas vaikas ir nemokam nieko,
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 11 07, 19:11)
na ta su akinukais turbut negimde  g.gif , nes jei kazko paklausi jos, tai kai paziures kai i  fool.gif, "kaip tu nezinai". Bet mes su vyru vistiek klausem ir sakem, kad pirmas vaikas ir nemokam nieko,

nu geras ir mums tas pats buvo. išdurnina,..ka sako nemokat žindyt??/sakau, ne. sako reikėjo lankyti kursus...be to paradoksas - patolog. sk. kiekvienoj plakatai didžiausi apie žindyma, pozas ir t.t., o pogimdyvinėse palatose to nėra bigsmile.gif aš pvz. manau, kad patolog. sk. to nereikia, nes kai ten guli, ne tas rūpi, o kai jau vaikas šalia, tai gal ir plakatas padėtų
Atsakyti