Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 15, 12:52)
bijojau ir aš  unsure.gif  bet nėra taip baisu kaip visi nupasakojo  doh.gif  epidūrą ėmiau, kai jau buvo 5cm atsidarymas, tada jau sarėmiai stiprėt pradėjo, o kai padarė epidūrą, tai iki 9 cm skaudėjo, bet tikrai galima kentėt  ax.gif  man labiausia vaikčiojimas padėjo  ax.gif
Na man gydytoja iškart pasakė, skatinsim, tai siūlau ir epidūrą, tik sako iškart neleisim, kai jau jausi kad skausmas per didelis, tada, nes ne visom prireikia ir epidūro  rolleyes.gif  na aš skausmui neesu labai pakanti, tai neabejojau ir pasiėmiau  ax.gif
Nebijok  4u.gif
Visus skausmus atperka mažylis, kai padeda tau ant krūtinės. Nepakartojamas ir nepamirštamas jausmas  wub.gif

dėkui už išsamią info ir palaikymą 4u.gif
Atsakyti
sveikos man gimdyti kita menesi ir galvoju 2 ligoninei.ar duoda rubeliu?kiek epidiuras kainuoja?ir kaip gimdyklos labai pergyvenu. nestuke.gif
Papildyta:
pas kokia daktere gimdei?kaip palatos ir gimdyklos?ar skauda kaip leidzia epidiura?
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 15, 14:27)
sveikos man gimdyti kita menesi ir galvoju 2 ligoninei.ar duoda rubeliu?kiek epidiuras kainuoja?ir kaip gimdyklos labai pergyvenu. nestuke.gif
Papildyta:
pas kokia daktere gimdei?kaip palatos ir gimdyklos?ar skauda kaip leidzia epidiura?

Tai tu rytoj (2008.10.16) gali viska susizinoti, 12 val. akuseriniam skyriuje, II aukste bus kaip tik nemokama paskaitele apie gimdyma ir + aprodys gimdykla ir p. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 15, 14:27)
Papildyta:

Na viską jau šioje temytėje šnekėjom, tai paskaitinėk mirksiukas.gif
Nr 5 gimdyklą, įkelsiu foto parodysiu, o kaip kito snežinau ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aciu labai uz foto ir paaiskinima.tiesa sakant pirma karta taip matau kaip ten yra.man kaip pirmas gimdymas tai bijau,nu bet matosi kad tvarka yra padaryta.o gal zinot ar labai skauda kaip ta epidiura leidzia? ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 16, 10:29)
aciu labai uz foto ir paaiskinima.tiesa sakant pirma karta taip matau kaip ten yra.man kaip pirmas gimdymas tai bijau,nu bet matosi kad tvarka yra padaryta.o gal zinot ar labai skauda kaip ta epidiura leidzia? ax.gif  nestuke.gif

kai epidura leidžia tai tik jauti kol adatą įduria mirksiukas.gif o po to stuburu jauti lyg šltas vanduo bėgtų biggrin.gif
Atsakyti
Apie gyd. Šilkaitienę norėčiau kažko...
skubu
Atsakyti
o nereikia jokiu popieriu pasirasyti kaip epidiura daro?esu girdejus kad reikia?bet ar pataiko is pirmo karto?gal gali pasakyti kiek kainuoja?jau sarasa pasidariau ir ka pasimti ir daigtu. nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 16, 12:24)
o nereikia jokiu popieriu pasirasyti kaip epidiura daro?esu girdejus kad reikia?bet ar pataiko is pirmo karto?gal gali pasakyti kiek kainuoja?jau sarasa pasidariau ir ka pasimti ir daigtu. nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  g.gif

Nebijok epidiuro, nieko ten baisaus mirksiukas.gif Pradzioje pajusi, kai duria adata, kazkiek gal biski nemalonu, bet po to visai nieko nejausi rolleyes.gif
Man buvo planine operacija, tai moketi nereikejo, nezinau kiek tiksliai kainuoja g.gif Tik pries operacija atejo anesteziologe paaiskinti kaip viskas bus, ir reikejo pasirasyti ax.gif
O kaip buna naturaliai gimdant, nezinau, gal kuri mamyte papasakos g.gif
Ir as zinosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 16, 11:19)
Apie gyd. Šilkaitienę norėčiau kažko...
skubu

unsure.gif unsure.gif dar tu čia... girdėjus tik atsiliepimus kad gera gydytoja, bet tik tiek rolleyes.gif pas ją gimdysi?

QUOTE(robertadeniro @ 2008 10 16, 11:24)
o nereikia jokiu popieriu pasirasyti kaip epidiura daro?esu girdejus kad reikia?bet ar pataiko is pirmo karto?gal gali pasakyti kiek kainuoja?jau sarasa pasidariau ir ka pasimti ir daigtu. nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  g.gif

na kai gimdžiau tai buvo 150lt ax.gif
Atsakyti
oooo rūžavoji gimdykla tongue.gif mano pirmasis ten gimė. Sakiau varysiu į dušą. Nesuspėjau hihihi.gif gal su antru pasinaudosiu? biggrin.gif

aš dėl epidūro prieš 3 metus jokių popierių nepasirašinėjau, tik priimamajame ką ten davė g.gif klausia moteriškė kiek man pilnų metų, o aš sėdžiu ir ant pirštų skaičiuoju, kiek man ten tų metų dabar yra doh.gif lotuliukas.gif paskui dar klausė kam leidžiu info teikti... Sėdžiu ir mąstau .. tipo, niekam biggrin.gif nu tai sako su vyru gimdysit, tai gal galim jūsų mamai pranešt kaip jūsų sveikata? tada supratau, ko iš manęs nori biggrin.gif daugiau niekur ir nepasirašinėjau.

Gal per 3 metus tvarka labia nepakito?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 16, 11:46)
unsure.gif  unsure.gif  dar tu čia... girdėjus tik atsiliepimus kad gera gydytoja, bet tik tiek  rolleyes.gif  pas ją gimdysi?

norėčiau nebūti čia...
ar laimė ar deja, bet pas ją...nes mano ginė nuo šiandien atostogauja ir perdavė mane jai...tai verkiu jau visas rytas...žinojau, kad išeis atostogų ir nespėjo mano meškiukas ateiti
Atsakyti