Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(jurga197733 @ 2008 08 28, 18:30)
Kaina tai manau panasi kaip ir visur ir kai paklausiau tai viskas sako svarbu , kad viskas butu gerai, kad vaikelis sveikas butu, o tada ir pinigai, prietaringa ji. Siaip as su ja susiduriau keistoj situacijoje. Pries 3m man buvo negimdiminis nestumas teko skubiai operuot, o kadangi buvau supykus ant visu gydytoju norejau pakeist ginekologe, drauge pas ja lankesi pasiule ir man uzsiregistruot lankaiusi pas ja neries kr dabar Jonuciuose kadangi man arti namu, ir kai pirma karta pas ja atejau sako man labai matyta tu g.gif  ar negulejai II lig? Gulejau sakau, va sako as tave prisimenu kaip koridoriais vaiksciojai smile.gif  Taip ir likau pas ja. Na bet cia nukrypau, zodziu ji man visa situacija nusviete taip:
1. Kaina po visko 800, dirba ji su savo komanda.
2. Jau turi isivedus mano mobilu kaip ir visu nestukiu, kurios pas ja gimdo, tad jei kas naktis-diena skambinu ir jau sakau kas per beda jei kas (tfu, tfu)
3. Po planu man naturaliai apie rugs 25, bet planuoja apie 20-22d nes ji sako, kad nera skirtumo ar 38 ar 39 ar 40 savaite gimsta vaikelis, svarbu isnesiot iki 38 savaites.
4. Sake bus taip, susitariam kada planinis cezaris, atvaziuoji nuo pietu (vakarykstes dienos) nieko nevalgius, tureti kartu asmeninius savo daiktus, dokumentus leliukui pora kepuryciu, pampersu, marskineliu, tokie kur iskarto su pirstinytem buna, kad nesusidraskytu, sliaustinuku kelis na zodziu kraitelis taip kaip ir visur.
5. Sutvarko dokumentus, guldo operuot, 40min ir viskas (kadangi as jau turiu randa tai pjaus per ta pati) o siaip randas buna nezymus. Vaikelis gimsta, parodo, jei vyras kartu eina kartu su seselemis ir ziuri kaip prausia leliuka, rengia ir t.t, para reikes gulet po reanimacijos palatoj su kateteriu (bjaurus jausmas doh.gif ) jei vyras lieka nakciai vaikeli palieka, jei ne seseles priziuri, kita diena jau kelies ir bandai judeti (o bus nelengva)
6. Palatos visos vienodos, yra jose wc dusas koridoriaus gale (nes po cezario tik iki puses savaite vistiek gali praustis) jei yravietos lieka vyrui lova, jei daug gimdyviu tai nieko nebus (normalu, juk negules jos koridoriuj) kai paklausiau gal seselem ten ka nors ir.......turet....kaip sakoma.....sako nereikia nes ju nesugaudysi yra 3 pamainos ir keiciasi nuolat, o siaip tada ji jau guldosi i savo palatas kur priziuri ir zadejo ateit aplankyt smile.gif nes vistik daug gimdymu turi ir cezariu ir daznai budi II lig.
Tai vat, o kai paklausiau kaip paskui buna tai jau sako ten vaikuciu gydytoja priziuri, jos darbas, kad susilauktum vaikelio, o paskui jau kitos gydyt darbas, o savijauta tai sako zinai, gulejai panasiai, o tai tikrai zinau kad nebus linksma schmoll.gif  o siaip tai paniskai jau bijau, va eisiu pirmad vel pas ja ziuresiu ka sakys, siiap labai konkreti ko paklausi ta ir gauni. dar klausiau o kas jei bus ekstra koks atejis ar panasiai, tai sako vat uz tai ir moki, kad jei sutariam, tai ir gimdai pas mane. oi bijau nestuke.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tai tuos 800 lt ji jau cia su savo komanda dalinasi ar cia tik jai.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2008 08 28, 20:37)
o tai tuos 800 lt ji jau cia su savo komanda dalinasi ar cia tik jai.. blush2.gif  ax.gif

o apie kurią čia gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 28, 19:46)
o apie kurią čia gydytoją?

Apie Barakauskiene, kaip supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 08 28, 22:09)
Apie Barakauskiene, kaip supratau  ax.gif

a, aišku. tada jų visų *stafkės* panašios biggrin.gif
Atsakyti
Kiek as klausinejausi ar klinikos ar II ligon ar mazylis visur kainos panasios, tik kartais taip buna, kad nezinai ar geriau pasinaudot teise gimdyti nemokamai ir niekam nieko neduoti ar duoti tuos pinigelius. Kiek klausinejausi kas neseniai gimde is draugiu tai ne visada jei esi susitarusi viskas gerai ir praeina sklandziai, kartais sukisi tuos pinigelius, o gauni tiek pat kiek kita nieko neduoadanti, manau cia tik nuo gydytojo geros valios, aplinkybiu ir likimo priklauso kaip pasiseks. Mano nuomone tas susitarimas is anksto ir konkreti suma palengvina paciai nestukei laukti visko ramiau, nes tu zinai bent jau, kad gali bet kada (mokedama pinigelius isigyji teise) paskambinti tai gydyt i mobilu ir paklausti kas negerai jei jauti kazka negero, pvz man asmeniskai ramiau as zinau, kad mokesiu, kiek mokesiu, ko uz tai galiu tiketis, jei pasijusiu blogai, kad ir nakti galiu jai paskambinti ir paklausti (leidimo aisku paklausiau) ir jei bus kas negero tai bent zinosiu i kuri asmeni kreiptis konkrecios pagalbos arba galu gale zinosiu kas atsakingas, nes ant jos peciu gulasi didele atsakomybe, juk jau nepasakys ai nezinau kuri cia gydyt nusprende, kad reikia daryti taip ar kitaip, nes tik ji ir buna atsakinga jei vadovauja visam paradui smile.gif taip, kad tfu tfu tu reikia tiketis , kad viskas bus gerai ir tie pinigeliai isleisti bus verti to, juk visdelto kalbam apie musu sveikata bei gimstancio vaikelio. Bet cia aisku tik mano subjektyvi nuomone ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , pas mane yra vienas klausimelis g.gif. As sioja ligonine nesilankiau, bet noresiu cia gimdyti, tai mano daktare tave siuntima ultragarso tyrimui, su juo galiu eiti i benkuriuos GN, tuo paciu susipazinti su ligonine, tai su siuo siuntimu eisiu buten i sia ligonine, tai reikes man ten kazkiek moketi? Kazin ar aprodis man ten kaip viskas atrodo (nes pirmas gimdymas, tai nezinau kaip kas yra doh.gif ) .
Na pasimetusi juodai siuo metu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,as tik ka is po ligonines. Teko paguleti II ligoninjepas Barakauskiene.Gydytoja tikrai super... Visada maloni,visada patars p[asakys...Sakaiu jei viskas gerai,tai tikriausiai ir pas ja tarsiuosi gimdyti, nors man iki to dar toli...O pries kiek laiko reikia pradeti pas jalankytis, jei nori pas ja gimdyti?>
Atsakyti
aš galvoju 2 lig. gimdyti. norėčiau pas Leščiovą, jei kartais išeitų atostogų ar negalėtų, tektų ieškotis kitos gyd. Ar tikrai faina Barakauskiene?
Papildyta:
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 29, 12:33)
Sveikos  4u.gif , pas mane yra vienas klausimelis  g.gif. As sioja ligonine nesilankiau, bet noresiu cia gimdyti, tai mano daktare tave siuntima ultragarso tyrimui, su juo galiu eiti i benkuriuos GN, tuo paciu susipazinti su ligonine, tai su siuo siuntimu eisiu buten i sia ligonine, tai reikes man ten kazkiek moketi? Kazin ar aprodis man ten kaip viskas atrodo (nes pirmas gimdymas, tai nezinau kaip kas yra  doh.gif ) .
Na pasimetusi juodai siuo metu  doh.gif

labas labas. tu į paskaitėles bent kartą nueik 2 lig. būna 4-ieniais, 12 val. plačiau pasakys tau spaliukių forume. tada kai paprašai ir parodo gimdyklas. aš esu buvus. man visai patiko tas, kad ateini ten ir būni kol pagimdai...toks kambarys tavo šeimai skirtas. nereikia niekur lakstyti. po to po gimdymo irgi atskiros palatos, mama+vaikas+tevas (10lt lova). tai manau yra thumbup.gif , negu gulėt 2-3 moterim palatoj... g.gif
Atsakyti
Mmmm gal i paskaitele reikes naiti 4u.gif , o kiek ju ten buna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 29, 18:36)
Mmmm gal i paskaitele reikes naiti  4u.gif , o kiek ju ten buna?  smile.gif

čia aš tau nepasakysiu, nes nežinau. yra iš kaukienčių spaliukių, kas nuolat lanko ir žino
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 08 29, 18:36)
Mmmm gal i paskaitele reikes naiti  4u.gif , o kiek ju ten buna?  smile.gif

Kiek zinau ateinanti ketvirtadieni paskaita apie gimdyma, pati zadu eiti, 12 val. Tai gal ir gimdyklas aprodys mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo tai butinai eisiu thumbup.gif
Atsakyti