Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 31, 10:29)
o kiek pampersu emet i ligonine?

Mes buvom vieną pakuotę pampersų pasiėmę, bet sunaudojom gal tik pusę per tą laiką, kol buvom ligoninėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 10 27, 15:53)
As Barakauskiene gimdziau  mirksiukas.gif

Ir as pas Barakauskiene, man tai ji super duper ax.gif Konkreti ir matosi su patirtim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 31, 08:56)
ax.gif  nors kaip as buvau 2ligoninei tai nesake kad maitina misinukais

Misinukais maitint jos labai jau nori, mano irgi damaitino viena vakara, paciupo ir sako alkanas jis. Kita vakara nedaviau, sakau, pati susitvarkysiu. Taip kad patarimas, neduokit vaiko, jei siulys pasaugot ar pamaitint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 31, 09:29)
o kiek pampersu emet i ligonine?

Siaip yra ir ligobninej, bet mes naudojom savo. ax.gif Taip kad patiems spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 10 31, 12:26)
Ir as pas Barakauskiene, man tai ji super duper  ax.gif Konkreti ir matosi su patirtim  thumbup.gif
Papildyta:

Misinukais maitint jos labai jau nori, mano irgi damaitino viena vakara, paciupo ir sako alkanas jis. Kita vakara nedaviau, sakau, pati susitvarkysiu. Taip kad patarimas, neduokit vaiko, jei siulys pasaugot ar pamaitint  4u.gif
Papildyta:

Siaip yra ir ligobninej, bet mes naudojom savo.  ax.gif Taip kad patiems spresti  mirksiukas.gif

mum dave gal 10 sauskelniu. nu daugiau neprašėm. aš ten iš viso nieko neprašiau, gal todel ir negavau
Atsakyti
sakykit kaip pilvas pakrenta zemyn po kiek laiko mazdaug,pagimdo?nes man jau pasmuko zemyn. g.gif g.gif g.gif .tai tu savo misinukus buvai nusivezus kiek suprantu?
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 31, 18:58)
sakykit kaip pilvas pakrenta zemyn po kiek laiko mazdaug,pagimdo?nes man jau pasmuko zemyn. g.gif  g.gif  g.gif .tai tu savo misinukus buvai nusivezus kiek suprantu?

Kazkur po menesio pagimdziau. O kiti sako jei pilvas nusileides, tai per dvi savaites gali pagimdyti.
Atsakyti
sakykit kaip pilvas pakrenta zemyn po kiek laiko mazdaug,pagimdo?nes man jau pasmuko zemyn. g.gif  g.gif  g.gif .tai tu savo misinukus buvai nusivezus kiek suprantu?

o kiek jum jau savaiciu?
Atsakyti
mirksiukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 31, 17:58)

Nusileides pilvukas - tai jau pozymis, kad greitai finisas mirksiukas.gif O misinukus duoda pacios, nereikia savu mirksiukas.gif Nebent tu nori pati ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 31, 13:05)
mum dave gal 10 sauskelniu. nu daugiau neprašėm. aš ten iš viso nieko neprašiau, gal todel ir negavau

Mums tai stalciuj gulejo maciau, bet as tai savo naudojau.
Atsakyti

neėmiau jokių mišinukų, maitinau pati savo pienu. kam tie mišiniai/
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 11 02, 18:27)
neėmiau jokių mišinukų, maitinau pati savo pienu. kam tie mišiniai/

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes vakar grįžom iš ligoninės. Pasirodo dabar paleidžia po keturių parų tik. Gimdžiau nesitarus. Priėmime buvo labai faina akušerė. Apžiūrėjo gydytoja Šilkaitienė. Ir gimdžiau po to pas ją. Tikrai faina gydytoja. Ir akušerė Raimonda (atrodo) labai faina buvo. Gimdymas praėjo liuks. Tik va man nepatiko, kad vaikelio ant krūtinės neuždėjo. O po to gavau narkozę, tai kol atsigavau, tai vaiką gal tik po val gavau pačiupinėt. Pogimdymo gulėjau pas Daukšą palatoj, tai man irgi fainas pasirodė. O vaikų gydytojas tai tris mačiau, tai visos normalios pasirodė. O vaikų gydytojas vyras budėjo, kai pirmą vaikutį gimdžiau, tai man irgi toks nelabai pasirodė. O vaikų sesutės tai jooooo, ypač viena tokia. Jau kai ateina apžiūrėt tai vaiką gerai parėkina. Mums sauskelnių visai nedavė, nei patalų nei chalato nei naktinių pakeist nei karto nepasiūlė. Net kai paprašiau palų sau, tai pasakė, kad nelabai turi. O prieš du metus, tai kiek reikėjo tiek davė....
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 11 03, 12:08)
Mes vakar grįžom iš ligoninės. Pasirodo dabar paleidžia po keturių parų tik. Gimdžiau nesitarus. Priėmime buvo labai faina akušerė. Apžiūrėjo gydytoja Šilkaitienė. Ir gimdžiau po to pas ją. Tikrai faina gydytoja. Ir akušerė Raimonda (atrodo) labai faina buvo. Gimdymas praėjo liuks. Tik va man nepatiko, kad vaikelio ant krūtinės neuždėjo. O po to gavau narkozę, tai kol atsigavau, tai vaiką gal tik po val gavau pačiupinėt. Pogimdymo gulėjau pas Daukšą palatoj, tai man irgi fainas pasirodė. O vaikų gydytojas tai tris mačiau, tai visos normalios pasirodė. O vaikų gydytojas vyras budėjo, kai pirmą vaikutį gimdžiau, tai man irgi toks nelabai pasirodė. O vaikų sesutės tai jooooo, ypač viena tokia. Jau kai ateina apžiūrėt tai vaiką gerai parėkina. Mums sauskelnių visai nedavė, nei patalų nei chalato nei naktinių pakeist nei karto nepasiūlė. Net kai paprašiau palų sau, tai pasakė, kad nelabai turi. O prieš du metus, tai kiek reikėjo tiek davė....

O tai aš nelabai suprantu- jeigu gimdymas praejo liuks, tai dėl ko narkozę paskui davė? ir kažin dabar visur laiko 4 paras po gimdymo?
Papildyta:
o atsidėkojimui kokią maždaug sumą reikia duoti gydytojui ir akušeriai,kurie priima gimdymą?
Atsakyti
Narkozę darė, nes placenta nevisa išėjo. Na kai mes antrą dieną paklausėm, kada namo galėsim ruoštis, pasakė, kad po 4 parų.

Atsidėkojimui manau, kiek duosi tiek ir gana, gal 200, o gal ir daugiau
Atsakyti