Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 14, 10:09)
kas gimdėt 2 lig. - kiek ėmėt vaikui drabužių? jų neduoda ane, reik savų?

duoda tik apatinius marškinukus ir tik iškart po gimimo, po to jau savais. Pasiimk daugiau, jei yra galimybė, nes mažylis tai atpila, tai prasysioja ax.gif Žiūrint kiek gulėsi. Jei cezaris, tai išlaikys 7 dienas, jei natūralus gimdymas ir viskas ok po 3 dienelių paleidžia mirksiukas.gif Aš vežiausi daugiau, o kai ateidavo mama ar vyras, paduodavau jau suteptus rūbelius kad išplautų ax.gif Tai pritrūkt nepritrūkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 14, 10:13)
duoda tik apatinius marškinukus ir tik iškart po gimimo, po to jau savais. Pasiimk daugiau, jei yra galimybė, nes mažylis tai atpila, tai prasysioja  ax.gif  Žiūrint kiek gulėsi. Jei cezaris, tai išlaikys 7 dienas, jei natūralus gimdymas ir viskas ok po 3 dienelių paleidžia  mirksiukas.gif Aš vežiausi daugiau, o kai ateidavo mama ar vyras, paduodavau jau suteptus rūbelius kad išplautų  ax.gif  Tai pritrūkt  nepritrūkom  smile.gif

dėkui už atsakymą. turiu drabužėlių nemažai, bet vis galvoju, kad pe daug kraunuosi į ligoninę, tai sudedu - išimu - vėl sudedu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 14, 10:26)
dėkui už atsakymą. turiu drabužėlių nemažai, bet vis galvoju, kad pe daug kraunuosi į ligoninę, tai sudedu - išimu - vėl sudedu... rolleyes.gif

bus per daug, parsiveši mirksiukas.gif ten didelė spintelė yra, sutilps pasidėjimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 14, 11:26)

As taip pat sudejinejau ir iseminejau vis blush2.gif
Tai gavosi taip, kad vaziavau i ligonine su lagaminu ant ratuku blush2.gif Juokinga buvo personalui, bet sake vis geriau, nei nieko lotuliukas.gif
Na man visko reikejo, negalejau atsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sagnesa @ 2008 10 14, 09:15)
Laba, na nutariau ir as aprasyti savo istorija smile.gif
Pries 2 savaites gimdziau II lig. susitarus su gyd. Jurate Barakauskiene thumbup.gif Savo gimdyma vadinu "gimdymas su sypsena" nes viskas buvo super nuo pradzios iki pabaigos, o apie rezultat net nekalbu bigsmile.gif
Gimdziau skatinama nes mano sunaitelis niekaip nepanoro islisti susipazinti smile.gif tai pats gimdymas truko nuo 11 val ir jau 15:46 turejau savo stebukliuka..
Tiek savo daktarei tiek akuserei Linutei milijonas ACIU!!! Jei ne jos turbut buciau plysus "nuo ausies iki ausies" nes vaikis gime ne visai mazas (4270 g)
Zodziu tik geriausi zodziai ir atsiliepimai thumbup.gif:

Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 14, 10:09)
kas gimdėt 2 lig. - kiek ėmėt vaikui drabužių? jų neduoda ane, reik savų?

is savo patirties galiu pasakyti imk daug....jie duoda, bet ju rubeliai pati supranti kokie........
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2008 10 14, 16:38)
is savo patirties galiu pasakyti imk daug....jie duoda, bet ju rubeliai pati supranti kokie........

žinok, šiandien dar pasipildžiau vako rūbelių biggrin.gif
Atsakyti
Butinai pasiimkite vilnones kojinytes mazyliui jas iskart ir uzdes po gimdymo,pampersu.Sekmes jums
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2008 10 15, 11:05)
Butinai pasiimkite vilnones kojinytes mazyliui jas iskart ir uzdes po gimdymo,pampersu.Sekmes jums

kojinytes įsidėjus, sauskelnių irgi rolleyes.gif
dėkui...
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 15, 11:22)
kojinytes įsidėjus, sauskelnių irgi  rolleyes.gif
dėkui...

ir sau šiltas kojinytes, jei turi tai net vilnones mirksiukas.gif
Puikiai dabar tave suprantu, laukimas labai nervina doh.gif pati savo mazosio laukiau 10 dienų po termino unsure.gif ir tada jau guldė ir skatino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 15, 11:26)
ir sau šiltas kojinytes, jei turi tai net vilnones  mirksiukas.gif
Puikiai dabar tave suprantu, laukimas labai nervina  doh.gif pati savo mazosio laukiau 10 dienų po termino  unsure.gif  ir tada jau guldė ir skatino  ax.gif

va žinok, jau ir vakar panikuot pradėjom...
ir visi savo receptus dalija: pagulėk vonioj, išgerk šampano, pasimylėk su vyru, išplauk grindis...ir t.t. ir skambina kas kelias minutes- gal jau, gal jau? vyrui į darbą tai net bijau skambinti, nes iš karto galvoja, kad jau...na tikrai įtampa tokia...

o labai bijau to skatinimo. kaip tau buvo? jei nesunku, pasidalink...ar tada ėmei epidūrą? nes sako, kad kai skatina, tai jau žiauriai skauda...
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 15, 11:44)
va žinok, jau ir vakar panikuot pradėjom...
ir visi savo receptus dalija: pagulėk vonioj, išgerk šampano, pasimylėk su vyru, išplauk grindis...ir t.t. ir skambina kas kelias minutes- gal jau, gal jau? vyrui į darbą tai net bijau skambinti, nes iš karto galvoja, kad jau...na tikrai įtampa tokia...

o labai bijau to skatinimo. kaip tau buvo? jei nesunku, pasidalink...ar tada ėmei epidūrą? nes sako, kad kai skatina, tai jau žiauriai skauda...

bijojau ir aš unsure.gif bet nėra taip baisu kaip visi nupasakojo doh.gif epidūrą ėmiau, kai jau buvo 5cm atsidarymas, tada jau sarėmiai stiprėt pradėjo, o kai padarė epidūrą, tai iki 9 cm skaudėjo, bet tikrai galima kentėt ax.gif man labiausia vaikčiojimas padėjo ax.gif
Na man gydytoja iškart pasakė, skatinsim, tai siūlau ir epidūrą, tik sako iškart neleisim, kai jau jausi kad skausmas per didelis, tada, nes ne visom prireikia ir epidūro rolleyes.gif na aš skausmui neesu labai pakanti, tai neabejojau ir pasiėmiau ax.gif
Nebijok 4u.gif
Visus skausmus atperka mažylis, kai padeda tau ant krūtinės. Nepakartojamas ir nepamirštamas jausmas wub.gif
Atsakyti