QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 15, 14:27)
sveikos man gimdyti kita menesi ir galvoju 2 ligoninei.ar duoda rubeliu?kiek epidiuras kainuoja?ir kaip gimdyklos labai pergyvenu.
Papildyta:
pas kokia daktere gimdei?kaip palatos ir gimdyklos?ar skauda kaip leidzia epidiura?
Papildyta:
pas kokia daktere gimdei?kaip palatos ir gimdyklos?ar skauda kaip leidzia epidiura?
Sveika
as irgi gimdziau II, daugiau ten negryzciau nezinau ar cia man taip pasiseke ar cia visuomet taip, bet turiu jiems daug priekaistu, kadangi vaziavau gimdyti nesusitarus, tai mano paskirtoji daktare buvo kazkokia nelabai maloni, pavardes nebepamenu jau, tokia su trumpais oranziniais plaukais, matesi, kad laukia kol sumokesiu jai. As kadangi buvau nusiteikus nemoketi tai ir gavau tik visa nemokama pagalba, bet zmogiskumo jokio. daktare uzejo tik ryte prasidejus saremiams, ir grizo tik tada kai prasidejo stangos. Kai atejo daryt epiduro, tai tik pakiso popiergalius pasirasyti ir nieko nepaaiskino. Kai jau ruosesi ji leisti ir as uzejus saremiui paprasaiu, kad palauktu kol praeis, pradejo aiskinti, kad neturi laiko cia su manim terliotis
Apie pogimdyvine prieziura is vis patyliu, vaikeli priziurejo gerai, bet kas liecia gimdyves prieziura negaleciau to pasakyti. Su savo palatos daktaru susipazinau tik trecios dienos ryta, atejo, pamaige pilva ir isejo nieko nesakes, kai paprasiau, kad isleistu jau namo, pareiske, kad as dar tam nepasirengus, nors jauciausi puikiai, galu gale man pareikalavus mane isleisti, atneses teske popierius ant stalo ir liepe pasirasyti, paklausus kiek valandu dabar, nes reikejo irasyti isejimo laika, pradejo saukti, kad neissidirbineciau. Zodziu pasijauciau paskutiniu skuduru.
Beje uz epidura taip ir nepaprase pinigu, o as is principo tylejau ir nieko nepriminiau.