Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 20:49)
tai kateteri tau istate i stubura?as tai ir bijau skausmo labai.uztad ir klausineju pas visas mamytes.nekentesiu visai skausmu,maciau kad gimdykloj 2 naujos lovos yra kur is ju p thumbup.gif asidaro ir gimdymo lova.pirma kart maciau toki varijanta. nestuke.gif
Papildyta:
o kiek laiko leliuka tau dave laikyti?man sake kad 2 valandas lieps laikyti.bet kazin ar sveikata leis taip ilgai vistiek norisi poilsio.o pats gimdymas baisus? g.gif  blush2.gif  ax.gif  doh.gif  nestuke.gif

nebijok tu to gimdymo....kad skauda tai tikrai, bet tie skausmai greitai pasimirsta.....as neimiau epiduro, kai norejau jau buvo per velu........biski kirpo, bet labai nedaug ir jau beveik viskas uzgijo......

siaip nepatariu na ura varyt, siulau tartis as tariausi ir net minties nebuvo, kad taip nesielgti..........kadangi as prabuvau apie savaitele, tai per mane tikrai daug daktaru ir akuseriu ir naujagimio skyriaus sesuciu perejo.........buvo vienos piktokos, kitos ne.....visos su savais patarimais ir siulymais, bet atsirenki sau reikiam info ir gerai.....
Atsakyti
nu neaisku kaip cia bus viskas gal bus gerai.bet skaumo bijau juodai.34 savaites daktare sake nuo lapkricio 14 dienos jau po biski laukti.aciu kad pasipasakojai 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 21:13)
nu neaisku kaip cia bus viskas gal bus gerai.bet skaumo bijau juodai.34 savaites daktare sake nuo lapkricio 14 dienos jau po biski laukti.aciu kad pasipasakojai 4u.gif  nestuke.gif

juk tas skausmas trumpalaikis ir jo gale tu turesi stebukliuka...manau del tokio dalyko ir tas skausmas ne toks baisus...
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 20:49)
tai kateteri tau istate i stubura?as tai ir bijau skausmo labai.uztad ir klausineju pas visas mamytes.nekentesiu visai skausmu,maciau kad gimdykloj 2 naujos lovos yra kur is ju p thumbup.gif asidaro ir gimdymo lova.pirma kart maciau toki varijanta. nestuke.gif
Papildyta:
o kiek laiko leliuka tau dave laikyti?man sake kad 2 valandas lieps laikyti.bet kazin ar sveikata leis taip ilgai vistiek norisi poilsio.o pats gimdymas baisus? g.gif  blush2.gif  ax.gif  doh.gif  nestuke.gif

neskauda kai duria. vvaika gauni iš karto. ir laikai visa laika pas save. mes buvom su vyru

QUOTE(Audrita @ 2008 10 24, 21:05)
nebijok tu to gimdymo....kad skauda tai tikrai, bet tie skausmai greitai pasimirsta.....as neimiau epiduro, kai norejau jau buvo per velu........biski kirpo, bet labai nedaug ir jau beveik viskas uzgijo......

siaip nepatariu na ura varyt, siulau tartis as tariausi ir net minties nebuvo, kad taip nesielgti..........kadangi as prabuvau apie savaitele, tai per mane tikrai daug daktaru ir akuseriu ir naujagimio skyriaus sesuciu perejo.........buvo vienos piktokos, kitos ne.....visos su savais patarimais ir siulymais, bet atsirenki sau reikiam info ir gerai.....

pritariu, ir aš nevažiuočiau nesitarus, nes jau ant tokios užsiroviau, tai mane gyd., su kuria susitarus, galima sakyt išgelbėjo
Atsakyti
Sandra_Mandra, dar norejau pasiteirauti, o kai jau persikelet i palata ar mazyliui kokia ala lovele dave ar su savim lovoje kartu laikei? g.gif
Atsakyti
kaip as palyginu abu gimdymus,tai galiu pasakyti tikrai geriau vaziuot susitarus,abu gimdziau nesusitarus,bet per pirma gimdyma daviau pinigu ir akusere ir ginekologe liko tol kol as pagimdziau, o per antra atvaziavau nesusitarus tai sakes buvo,pagimdziau per 2.5 valandas,daktare maciau tik viena karta,akusere 3 kartus ir per trecia karta jau gimdziau.tik akusere dalyvsvo gimdyme ir vaiku sesele.ir taip ten ciudu buvo...
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 24, 21:36)
Sandra_Mandra, dar norejau pasiteirauti, o kai jau persikelet i palata ar mazyliui kokia ala lovele dave ar su savim lovoje kartu laikei?  g.gif

as uz ja galiu atsakyti, kad leliukams yra duodamos atkiros tokios lovytes (kitaip net nezinau kaip pavadinti), ant ratuku, tu stumdai per visa palata......nori laikai prie saves ant lovos.....
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 10 24, 21:43)
as uz ja galiu atsakyti, kad leliukams yra duodamos atkiros tokios lovytes (kitaip net nezinau kaip pavadinti), ant ratuku, tu stumdai per visa palata......nori laikai prie saves ant lovos.....

Aciu 4u.gif As zinau apie kokias loveles kalbi biggrin.gif Ta ir norejau issiaiskint, nes per paskaitele pamirsau paklaust doh.gif Manau, butu per sunku toj siauroj lovoj tiek man, tiek mazyliui.
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 24, 21:49)
Aciu 4u.gif  As zinau apie kokias loveles kalbi  biggrin.gif Ta ir norejau issiaiskint, nes per paskaitele pamirsau paklaust doh.gif  Manau, butu per sunku toj siauroj lovoj tiek man, tiek mazyliui.

kai dazniausiai guli ant sono tai dviese telpi, bet zinoma maziui geriau savo lovoje
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 10 24, 21:43)

jo. bet mums ateje liepdavo nelaikyti toj lovytej, ne tipo šalta jam ir reikia kad jaustu motinos kvapa, tai liepe laikyti pas save...tai neišsimiegodavom abu su vyru klaikiai, dar dabar neatsigave. nu kaip miegot, kai siauroj lovoj 1 dienos mazgius šalia?
Atsakyti
man tos lovytes patiko, arti prisitumi sau prie lovos, matai ka vaikas daro. Bet mums niekas neliepe laikyti vaika savo lovoje. bet kai labai jau miego norejosi, pasidejau prie saves ir vaikas 2 val ilgiau miegojo biggrin.gif prie manes nei savo lovyteje. Kol gulejau ligonineje miego trukumas buvo tikrai. Dienos metu kai laisvesne buvau, galva padedu ant pagalves ir manes jau nera.
Atsakyti
sveikutes.o tai po gimdymo po kiek laiko nuveza i palata?vakar pamirsau paklausti,pas daktare.tik liepe labai daug pampersu pasiimti,ir rubeliu. nestuke.gif
Atsakyti