Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(uzusaliai @ 2008 10 21, 18:11)
Mum jau 33 svaites, lankausi pas Zebrauskiene klinikoj , ir noreciau pas ja gimdyt, gal gali papasakot kaip ten su ja tareisi? ar del sumos kalbejot?

Sveika smile.gif del sumos nekalbejom, nes zadu duoti tiek kiek galiu, bijau kad paskui paklausus pasakys tiek kiek man atrodys per daug, todel sumos tikrai neklausiau blush2.gif O tariausi labai paprastai, apsilankymo metu pasakiau kad noreciau pas ja gimdyti mirksiukas.gif ji tik syptelejo, atliko visas reikalingas apziuras kas priklauso apsilankius, tada dave man kortele su savo tel.nr sakydama kad galiu skambint diena nakti, o kas del gimdymo-tai sako nepergyvenkit, be prieziuros tikrai neliksit mirksiukas.gif kadangi jau ne tiek daug cia man laukti 2.gif beliko, sutarem su gydytoja kada atvaziuot pas ja i ligonine-aprodys gimdyklas, vaikucio kardiograma padarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 21, 18:27)
pas visas skirtingai tos sumos,kiek esu girdejus kad nuo 500 iki 1000lt.uztad tikslei nzn tikrai ir bijau suklaidinti kitas mamytes.pas pacia daktare paklausk ji tokrai pasakys...

na kaip anksciau tai tokias sumas duodavom daktarei o dabar kaip iseina reikia i kasa moketi? bet ar dakatrei negeriau i kisene tokia suma???
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 21, 19:34)
Sveika  smile.gif  del sumos nekalbejom, nes zadu duoti tiek kiek galiu, bijau kad paskui paklausus pasakys tiek kiek man atrodys per daug, todel sumos tikrai neklausiau  blush2.gif  O tariausi labai paprastai, apsilankymo metu pasakiau kad noreciau pas ja gimdyti  mirksiukas.gif  ji tik syptelejo, atliko visas reikalingas apziuras kas priklauso apsilankius, tada dave man kortele su savo tel.nr sakydama kad galiu skambint diena nakti, o kas del gimdymo-tai sako nepergyvenkit, be prieziuros tikrai neliksit  mirksiukas.gif  kadangi jau ne tiek daug cia man laukti  2.gif beliko, sutarem su gydytoja kada atvaziuot pas ja i ligonine-aprodys gimdyklas, vaikucio kardiograma padarys  4u.gif

na aisku, del numeriuko tai jau seniai ji man dave smile.gif man tai siaip su ja paprasta kalbetis, tai manau kaip nors smile.gif mano drauge pas jau dvynukus gimde, sako kad tai ne ta gydytoja kuri pasakys kad tu jai cia per mazai duodi ir pan.
man dar tik gruodzio pradzioj, bet jau kazkaip neramu....o pas ja tik lapkricio pradzioj reikes vaziuot....
parasyk po to kaip tau ten pas ja seksis gimdyt nestuke.gif
tiesa, ar ji tau pasake kas bus, berniukas ar mergaite? nes pas mane tai tipo nepamate schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzusaliai: 22 spalio 2008 - 09:17
QUOTE(uzusaliai @ 2008 10 22, 10:15)
na aisku, del numeriuko tai jau seniai ji man dave smile.gif man tai siaip su ja paprasta kalbetis, tai manau kaip nors smile.gif mano drauge pas jau dvynukus gimde, sako kad tai ne ta gydytoja kuri pasakys kad tu jai cia per mazai duodi ir pan.
man dar tik gruodzio pradzioj, bet jau kazkaip neramu....o pas ja tik lapkricio pradzioj reikes vaziuot....
parasyk po to kaip tau ten pas ja seksis gimdyt nestuke.gif
tiesa, ar ji tau pasake kas bus, berniukas ar mergaite? nes pas mane tai tipo nepamate schmoll.gif

Na matai, as iki 30 savaites lankiausi pas kita gyd., o paskui perejau pas ja. Tai ta pirma mano apsilankymo karta ji ir dave man savo nr. Ultragarsu ji manes netyre, nes man savaite pries apsilankyma pas ja buvo darytas ultragarsas. Kadangi mano tyrimai visada ok, tai dabar sutarem kad kita savaite pas ja jau i ligonine nuvaziuosiu rolleyes.gif musu terminas lapkricio 10d. Butinai parasysiu kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis visom mamyte.bet ar verta kisti pinigelius kad vaikutis isvystu pasauli,ar kisi pinigus ar ne stebuklo nebus tikrai,kiekvienai skirtingai juk,bet cia tik namo nuomone ir nepersu kitom,ju toks darbas yra uz tai algas gauna,kam dar papildomai moketi,juk kitos ir pinigus kisdamos buna napatenkintos,vistiek kas benutiktu vestu i klinikas ir tie pinigai suniui ant uodegos,2ligoninei geros specelistes.tikrai nemokesiu lt kad vaikutis gimtu, 4u.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif bigsmile.gif .visom mamytem bus gerai.ir gero vaiksciojimo. clap.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2008 10 21, 22:24)
na kaip anksciau tai tokias sumas duodavom daktarei o dabar kaip iseina reikia i kasa moketi? bet ar dakatrei negeriau i kisene tokia suma???

Juk buvo rasyta, jei gimdysi jos nedarbo metu, tai reikia i kasa moketi ir jai papildomai duoti. Neprisimenu kiek tiksliai reikia moketi i kasa, kazkur bus 500 lt, kaina galima rasti kainyne 2 ligoninej.
Papildyta:
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 22, 11:44)
labutis visom mamyte.bet ar verta kisti pinigelius kad vaikutis isvystu pasauli,ar kisi pinigus ar ne stebuklo nebus tikrai,kiekvienai skirtingai juk,bet cia tik namo nuomone ir nepersu kitom,ju toks darbas yra uz tai algas gauna,kam dar papildomai moketi,juk kitos ir pinigus kisdamos buna napatenkintos,vistiek kas benutiktu vestu i klinikas ir tie pinigai suniui ant uodegos,2ligoninei geros specelistes.tikrai nemokesiu lt kad vaikutis gimtu, 4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  bigsmile.gif .visom mamytem bus gerai.ir gero vaiksciojimo. clap.gif  2.gif

Nu man buvo verta kisti pinigelius, man buvo ramu, nes zinojau kad gimdysiu butent pas gera, profesionalia, faina gydytoja. Ka gali zinoti, o jei papulsi pas kokia bjauria, tai tikrai nebus faina gimdyti. Vistiek ne visa gyvenima gimdysi, tai tikrai verta moketi pinigelius kad gimdymas paliktu malonu ispudi.
Atsakyti
nu juk kiekviena turim savo nuomone ir darom kaip kaip kam geriau ir patogiau. nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 22, 13:20)
nu juk kiekviena turim savo nuomone ir darom kaip kaip kam geriau ir patogiau. nestuke.gif  bigsmile.gif

Taip drinks_cheers.gif tai ir as parasiau savo nuomone smile.gif
Atsakyti
ir kiek is gimines gimde 2 ligoninei nei viena lt nemokejo ir visom super buvo.nieks nesiskunde.dar priklauso kaip ir pacios mamytes per gimdyma elgesi.jei ten sukauja rekauja tai ir buna piktos. nestuke.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif .reik nusiteik kad bus viskas gerai.reik dabar tik dziaugtis kol pilva duodasi.as jau laukiu kito menesio sito stebkliuko savo.
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 10 22, 12:50)
Juk buvo rasyta, jei gimdysi jos nedarbo metu, tai reikia i kasa moketi ir jai papildomai duoti. Neprisimenu kiek tiksliai reikia moketi i kasa, kazkur bus 500 lt, kaina galima rasti kainyne 2 ligoninej.

na tas kaininikas kabo tikrai daugiau nei metai g.gif bet kazkodel beveik visos vistiek duoda i kisene o ne i kasa moka, nepriklausomai nuo to ar issikviete ar ne pageidaujama daktare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalta: 22 spalio 2008 - 12:46
labutis visom mamyte.bet ar verta kisti pinigelius kad vaikutis isvystu pasauli,ar kisi pinigus ar ne stebuklo nebus tikrai,kiekvienai skirtingai juk,bet cia tik namo nuomone ir nepersu kitom,ju toks darbas yra uz tai algas gauna,kam dar papildomai moketi,juk kitos ir pinigus kisdamos buna napatenkintos,vistiek kas benutiktu vestu i klinikas ir tie pinigai suniui ant uodegos,2ligoninei geros specelistes.tikrai nemokesiu lt kad vaikutis gimtu, 4u.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  bigsmile.gif .visom mamytem bus gerai.ir gero vaiksciojimo. clap.gif  2.gif

Mano nuomone siuo klausimu pakito. Cia kaip kuri nusprendzia asmeniskai, nieks nereketuoja ir nepraso Lt biggrin.gif Tiesiog, pvz as nusprendziau del savo pscihologines ramybes tartis su konkrecia gyd ir moket papildomus Lt, ne todel, kad ji uz mane pagimdys ar kad mane saulele ar pupa vadintu.. lotuliukas.gif O todel, kad manau busiu tiek as tiek MB pasimete ir bus ant sirdies ramiau, kad zinosim pas kokia gyd pakliusiu ir kokia ji yra ir p... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 22, 19:37)
gal kas pas Leščiovą lankos?

Aš pas ją ir lankiausi nėštumo metu ir gimdžiau, ir po gimdymo tebesilankau. Superinė gydytoja.Palyginti su kitais,o patirtį turiu ne mažą, tai ji dirba profesionaliai, ypač akušerijoje.
Papildyta:
labutis visom mamyte.bet ar verta kisti pinigelius kad vaikutis isvystu pasauli,ar kisi pinigus ar ne stebuklo nebus tikrai,

Iš savo patirties galiu pasakyti - tikrai verta, jei pažįsti gydytoją.Mes mokėjome, nes gydytoją išsikvietėme iš lovos vidurį nakties, ne budėjimo metu.Ir ji prižiūrėjo tik mano gimdymą, kai tuo tarpu tą naktį visos gimdyklos buvo totaliai užimtos ir dar trys moterys laukė savo eilės gimdyti nėštumo patologijos skyriuje.Jomis visomis rūpinosi vos porą budinčių gydytojų, tai apie kokią priežiūrą galima tokiu atveju kalbėti?Konvejeris ne priežiūra.
Atsakyti