Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 26, 22:05)
Tavo gimdymo istorija  wub.gif Labai naturaliai aprasyta, o be to ir vaizdas visas aiskus, kas ir kaip vyko. thumbup.gif  Tai dar karta patvirtino, kad teisingai renkuosi gyd. cool.gif

dėkui smile.gif
smagu, kad naudinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 26, 22:10)
dėkui smile.gif
smagu, kad naudinga  biggrin.gif

Kad dar esi prisijungus, tai noreciau paklaust: kodel neisejo pasinaudot dusu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 26, 18:59)
O naujagymio skyriaus prireikia, jei kas nors būna neaišku dėl vaikiuko, kitos mamos nakčiai mišinukus imdavo, nes priešpieniu vaikiukas neilgai sotus  mirksiukas.gif
Kiek as svieciausi naturalaus maitinimo tema, tai svarbiausia, kad ir kiek yra mazai to pieno, neduoti butelio, nes pripranta lengvai traukti, ir po to kruti dar sunkiau ima sad.gif Literaturoj raso, kad tegu jau istisai vaikas ant kruties kabo, tai skatina pieno gamyba. Aisku aukotis tenka, mazai miego ir t.t.... sad.gif

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 26, 21:54)
kodel turejau is karto sakyti, kad susitarus? turi jie žmoniškai priimti.
Tam, kad ant saves neeksperimentuoti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 26, 21:54)
kodel turejau is karto sakyti, kad susitarus? turi jie žmoniškai priimti. norejau pasižiūrėti ir pamačiau kas kaip. su 5 min. saremiais aš jau buvau guledama patologiniam. ka zinau, kodel ta kvaiša mane ten pagulde, kai atvažiavau, pasake, kad negimdau,,,o kai visgi po keliu valandu grazino mane i gimdykla, tai neatejo net pasižiūrėti.
vaka visalaika turejom, nes buvau su vyru, tai jis mano auksas gelbejo...o i naujagimiu skyriu lekem pasiklausti kas kaip, nes vaikis ramus labai buvo, neeme papuko is karto, bet po to viskas susitvarke. o ten vaiko aš nepalikau ne 1 minutei.

http://www.supermama...?...7197&st=228  va čia mano istorija

Sauni istorija, pasiilgau gimdymo su Silkaitiene biggrin.gif Visai smagu buvo.
Atsakyti
QUOTE(laumzirga @ 2008 10 26, 23:45)
Kiek as svieciausi naturalaus maitinimo tema, tai svarbiausia, kad ir kiek yra mazai to pieno, neduoti butelio, nes pripranta lengvai traukti, ir po to kruti dar sunkiau ima sad.gif Literaturoj raso, kad tegu jau istisai vaikas ant kruties kabo, tai skatina pieno gamyba. Aisku aukotis tenka, mazai  miego ir t.t.... sad.gif

tai aš taip ir dariau, ir kad ir po cezario buvau, nedaviau mažikės nakčiai į naujagymių skyrių, nes juos ten primaitina mišinuku. Ir tikrai mačiau kad daug mamyčių eina pasiimt ten mišinukų ax.gif Va todėl ir parašiau, kai paklausė kam reikia eit į tą naujagymių skyrių.
Atsakyti
O pas ka tu gimdei?smile.gif
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 26, 22:10)
dėkui smile.gif
smagu, kad naudinga  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 26, 22:15)
Kad dar esi prisijungus, tai noreciau paklaust: kodel neisejo pasinaudot dusu? ax.gif

todel, kad žiauriai man skaudejo ir joks dušas ne galvoj...o kai suleido epidura, krete adrenalinas...nieko nenorejau. dušu pasinaudojau jau po gimdymo, nes kaip sakiau 5-oj gimdykloj po gimdymo prabuvau 8 valandas, nes nebuvo paruoštų laisvu palatu

QUOTE(laumzirga @ 2008 10 27, 00:45)

Tam, kad ant saves neeksperimentuoti..  verysad.gif

o jei kartais neatvažiuotu gyd., su kuria sutarus? del to nesinori apsiskelbti ir apsišaukti iš pradžių. o kodel nepasižiūrėjus? ir sako, kad visas personalas 2 lig. geras. vat ir ne visas. barkauskienes niekam nelinkeciau

QUOTE(Renytė @ 2008 10 27, 11:13)
Sauni istorija, pasiilgau gimdymo su Silkaitiene  biggrin.gif Visai smagu buvo.

dėkui smile.gif prieš stūmima net šypsojomes, viskas ramiai, be streso.
QUOTE(vilmutute @ 2008 10 27, 12:19)
O pas ka tu gimdei?smile.gif

šilkaitiene
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 25, 14:33)
kodel turi vežti???aš iš karto atsikeliau...i tualeta nuejau, apsiprausiau po kelių valandu. kiek silpna buvo, bet vaikščiojau. mes gimdykloj po gimdymo prabuvom 8 valandas  doh.gif košmaras, nes žiauriai karšta ten ir jau norejosi greičiau isikurti su savo drabužiais, patalais ir daiktais, valgyt norejosi baisiai. o tiek laike, nes nebuvo laisvu palatu, kol isvale, isvedino,,,

mane pralaike tik dvi valandas 6oje gimdykl. kadangi pagimdziau ankstu ryta, tai man i ta pacia gimdykla( kada buvo pusryciu metas) atnese arbata su sumustiniu. akusere dar pries tai atnese man arbatos, o vyrui kavos. o kai tik sutvarke ir isvedino palata, mane perkele. tai buvo, kaip minejau po keletos valandu. o kai susilo palata, atveze ir dziaugsmeli is naujagimiu skyriaus 4u.gif
gimdziau II ligoninej pirma vaikeli, gimdysiu ir antra, gal dar ir trecia bigsmile.gif
Atsakyti
as berods antroje gimdykloje buvau......kad silta tai tikrai pamenu......mes gimdykloj dvi valandeles praleidom, nors ir nedave maziuko, nes isveze stebejimams truputi, as pagulejau, apskelbiau visiems naujienas, abu gavom kas kavos kas arbatos, ir paskui nuejau i palata.....
as patenkinta viskuo.......
Sandra, manau klaida padarei, kad napasakei, kad susitarus....tikrai skirtumas yra.....
as kai vaziavau, tai manes klause pas ka, as pasakiau sako dar biski jos nera, tai mes palaukem, nes ta moteriske, kur priimamajam buvo sako galiu pakviest daktara (vyra) jis matyt budejo ta diena ,bet jis sako toks grubokas.....taip kad as palaukiau savosios ir paskui viskas kaip pagal plana.......stebetinai greitai ir gerai.....
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 10 27, 14:04)
as berods antroje gimdykloje buvau......kad silta tai tikrai pamenu......mes gimdykloj dvi valandeles praleidom, nors ir nedave maziuko, nes isveze stebejimams truputi, as pagulejau, apskelbiau visiems naujienas, abu gavom kas kavos kas arbatos, ir paskui nuejau i palata.....
as patenkinta viskuo.......
Sandra, manau klaida padarei, kad napasakei, kad susitarus....tikrai skirtumas yra.....
as kai vaziavau, tai manes klause pas ka, as pasakiau sako dar biski jos nera, tai mes palaukem, nes ta moteriske, kur priimamajam buvo sako galiu pakviest daktara (vyra)  jis matyt budejo ta diena ,bet jis sako toks grubokas.....taip kad as palaukiau savosios ir paskui viskas kaip pagal plana.......stebetinai greitai ir gerai.....

bet nebuvau tikra ar JAU gimdau, nenorėjau apsišaukti jau sakiau. be to jie TURI priimti visus žmoniškai. štai jums ir eksperimentas gavosi netikėtai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 27, 14:22)
bet nebuvau tikra ar JAU gimdau, nenorėjau apsišaukti jau sakiau. be to jie TURI priimti visus žmoniškai. štai jums ir eksperimentas gavosi netikėtai bigsmile.gif

svarbiausia vaikas sveikas, o visa kita pasimirs, mes pacios pasilopysim ir tiek.......viskas bus gerai......as jei bus antras mazius tai tikrai zinau kad gimdysiu ten pat.....
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 10 27, 15:13)
svarbiausia vaikas sveikas, o visa kita pasimirs, mes pacios pasilopysim ir tiek.......viskas bus gerai......as jei bus antras mazius tai tikrai zinau kad gimdysiu ten pat.....

nu jo...
Atsakyti