Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 15, 14:27)
sveikos man gimdyti kita menesi ir galvoju 2 ligoninei.ar duoda rubeliu?kiek epidiuras kainuoja?ir kaip gimdyklos labai pergyvenu. nestuke.gif
Papildyta:
pas kokia daktere gimdei?kaip palatos ir gimdyklos?ar skauda kaip leidzia epidiura?

Sveika
as irgi gimdziau II, daugiau ten negryzciau schmoll.gif nezinau ar cia man taip pasiseke ar cia visuomet taip, bet turiu jiems daug priekaistu, kadangi vaziavau gimdyti nesusitarus, tai mano paskirtoji daktare buvo kazkokia nelabai maloni, pavardes nebepamenu jau, tokia su trumpais oranziniais plaukais, matesi, kad laukia kol sumokesiu jai. As kadangi buvau nusiteikus nemoketi tai ir gavau tik visa nemokama pagalba, bet zmogiskumo jokio. schmoll.gif daktare uzejo tik ryte prasidejus saremiams, ir grizo tik tada kai prasidejo stangos. Kai atejo daryt epiduro, tai tik pakiso popiergalius pasirasyti ir nieko nepaaiskino. Kai jau ruosesi ji leisti ir as uzejus saremiui paprasaiu, kad palauktu kol praeis, pradejo aiskinti, kad neturi laiko cia su manim terliotis doh.gif
Apie pogimdyvine prieziura is vis patyliu, vaikeli priziurejo gerai, bet kas liecia gimdyves prieziura negaleciau to pasakyti. Su savo palatos daktaru susipazinau tik trecios dienos ryta, atejo, pamaige pilva ir isejo nieko nesakes, kai paprasiau, kad isleistu jau namo, pareiske, kad as dar tam nepasirengus, nors jauciausi puikiai, galu gale man pareikalavus mane isleisti, atneses teske popierius ant stalo ir liepe pasirasyti, paklausus kiek valandu dabar, nes reikejo irasyti isejimo laika, pradejo saukti, kad neissidirbineciau. Zodziu pasijauciau paskutiniu skuduru.
Beje uz epidura taip ir nepaprase pinigu, o as is principo tylejau ir nieko nepriminiau.
Atsakyti
na čia tai jau tikrai nesmagu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 16, 12:16)
norėčiau nebūti čia...
ar laimė ar deja, bet pas ją...nes mano ginė nuo šiandien atostogauja ir perdavė mane jai...tai verkiu jau visas rytas...žinojau, kad išeis atostogų ir nespėjo mano meškiukas ateiti

Pas gyd.Šilkaitienę negimdžiau, bet gulėjau dar nėštumo metu kelias dienas. Tikrai neturiu nusiskundimų. Patyrusi, kompetetinga gydytoja. Todėl nusiramink, nes Tavo meškučiui dabar reikia ramios ir stiprios mamos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
norėčiau nebūti čia...
ar laimė ar deja, bet pas ją...nes mano ginė nuo šiandien atostogauja ir perdavė mane jai...tai verkiu jau visas rytas...žinojau, kad išeis atostogų ir nespėjo mano meškiukas ateiti

ramiai mamyte, ramiai 4u.gif viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GiVi @ 2008 10 16, 13:14)
Pas gyd.Šilkaitienę negimdžiau, bet gulėjau dar nėštumo metu kelias dienas. Tikrai neturiu nusiskundimų. Patyrusi, kompetetinga gydytoja. Todėl nusiramink, nes Tavo meškučiui dabar reikia ramios ir stiprios mamos  smile.gif  4u.gif

dėkui už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
paskutinias dieneles buk rami,poto vaikutis naktim bus neramus,gal bus gera daktare ir viskas bus gerai,dziaukis lliuko judesiais jie ramina 4u.gif tikrai viskas bus ok nestuke.gif
Atsakyti
Labutis! Na as irgi esu apsisprendus gimdyti II ligoninej. Esu susitarus su gyd. Zebrauskiene. Pas ja ir lankausi nestumo prieziurai. Kol kas nusiskundimu tikrai neturiu thumbup.gif
Atsakyti
kaip bebutu reikia islinti ramiom nestuke.gif .kam bloga nuotaika ir emocijas perduoti savo mazyliui nestuke.gif
Atsakyti
norėčiau nebūti čia...

Sveika 4u.gif
Tavo gine tave perdave tikrai i geras rankas thumbup.gif .
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2008 10 16, 11:25)
Sveika
as irgi gimdziau II, daugiau ten negryzciau  :

Matai kaip skirtingai g.gif As nesitarus, bet ir prieziura ir gimdymu likau patenkinta ax.gif

Beje aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif Ir sekmes visoms dideliausios, kurios ruosiasi gimdyti II ax.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
O as gimdziau pas dvi gydytojas lotuliukas.gif nes keitesi pamainos, kol gimdziau. Baigiau pas skyriaus vedeja ax.gif ir akusere labai fainuole. O su Linute ir as susipazinau (jau buvau ja macius, kaip vede kursus nestukem), ji tikrai superinis zmogutis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele.A: 16 spalio 2008 - 18:58
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 16, 11:19)
Apie gyd. Šilkaitienę norėčiau kažko...
skubu

Apie ja tik gerus atsiliepimus girdejusi thumbup.gif As pati bandysiu su ja tartis ir kiek zinau ne vienintele, taip kad tikrai perdave kompetentingai daktarei 4u.gif

norėčiau nebūti čia...

Tikrai nereik pergyvent 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 16, 21:29)
Apie ja tik gerus atsiliepimus girdejusi thumbup.gif As pati bandysiu su ja tartis ir kiek zinau ne vienintele, taip kad tikrai perdave kompetentingai daktarei 4u.gif
Tikrai nereik pergyvent 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti