Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(katckyte @ 2008 10 20, 15:04)
Girdejau pletkus, kad dabar II ligoninej jau oficialiai i kasa reikia moket, jei issikvieti gydytoja (pas kuri is anksto susitarus gimdyt) jo nedarbo metu. Noreciau suzinot ar tai tiesa ar vis gi tik pletkai, is neseniai gimdziusiu mamyciu  g.gif

na gydytoja man buvo sakius ax.gif bet kad pataikėm jos darbo metu, tad negaliu nei patvirtint, nei atmest
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 20, 15:04)
Girdejau pletkus, kad dabar II ligoninej jau oficialiai i kasa reikia moket, jei issikvieti gydytoja (pas kuri is anksto susitarus gimdyt) jo nedarbo metu. Noreciau suzinot ar tai tiesa ar vis gi tik pletkai, is neseniai gimdziusiu mamyciu  g.gif

Taip, tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir pataikiau gines darbo metu........
bet manau del to nesuk galvos........jos sutvarko tai pacios....kad butu ramiau pasiklausk is anksto...
Atsakyti
o kur tu kelnaiciu yra?ir kiek jos kainuoja mazdaug?ir kiek ju mazdaug nusipirkti reikia?aciukas 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 20, 17:54)
o kur tu kelnaiciu yra?ir kiek jos kainuoja mazdaug?ir kiek ju mazdaug nusipirkti reikia?aciukas 4u.gif  nestuke.gif

Kelnaites gali nusipirkti vaistinese. As tai eurovaistinej pirkau, tiksliai nepamenu kainos, bet man atrodo kad kazkur apie 3 Lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 20, 21:04)
Kelnaites gali nusipirkti vaistinese. As tai eurovaistinej pirkau, tiksliai nepamenu kainos, bet man atrodo kad kazkur apie 3 Lt su centais.

dar nuo dydžio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
svekutes 4u.gif ,nu va gerai kad pasakiai kur ju yra.reikes nusipirkti,bet tikrai dabar moerim yra patogumu visko prigaminta,aciukas tau labai 4u.gif nestuke.gif . clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2008 10 20, 17:32)
Taip, tai tiesa  mirksiukas.gif

o tai kie tas oficialiai? g.gif
Atsakyti
kiek as esu girdejus tai 500lt.bet visur skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2008 10 16, 14:47)
Labutis! Na as irgi esu apsisprendus gimdyti II ligoninej. Esu susitarus su gyd. Zebrauskiene. Pas ja ir lankausi nestumo prieziurai. Kol kas nusiskundimu tikrai neturiu  thumbup.gif

Mum jau 33 svaites, lankausi pas Zebrauskiene klinikoj , ir noreciau pas ja gimdyt, gal gali papasakot kaip ten su ja tareisi? ar del sumos kalbejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzusaliai: 21 spalio 2008 - 17:14
pas visas skirtingai tos sumos,kiek esu girdejus kad nuo 500 iki 1000lt.uztad tikslei nzn tikrai ir bijau suklaidinti kitas mamytes.pas pacia daktare paklausk ji tokrai pasakys,bet a g.gif r yra skirtumo pas ka papulsi.visos geros ir tikrai namatau reikalo tiek pinigeliu metyti, nestuke.gif .as net nesitarus vaziuosiu ten gimdyti,nieks nesiskunde tikrai.kaip tik visi giria 2ligonine, thumbup.gif .visom mamaytem bus gerai. thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 21, 18:27)
pas visas skirtingai tos sumos,kiek esu girdejus kad nuo 500 iki 1000lt.uztad tikslei nzn tikrai ir bijau suklaidinti kitas mamytes.pas pacia daktare paklausk ji tokrai pasakys,bet a g.gif r yra skirtumo pas ka papulsi.visos geros ir tikrai namatau reikalo tiek pinigeliu metyti, nestuke.gif .as net nesitarus vaziuosiu ten gimdyti,nieks nesiskunde tikrai.kaip tik visi giria 2ligonine, thumbup.gif .visom mamaytem bus gerai. thumbup.gif  nestuke.gif

vat as ir mastau ar cia tartis ar kaip, juk vistiek pagimdysi smile.gif
Atsakyti