QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 20:49)
tai kateteri tau istate i stubura?as tai ir bijau skausmo labai.uztad ir klausineju pas visas mamytes.nekentesiu visai skausmu,maciau kad gimdykloj 2 naujos lovos yra kur is ju p asidaro ir gimdymo lova.pirma kart maciau toki varijanta.
Papildyta:
o kiek laiko leliuka tau dave laikyti?man sake kad 2 valandas lieps laikyti.bet kazin ar sveikata leis taip ilgai vistiek norisi poilsio.o pats gimdymas baisus?
Papildyta:
o kiek laiko leliuka tau dave laikyti?man sake kad 2 valandas lieps laikyti.bet kazin ar sveikata leis taip ilgai vistiek norisi poilsio.o pats gimdymas baisus?
nebijok tu to gimdymo....kad skauda tai tikrai, bet tie skausmai greitai pasimirsta.....as neimiau epiduro, kai norejau jau buvo per velu........biski kirpo, bet labai nedaug ir jau beveik viskas uzgijo......
siaip nepatariu na ura varyt, siulau tartis as tariausi ir net minties nebuvo, kad taip nesielgti..........kadangi as prabuvau apie savaitele, tai per mane tikrai daug daktaru ir akuseriu ir naujagimio skyriaus sesuciu perejo.........buvo vienos piktokos, kitos ne.....visos su savais patarimais ir siulymais, bet atsirenki sau reikiam info ir gerai.....