Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 23, 15:48)
pasigimdžiau. tikėjausi kai ko kito iš personalo. gal kada turėsiu daugiau laiko, parašysiu plačiau

Sveikinu sulaukus sunelio. Tikiuos kad silkaitiene patiko.
Atsakyti
sveikinu sulaukus sunelio,tai puiku kad pranesiai kad nesitarus nevaziuoti,aciu uz informacija ir kad pasidalinai su visom mamytem,svarbu kad viskas praejo jau,didziausios sekmes jum, 4u.gif tongue.gif .man kita menesi gimdyti.jei gali pasakyti kiek mokejai daktarei kad asmeniskai isikvietei? blush2.gif g.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 23, 17:37)
dėkui. nepatarčiau nesitarus važiuoti. nes užsiroviau ant gyd. barkauskienės. jau su reg. saremiais atvažiavau kas 10 min. o ji mane išdurnino...kad negimdau. sakau tada leiskit namo, sako-tai ryt gali be tonų vaiko atvažiuoti... doh.gif paguldė į patologinį.patologinio gyd. irgi nepatiko, pavardės nepamenu, bet grubi tokia irgi, sakė, kad aš nieko nežinau...nesuprantu...vyras namo. aš į ašaras. saremiai nuo 12 iki 2 val. nakties kas 5 min. pasižadinau patologinio akušerę, ta pamatuoja - sąręmiai 100 proc. gimdau!sako, reikėjo iš karto į gimdyklą. išsikviečiau vyrą. 3 val. gimdykloj jau. tada pasikviečiau gyd., su kuria susitarus. Šilkaitienė (atsilyginau atskirai pagal susitarima) ir budėjusi akušerė Jūratė nenuvylė  thumbup.gif anesteziologė  thumbup.gif , kai daviau 100 lt.Likau patenkina. 8.10 val. jau pagimdžiau.

priežiūra po gimdymo. naujagimių skyrius toli nuo palatų, jei kas - reikia eit pačiai. jei neklausi - tai negausi. pasitaikė, viena akušerė mandra ir dar aprėkė. nelabai ka paaiškina. vaikų gyd. Andrius Daukša  thumbup.gif

Varksiuke 4u.gif , o kuri ten akusere mandra g.gif, na man tai viskas patiko ten, bet zinoma buvo tartasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 23, 16:49)
Svarbiausia dabar kad sunelis jau su jumis!! wub.gif Sveikinu!  4u.gif

dėkui

QUOTE(Renytė @ 2008 10 23, 18:28)
Sveikinu sulaukus sunelio. Tikiuos kad silkaitiene patiko.

dėkui . taip, patiko super thumbup.gif

QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 23, 19:18)
sveikinu sulaukus sunelio,tai puiku kad pranesiai kad nesitarus nevaziuoti,aciu uz informacija ir kad pasidalinai su visom mamytem,svarbu kad viskas  praejo jau,didziausios sekmes jum, 4u.gif  tongue.gif .man kita menesi gimdyti.jei gali pasakyti kiek mokejai daktarei kad asmeniskai isikvietei? blush2.gif  g.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

gal į až?

QUOTE(VANDA-panda @ 2008 10 23, 20:25)
Varksiuke  4u.gif , o kuri ten akusere mandra  g.gif, na man tai viskas patiko ten, bet zinoma buvo tartasi  ax.gif

o man ne viskas g.gif
Atsakyti
Sandra_Mandra, gal ir man galetum i AZ kokia suma buvo?.. 4u.gif Nes planuoju su ta gyd. tartis ax.gif
Atsakyti

Sandra_Mandra, buciua dekinga, jei ir man galetum i AZ parasyti, kiek mokejote?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Taigi, kad geriau tartis, o tai nuvažiavus ant bet kokios grubios karvės gali pataikyti...
Ačiū Dievui, man nieko panašaus nebuvo, ir gydytoja, tiek ginekologė, tiek vaikų buvo labai šaunios.Ir akušerė labai maloni ir per gimdymą ir kita po jo...Mano gimdymui ir buvimui 2 ligoninėj personalas buvo superinis.
Atsakyti
sveikos mamytes nu buvau 2ligoninei.aprode gimduklas viska paaiskino,tvarkinga svaru maloni sesute viska aprode nestuke.gif .ir apie epidiura pasake.tikrai pamaloninta likau. thumbup.gif
Papildyta:
bet kainininko namaciau kur ten kas kabotu.ir sake kad epidiudas yra namokamai daromas. smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 16:38)
sveikos mamytes nu buvau 2ligoninei.aprode gimduklas viska paaiskino,tvarkinga svaru maloni sesute viska aprode nestuke.gif .ir apie epidiura pasake.tikrai pamaloninta likau. thumbup.gif
Papildyta:
bet kainininko namaciau kur ten kas kabotu.ir sake kad epidiudas yra namokamai daromas. smile.gif  nestuke.gif

jo, už epidūrą į kasą nemokėjom nieko. bet daviau i kišene, nesigailėjau dėl tokio savo žingsnio
Atsakyti
tai as ir i kisene idesiu ax.gif .bet skauda kaip duria ar ne?
Papildyta:
o apie komplikacijas nieko nesake?as is kitu moteru esu girdejus kad gali pazeisti ir likti ivalidem?nors mano daktare nieko nesake apie tai
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 24, 20:05)
tai as ir i kisene idesiu ax.gif .bet skauda kaip duria ar ne?
Papildyta:
o apie komplikacijas nieko nesake?as is kitu moteru esu girdejus kad gali pazeisti ir likti ivalidem?nors mano daktare nieko nesake apie tai

aš važiavau gimdyt nusiteikus, kad neimsiu epidūro, bet vyras, atsidarius 5cm, maldavo, kad paimčiau, nes negalėjo jau žiūrėt į mano skausmus. aš valanda dar pagalvojau. kadangi reikėjo skatinti gimdymą, tai ir apsisprendžiau, nors velniškai bijojau to dūrio. dūris visai nebaisus. saremius nuima 100 proc. valandai, pusantros laiko...tada žiūri pagal situacija kokios dozės reik...todėl geriau ir apsidrausti, duoti i kišene anesteziologui, kad nepadarytų nesamoniu, per daug nesuleistu ir pan. po to kai jau stumi, jauti ką darai...kai kirpo, vel suleido. nejaučiau, nei kaip palcentą išplėšė, nei kaip siuvo.aš nesigailiu kol kas. komplikacijų ateity nežinau. man pirma para tik vaikas buvo labai jau vangus, miegusitas, sunkiau eme papuka. bet dabar jau viskas thumbup.gif
Atsakyti
tai kateteri tau istate i stubura?as tai ir bijau skausmo labai.uztad ir klausineju pas visas mamytes.nekentesiu visai skausmu,maciau kad gimdykloj 2 naujos lovos yra kur is ju p thumbup.gif asidaro ir gimdymo lova.pirma kart maciau toki varijanta. nestuke.gif
Papildyta:
o kiek laiko leliuka tau dave laikyti?man sake kad 2 valandas lieps laikyti.bet kazin ar sveikata leis taip ilgai vistiek norisi poilsio.o pats gimdymas baisus? g.gif blush2.gif ax.gif doh.gif nestuke.gif
Atsakyti