Nusprendziau ir as pasakyti savo nuomone apie II KKL.
Gimdziau susitarusi su Dr.Kardeliene. Pasakiau kokio gimdymo noreciau. Viskas ejo labai sklandziai, pagal mano pageidavimus: naturaliai. Po gimdymo paliko mus su stebukleliu vienus gimdykloje, pries tai pamokino kruti paduoti. Nors slaugytoja norejo pasverti ir pamatuoti maziuka, daktare neleido - liepe grizti po dvieju valandu
Pries skiepijant vaikuti musu atsiklause ar noresime, patare kaip geriau elgtis.
Jei neturi savo rubeliu - ligonine duoda savo.
Pogimdymines palatos nereikia su niekuom dalintis, be to tetis gali likti nakvoti uz 10 lt uz nakti. Tikrai, labai didelis pliusas. Slauges nuolat keicia patalyne, jei prikraujuoji, duoda ligonines chalata ir naktinius, jei nenori savo teplioti.
Taigi, gimdymas ir mamos prieziura tikrai negaliu skustis. O stai naujagimio prieziura man nepatiko
Na, man nelabai pasiseke uztaikyti ant vyro neonatologo, kuris man nieko nesakes pagulde mano vaika i inkubatoriu del geltos. Kai nuejau i naujagimiu skyriu ieskoti savo sunaus - slaugytoja jau kiso jam misinukus
As tikrai paisbaisejau, ir cia skaitosi palanki naujagimiui ligonine. Paciu laiku sustabdziau ir nusitraukinejau savo piena. Daktaras neleido maitinti paciai, tik is buteliuko duoti. Kita ryta atejusi naujagimiu skyriaus vedeja ta pacia sekunde liepe grazinti man sunu, nes ta gelta normoj ir nebuvo reikalo jo i inkubatoriu guldyti. Zodziu, buvo baisu. As praliejau daug asaru, o ir mazyliui streso ivariau su savo nerimu
Be to, vos kelios slaugytojos is naujagimiu skyriaus buvo malonios. Dauguma tikros furijos. Del savo mazylio daugiau ten negimdyciau, taciau mamai salygos puikios.
Taigi, tokia mano patirtis, tikiuosi kam nors pravers.