Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

mus namo paleido po dvieju paru,or gerai,nes nebuvo man ten ka veikti,nes viska zinojau
Atsakyti
sveikos mamytes,man jau 36 savaite,ir pasmukes zemyn.o lasaline ar stato po gimdymo?drauge ten gimde tai sake kad 4 paras laike,sake nesvarbu kad ir gerai jautiesi.ir dar noriu paklausti sake ,kad skiepija po gimdymo leliukus ir kokius ten popieriius reikia pasirasyti? g.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif g.gif
Atsakyti
kur visos mamytes dingo.?
Atsakyti
o kam ta lašinė? Nebent jei labai nukraujuoji gal..... skiepija po gimdymo. Ir vitamina K leidžia. Aš kadangi buvau atjungta, tai vyras ten viska pasirašinėjo.
Atsakyti
nu man taip sake ,tai uztad ir pasiklausti noriu.
Atsakyti
Labukas. va siandien gryzau is II. Sugalvojo mano maze ateiti 2 savaitem anksciau negu priklauso unsure.gif Susikomplikavus gimdymui buvo atliktas cezaris.Isgulejau ligonineje 9 dienas. Prieziura negalejau skustis thumbup.gif .Kol negalejau atsikelti is lovos, kasdien buvo keiciamos palos, apiprausdavo. Naktinius marskinius keiciau beveik kasdien-kartais pati paprasydavau, kartais pasiteiraudavo ar ko nereikia-naktiniu, patalynes. skyriaus akuseres tikrai liux clap_1.gif . Taciau apie vaiku skyriaus sesutes to paties pasakyti negaliu. Tik keletas normaliu wacko.gif Kas del pampersu tai keleta vis idedavo i stalciu, palikdavo palu.
Atsakyti
Sveika sugrizusi... O pas kokia gydytoja gimdei? Ar tareisi?
Atsakyti
sveika sveikinu su vaikuciu ir sveika sugrizus.placiau parasyki savo visa istorija.dekui. smile.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 11 06, 02:50)
Labukas. va siandien gryzau is II. Sugalvojo mano maze ateiti 2 savaitem anksciau negu priklauso  unsure.gif Susikomplikavus gimdymui buvo atliktas cezaris.Isgulejau ligonineje 9 dienas. Prieziura negalejau skustis  thumbup.gif .Kol negalejau atsikelti is lovos, kasdien buvo keiciamos palos, apiprausdavo. Naktinius marskinius keiciau beveik kasdien-kartais pati paprasydavau, kartais pasiteiraudavo ar ko nereikia-naktiniu, patalynes. skyriaus akuseres tikrai liux  clap_1.gif . Taciau apie vaiku skyriaus sesutes to paties pasakyti negaliu. Tik keletas normaliu  wacko.gif Kas del pampersu tai keleta vis idedavo i stalciu, palikdavo palu.

Sveikinu jau turint savo mazyle! wub.gif
Gal gali konkreciau apie vaiku skyriaus sesutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 11 06, 09:28)
Sveika sugrizusi... O pas kokia gydytoja gimdei? Ar tareisi?

Dekui uz sveikinimus tongue.gif Buvau susitarusi su Zebrauskiene. Dziaugiuosi savo pasirinkimu happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 11 06, 16:29)
Sveikinu jau turint savo mazyle! wub.gif
Gal gali konkreciau apie vaiku skyriaus sesutes? 4u.gif

Dar karteli dekui visoms uz sveikinimus smile.gif
Kadangi man buvo darytas cezaris, ir kai jau gavau vaikeli pas save i palata (nes is pradziu dukriukui prireike inkubatoriaus), su vyru pagalvojome kad reikia pasikviesti sesute is vaiku skyriaus kad parodytu kaip prausti, kaip pampersa pakeist ir tt. sviezi tevai visgi blush2.gif Atejus sesele buvo tokia labai jau "pasikelus". Is pradziu paklausiau ar uztenka mano dukrytei mano priespienio, visgi po cezario, kabo istisai ji man ant papu...tai buvau aprekta kad "ka tu vaika nuplesti nuo saves nori? 9 men jus buvot kartu, o dabar tu nori juo atsikratyti" !!!! nu sakau atsikratyti niekas ja nenori, as tik klausiu ar jai uztenka to, ka is manes gauna....tai sako "ka tu galvoji vaikas kabotu ant papo jei jis tuscias butu ir kramtytu ta tuscia guma"?... nu be zodziu...del pampersu keitimo isgirdom "kam ji keist jei neprikrautas". Tai sakom gi kad moketumem susitvarkyt. Deja nieko mums neparode. uz poros valandu atejo pati. gerai kad dukryte kabojo ant papo, o tai vel buciau gavus rekt doh.gif atejus sako nu gerai ima tevelis vaika, sakau ka daryt. va tada tai jau galima vaika nuo papo nukabint... blink.gif zodziu pastovejo, pasake kaip laikyt vaika kaip praust ir isejo. Ta vakara nejom daugiau nieko klausti rolleyes.gif
Kitos sesutes buvo malonesnes, tik keista kad visos jos ten skirtingai masto...jei paklausi kas kiek laiko reikia vaika maitinti, viena pasakys kad kas 3valandas diena nakti, kita sakys kad nakti reikia leisti vaikui miegoti, kita pasakys kad kas 2 valandas, o dar kita atejus sakys kad ne-2 valandos per mazas tarpas, vaikas neisalksta.
Atsakyti
nu bet tikrai slykscios sesutes,matyt negavo kysiu uztad sitaip.nu as ir galvoju 2 gimdyti,bet dabar paskaicius mamyciu istorijas kraupu darosi.nu man taip pasakytu akis iskabinciau tikrai,palauk nera.ir nusileisti tokiom nera reikalo.svarbu kad dabar tu namie su vaikuciu ir viskas gerai.aciu uz aprasyma.sekmes tau ir leliukui 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif 2.gif nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti