Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 28, 15:09)
labai geri kompresai. imk butinai  thumbup.gif man nesiule dirzu niekas
aš paskambinau, kai jau pasake, kad tikrai gimdau...nematau cia nieko toookio...

Tai va čia ir nieko tookio, vargšė kiek prisikankinai su visokiom baidyklėm gydytojom. Fui kaip pagalvoju, atvažiuoja gimdyvės su didžiausiais skausmais, o jos tik tyčiojasi, žemina.
Atsakyti
QUOTE(Aniute @ 2008 10 02, 13:22)
gal kas pas gydytoja valyte gimdete....?? kokie atsiliepimai??

as patologiniam pas ja gulejau.griezta,bet gera.

Gimdysiu pas Uktveriene,pas ja gimde mano 2 seses.tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Nusprendziau ir as pasakyti savo nuomone apie II KKL.
Gimdziau susitarusi su Dr.Kardeliene. Pasakiau kokio gimdymo noreciau. Viskas ejo labai sklandziai, pagal mano pageidavimus: naturaliai. Po gimdymo paliko mus su stebukleliu vienus gimdykloje, pries tai pamokino kruti paduoti. Nors slaugytoja norejo pasverti ir pamatuoti maziuka, daktare neleido - liepe grizti po dvieju valandu thumbup.gif

Pries skiepijant vaikuti musu atsiklause ar noresime, patare kaip geriau elgtis.
Jei neturi savo rubeliu - ligonine duoda savo.

Pogimdymines palatos nereikia su niekuom dalintis, be to tetis gali likti nakvoti uz 10 lt uz nakti. Tikrai, labai didelis pliusas. Slauges nuolat keicia patalyne, jei prikraujuoji, duoda ligonines chalata ir naktinius, jei nenori savo teplioti.

Taigi, gimdymas ir mamos prieziura tikrai negaliu skustis. O stai naujagimio prieziura man nepatiko schmoll.gif Na, man nelabai pasiseke uztaikyti ant vyro neonatologo, kuris man nieko nesakes pagulde mano vaika i inkubatoriu del geltos. Kai nuejau i naujagimiu skyriu ieskoti savo sunaus - slaugytoja jau kiso jam misinukus blink.gif As tikrai paisbaisejau, ir cia skaitosi palanki naujagimiui ligonine. Paciu laiku sustabdziau ir nusitraukinejau savo piena. Daktaras neleido maitinti paciai, tik is buteliuko duoti. Kita ryta atejusi naujagimiu skyriaus vedeja ta pacia sekunde liepe grazinti man sunu, nes ta gelta normoj ir nebuvo reikalo jo i inkubatoriu guldyti. Zodziu, buvo baisu. As praliejau daug asaru, o ir mazyliui streso ivariau su savo nerimu unsure.gif Be to, vos kelios slaugytojos is naujagimiu skyriaus buvo malonios. Dauguma tikros furijos. Del savo mazylio daugiau ten negimdyciau, taciau mamai salygos puikios.

Taigi, tokia mano patirtis, tikiuosi kam nors pravers.
Atsakyti
Aistuže---man nekeitė palatų, nu nebuvau priklaujavus, bet galejo pakeisti.
man vyras daukša pasirodė thumbup.gif o va moteris gyd. iš naujagimių sk. nepatiko visai irgi nesamoniu prišnekejo, kad kreiva vaiko koja, reikes ortopediniu batuku ir t.t. o šiaip nieko ten toookio ner.
Atsakyti
sakykite kiek pa slesciova kainuoja gimdyti?kokia prieziura ir t.t.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2008 10 28, 21:27)
sakykite kiek pa slesciova kainuoja gimdyti?kokia prieziura ir t.t.? smile.gif

Yra atskira tema apie sia gydytoja, paskaitykite cia smile.gif
Atsakyti
sveikos. man pries du metus II dare cezari. del mamos tai tikrai puiki prieziura, bet del vaikelio tai ohoho.... sake is 8-8 balai pagal apgar, bet kazkodel kazkaip 3-ia para isveze i kliniku reanimacija. ten klause kaip ten vaikus ziuri? dar vos kelios valandos ir vaikelio butu nebebuve.... schmoll.gif klinikose nieko nezadejo...nei kad pasveiks, nei kad mirs......minutes skaiciavom....gimdziau pas Nemuna Glinski, kaip gyd lyg geras, bet vaikuciu gyd tai bjaurios...tik kai istiko beda tada padare visus tyrimus, kuriuos turejo padaryt tik ka gimusiam vaikeliui. tiesiog neturiu ka dar pasakyt apie tokia istaiga....antra gimdyciau klinikose, ten kas gimde tai girdejau tik gerus atsiliepimus....
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit parekomenduoti gera ginekologe/ga, nesnoriu savaja pakeisti, nes jau uzkniso galutinai, pagal poliklinika priklausau II ligoninei
Atsakyti
sveikos mamytes tai sakot kad vaikus misinukais maitina?bet kodel kazn sitaip daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 30, 19:27)
sveikos mamytes tai sakot kad vaikus misinukais maitina?bet kodel kazn sitaip daro? g.gif

Tai jei atiduodi vaika pas slauges tai kuo maintins jos tavo vaika - badu laikys?. Jei paprasysi butinai nakti atnes pamaitinti, tai jauciu tas pats kad su savimi vaika pasilikt.
Mano misinuka gavo, nes as pati silpna buvau, veliau nutraukus piena atiduodavau slaugei. Vaikas kuo puikiausiai veliau eme kruti kad ir is buteliuko buvo maitintas.
Atsakyti
ax.gif nors kaip as buvau 2ligoninei tai nesake kad maitina misinukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertadeniro: 31 spalio 2008 - 09:03
o kiek pampersu emet i ligonine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertadeniro: 31 spalio 2008 - 09:31