Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Sandra, tu apie Barkausliene ar Barakauskiene kalbi? g.gif as pas vedeja gimdziau, tai tik gerus ir lanbai gerus atsiliepimus galiu pasakyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 27, 12:42)
todel, kad žiauriai man skaudejo ir joks dušas ne galvoj...o kai suleido epidura, krete adrenalinas...nieko nenorejau. dušu pasinaudojau jau po gimdymo, nes kaip sakiau 5-oj gimdykloj po gimdymo prabuvau 8 valandas, nes nebuvo paruoštų laisvu palatu

Aciu 4u.gif
Tai kiek cia buvusiu gimdykloj su dusu, nei viena nesinaudojo, tai gal ir man nera reikalo prasyt tos gimdyklos?.. g.gif Kokia gausiu tokia...
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 10 27, 16:06)
Sandra, tu apie Barkausliene ar Barakauskiene kalbi? g.gif as pas vedeja gimdziau, tai tik gerus ir lanbai gerus atsiliepimus galiu pasakyt thumbup.gif

Merginos, nesimaisykit- gimdymo (akuserijos) skyriaus vedeja yra J.Zebrauskiene, o J.Barakauskiene yra nestumo patologijos skyriaus vedeja.
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 27, 15:17)
Merginos, nesimaisykit- gimdymo (akuserijos) skyriaus vedeja yra J.Zebrauskiene, o J.Barakauskiene yra nestumo patologijos skyriaus vedeja.

As Barakauskiene gimdziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as mastau pas BArakauskiene gimdyti, nes kai gulejau patologiniame, tai buvau su ja susidurus, tikrai miela gydytoja...
QUOTE(sagnesa @ 2008 10 27, 16:53)
As Barakauskiene gimdziau  mirksiukas.gif

Atsakyti
nu mane ir blogasi prieme,bet man tai dzin,vaikas sveikas.ramus.gimdymas pasimirsta.ir tik lieka svelnus prisiminimai pamacius suneli wub.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos ar pirkotes krutinei kompresiiukus?ir 2ligoninei sake kad pas juos yra pogimdymo tu dirzu ortopediniu kur pilvui suspausti ar apsimoka pirkti?ir kaip vazevot gimdyti tai sakyti kad tareisi?nes buvau nuvazevus aprode tas gimdyklas ir sake laukiam jusu.tai sita pasakyti kad esu buvus ir tt? ax.gif doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
As pirka ta dirza. MAn po cezario lengviau atsigavau. Bet ta dirza daviau kitai buvusiai nestukei tai ziuriu nenesioja kaip as kad nesiodavau. Gal naturaliai gimdant viskas kitaip. Nes kai man buvo cezaris tai tas dirzas prispausdavo pilvo nukarusia oda tai netemdavo tiek pjuvio.
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 28, 09:47)
sveikos ar pirkotes krutinei kompresiiukus?ir 2ligoninei sake kad pas juos yra pogimdymo tu dirzu ortopediniu kur pilvui suspausti ar apsimoka pirkti?ir kaip vazevot gimdyti tai sakyti kad tareisi?nes buvau nuvazevus aprode tas gimdyklas ir sake laukiam jusu.tai sita pasakyti kad esu buvus ir tt? ax.gif  doh.gif  nestuke.gif

jei tariesi su kažkokiu gydytoju, tai prieš važiuodama gimdyt pirmiausia tam gydytojui ir skambini.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2008 10 28, 10:16)
As pirka ta dirza. MAn po cezario lengviau atsigavau.  Bet ta dirza daviau kitai buvusiai nestukei tai ziuriu nenesioja kaip as kad nesiodavau. Gal naturaliai gimdant viskas kitaip. Nes kai man buvo cezaris tai tas dirzas prispausdavo pilvo nukarusia oda tai netemdavo tiek pjuvio.

Oho, aš po cezario apie diržą mažiausiai mėnesį net pagalvot nenorėjau, kaip jį ten dėtis, kad pjūvis didžiausias, skauda gi. Nieko nesupratau g.gif .

Sandra pandra aš irgi galvoju, kad tu klaidą padarei nepaskambinus prieš išvažiuojant netgi iš namų savo gydytojai. Aš atsimenu, būtent ši gydytoja man sakė, kad skambinčiau, kad ir naktį, jei kažkokie neaiškumai būtų dėl prasidėjusio ar neprasidėjusio gimdymo. Ji kaip profesionalė žino, kaip ten viskas turi būti. Na bet aišku jau viskas pasibaigė ir svarbu susitikai sėkmingai su savo stebūklėliu. Tuom ir sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 28, 09:47)
sveikos ar pirkotes krutinei kompresiiukus?ir 2ligoninei sake kad pas juos yra pogimdymo tu dirzu ortopediniu kur pilvui suspausti ar apsimoka pirkti?ir kaip vazevot gimdyti tai sakyti kad tareisi?nes buvau nuvazevus aprode tas gimdyklas ir sake laukiam jusu.tai sita pasakyti kad esu buvus ir tt? ax.gif  doh.gif  nestuke.gif

labai geri kompresai. imk butinai thumbup.gif man nesiule dirzu niekas

QUOTE(Amneza @ 2008 10 28, 12:53)
Oho, aš po cezario apie diržą mažiausiai mėnesį net pagalvot nenorėjau, kaip jį ten dėtis, kad pjūvis didžiausias, skauda gi. Nieko nesupratau  g.gif .

Sandra pandra aš irgi galvoju, kad tu klaidą padarei nepaskambinus  prieš išvažiuojant netgi iš namų savo gydytojai. Aš atsimenu, būtent ši gydytoja man sakė, kad skambinčiau, kad ir naktį, jei kažkokie neaiškumai būtų dėl prasidėjusio ar neprasidėjusio gimdymo. Ji kaip profesionalė žino, kaip ten viskas turi būti. Na bet aišku jau viskas pasibaigė ir svarbu susitikai sėkmingai su savo stebūklėliu. Tuom ir sveikinu.

aš paskambinau, kai jau pasake, kad tikrai gimdau...nematau cia nieko toookio...
Atsakyti
kiek dezuciu pasiimti?viena nusipirkau uzsisakiau dar tu kompresiuku.nes pasake kad jie saldo ir gydo g.gif ka dar reikia nusipirkti?
Atsakyti